سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان جوین در این باره گفت: گستره سطح کشت به روش گلخانهای در این شهرستان سال ۹۳حدود پنج هزار مترمربع بود که این مقدار درحال حاضر به ۲۵ هزار مترمربع افزایش یافته است.
علی اکبر قارزی توسعه کشت گلخانهای را موجب افزایش بهرهوری در اقتصاد کشاورزی و مدیریت راهبردی آب برشمرد و بیان کرد: استفاده از این روش زراعت موجب افزایش کمی و کیفی محصولات میشود بطوری که حجم تولید را در فضای کشت کوچک به چندین برابر میرساند.
سرپرست جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: “گوجهفرنگی، خیار، فلفل، انواع سبزیجات و آلوئهورا” عمده محصولاتی هستند که هماینک در گستره ۲۵ هزار مترمربعی واحدهای گلخانهای جوین تولید میشوند.
وی گفت: همچنین امسال نخستین گلخانه تولید محصولات سبزی و صیفی، مجهز به سامانه گرمایشی در جوین مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
قارزی افزود: این سامانه گرمایشی از کف گلخانه به مساحت یکهزار و ۲۰۰ مترمربع بخاطر قابلیت کنترل دما و گرمای یکنواخت، امکان برداشت سالانه محصول را در سه نوبت مجزا ایجاد کرده است.