پنجشنبه, تیر ۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    «معجزه آبخیزداری»|ذخیره سازی آب در زیر زمین/ نظر مفسرین قرآن کریم در این باره چیست؟

    اعلام برنامه‌هایی برای عبور از بحران آب در بخش کشاورزی / افزایش بهره‌وری ضروری است

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    قیمت گوشت گوسفند در استرالیا رکورد زد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تأمین کالاهای اساسی به کمک اصناف به خوبی مدیریت شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج به تعادل نزدیک می‌شود/واردکنندگان پای کار تأمین ماندند

    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    روزی چقدر تخمه آفتابگردان میتوانیم بخوریم؟ هر 100 گرم تخمه چقدر کالری دارد؟

    اگر از دوستداران تخمه هستید و در رژیم لاغری نیز به سر می‌برید حتما این سوال برایتان مطرح شده که کالری تخمه چقدر است؟ آشنایی با کالری و ارزش غذایی تخمه‌های متنوع این امکان را به شما می‌دهد که با مصرف آگاهانه و به‌اندازه تخمه‌ها، هم بتوانید از خواص تخمه آفتاب گردان، تخمه کدو و... بهره‌مند شوند و هم مشکل خاصی برای سلامتی‌تان به وجود نیاید. در این مطلب ارزش غذایی و میزان کالری تخمه‌های مختلف بررسی شده است.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۱۲, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
    0
    سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام خبرداد؛ آغاز برداشت دانه روغنی آفتابگردان در هلیلان

    کالری تخمه آفتابگردان با تخمه کدو و تخمه خربزه متفاوت است. هر کدام از تخمه‌ها دارای مواد معدنی و ویتامین‌های خاصی هستند و کالری که با مصرف آن‌ها دریافت می‌کنید متفاوت خواهد بود.

     

    1/4 فنجان تخمه آفتابگردان چند کالری دارد؟

    این میزان 207 کالری دارد. یک چهارم فنجان مغز تخمه آفتابگردان حاوی حدود 207 کالری و 7 گرم کربوهیدرات است.

     

    1 قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان خام چند کالری دارد؟

    در یک قاشق تخمه آفتابگردان 51 کالری وجود دارد. تخمه آفتابگردان چربی های غیراشباع سالم را همراه با طیف وسیعی از مواد معدنی مانند منیزیم، مس، منگنز و سطوح بالای ویتامین E تامین می کند. یک قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان: 51 کالری، دو گرم پروتئین، 4.5 گرم چربی و دو گرم کربوهیدرات دارد.

     

     

    روزی چقدر تخمه آفتابگردان باید بخوریم؟

    نگران خوردن مقادیر معقول تخمه آفتابگردان، مانند 1 اونس (30 گرم) در روز باشید – اما این دلیل نمیشود روزی یک کیسه تخمه افتاب گردان بخورید.

     

    آیا تخمه آفتابگردان باعث افزایش وزن می شود؟

    چربی های سالم موجود در تخمه آفتابگردان برای شما مفید هستند، اما اگر زیاده روی کنید، ممکن است دور کمر شما را افزایش دهند. تخمه‌های آفتابگردان کوچک هستند، بنابراین خوردن آن‌ها بیشتر از آنچه باید باشد آسان است. اگر مراقب نباشید، ممکن است بیش از میزان کافی را در یک وعده مصرف کنید.

    کالری تخمه آفتابگردان خام

    ♥ تخمه آفتابگردان خام در هر ۱۰۰ گرم دارای ۵۷۰ کالری است.

    ارزش غذایی تخمه آفتابگردان خام
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری ۵۷۰
    چربی کل ۴۹.۵۷ گرم
    چربی اشباع شده ۵.۱۹۵ گرم
    آهن ۶.۷۷ گرم
    کلسیم ۱۱۶ میلی گرم
    کربوهیدرات ۱۸.۷۶ گرم
    پروتئین ۲۲.۷۸ گرم
    پتاسیم ۶۸۹ میلی گرم
    سدیم ۳ میلی گرم
    کالری تخمه آفتابگردان بو داده

    ♥ تخمه آفتابگردان بو داده در هر ۱۰۰ گرم دارای ۵۸۲ کیلوکالری انرژی است.

    ارزش غذایی تخمه آفتابگردان بو داده
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری ۵۸۲
    چربی کل ۴۹.۸ گرم
    چربی اشباع شده  ۵.۱۹۵ گرم
    آهن ۳.۸۰ گرم
    کلسیم ۷۰ میلی گرم
    کربوهیدرات ۲۴.۰۷ میلی گرم
    پروتئین ۱۹.۳۳ میلی گرم
    پتاسیم ۸۵۰ میلی گرم
    سدیم ۴۱۰ میلی گرم
    کالری تخمه هندوانه خام

    ♥ تخمه هندوانه در هر ۱۰۰ گرم دارای ۵۵۷ کیلوکالری است.

    ارزش غذایی تخمه هندوانه خام
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری ۵۵۷
    چربی کل ۴۷.۳۷ گرم
    چربی اشباع ۹.۷۷۹ گرم
    پتاسیم ۶۴۸ میلی گرم
    آهن ۷.۲۸ میلی گرم
    کربوهیدرات ۱۵.۳۱ گرم
    پروتئین ۲۸.۳۳ گرم
    کالری تخمه هندوانه بو داده

    ♥ هر ۱۰۰ گرم تخم هندوانه بو داده شده ۶۰۰ کالری دارد.

    ارزش غذایی تخمه هندوانه بو داده
    مقدار ۱۰۰گرم
    کالری ۶۰۰
    چربی کل ۴۰ گرم
    چربی اشباع شده ۱۰ گرم
    پتاسیم ۵۱۰ میلی گرم
    آهن ۲.۲ میلی گرم
    کربوهیدرات ۳۲ گرم
    پروتئین ۳۰ گرم
    سدیم ۳۴ میلی گرم

     کالری تخمه خربزه خام

    ♥ تخمه کدوی خام در هر ۱۰۰ گرم دارای ۶۳۳ کالری است.

    ارزش غذایی تخمه خربزه خام
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری ۳۵
    کربوهیدرات ۷۲ گرم
    پروتئین ۰.۴ گرم
    منیزیم ۱۲ میلی گرم
    فسفر ۱۷ میلی گرم
    کالری تخمه کدو خام

    ♥ ۱۰۰ گرم تخمه کدوی خام ۶۳۳ کالری دارد.

    ارزش غذایی تخمه کدو خام
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری کل ۶۳۳
    چربی کل ۲۱۴ گرم
    چربی اشباع شده ۳.۵۷ گرم
    اسیدهای چرب اشباع ۱ گرم
    آهن ۰.۹ گرم
    کلسیم ۲۰ میلی گرم
    کربوهیدرات ۱۵ گرم
    پروتئین 5 میلی گرم
    کالری تخمه کدو بو داده

    ♥ تخمه کدو بو داده در هر ۱۰۰ گرم دارای ۵۳۶ کیلوکالری انرژی است.

    ارزش غذایی تخمه کدو بو داده
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری ۵۳۶
    چربی کل ۴۲.۸۶ گرم
    چربی اشباع شده ۸.۹۳ گرم
    کلسیم ۷۱ میلی گرم
    آهن ۱۶.۰۷ میلی گرم
    کربوهیدرات ۴ گرم
    پروتئین ۳۳.۴ میلی گرم
    سدیم ۵۷ گرم
    کالری ۱۰۰ گرم تخمه ژاپنی بو داده

    ♥ تخمه ژاپنی که به عنوان تخمه جابانی نیز شناخته می‌شود در هر ۱۰۰ گرم دارای ۵۹۰ کیلوکالری انرژی است.

    ارزش غذایی تخمه ژاپنی بو داده
    مقدار ۱۰۰ گرم
    کالری ۵۹۰
    کربوهیدرات ۱۷ گرم
    پروتئین ۳۱ گرم
    سدیم ۱۰۷ میلی گرم
    سخن آخر
    تخمه‌ها تنقلاتی خوش طعم و البته پر کالری هستند که به دلیل وجودویتامین های سرشار، برای بدن فواید زیادی دارند. با توجه به این که تخمه‌ها سالم هستند می‌توانید به جای خوردن خوراکی‌های فرآوری شده و چرب، از این تنقلات جذاب استفاده کنید و مواد مغذی لازم را به بدنتان برسانید. تخمه برای پیشگیری از ایتلا به کم خونی، انواع سرطان‌ها و… مؤثر است.
    تنها نکته‌ای که هنگام مصرف انواع تخمه مانند تخمه آفتابگردان، ژاپنی و … باید به آن توجه کنید، این است که در صد چربی تخمه‌ها زیاد است و مصرف بیش از حد آن‌ها سبب افزایش چربی و کلسترول خون می‌شود. همچنین تخمه‌هایی که به صورت بوداده شده به بازار ارائه می‌شوند حاوی مقادیر زیادی نمک و سدیم هستند و سبب افزایش فشار خون می‌شوند.
    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تخمهتخمه آفتابگردانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    قیمت جوجه یکروزه به ۲ هزار تومان کاهش یافت

    پست بعدی

    ارزش غذایی یک لیوان شیر

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    ارزش غذایی یک لیوان شیر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران یازدهمین تولیدکننده مرغ در دنیا/ پتانسیل تامین ۵۰۰ هزارتن مرغ به بازار‌های منطقه فراهم شد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش ۵۰ درصدی تولید گندم در شهرستان پلدختر

    خرداد ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.