پنجشنبه, تیر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    راه حل ارائه شده ERP آب پنیر را حفظ می کند

    توسط مریم آقایاری
    مهر ۷, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    راه حل ارائه شده ERP آب پنیر را حفظ می کند

    Zuqer در واقع تولید کننده برتر پنیر موتزارلا و انواع پنیر خامه ای با استفاده از ماشین آلات صنایع غذایی می باشد. فناوری اطلاعات، تجهیزات بسته بندی و نیز نرم افزار شرکت یعنی cbs-system موجب شده تا بسته بندی محصول در کارخانه تولیدی را تا حد امکان بهبود دهد. همچنین ماشین آلات بسته بندی مدرن موجب کارآیی و بهینه سازی گردش کار شده است. زوگر توانسته است اطلاعات تخصصی خود را در زمینه صنایع غذایی به کار ببندد. این اقدام او در زمینه بهره وری تجهیزات صنایع غذایی به تنهایی موجب صرفه جویی زمان به میزان 50 درصد شده است.

    Zuqer تولیدات لبنی خود را از  400 تولید کننده دریافت کرده و با بهره گیری از تجهیزات صنایع غذایی آن را  به 700 نوع مواد مصرفی لبنیاتی تبدیل می کند. این محصولات توانسته اند جنبشی نو و خارق العاده در خصوص ماشین آلات صنایع غذایی ایجاد کرده اند.

    2500 نوع بسته بندی مختلف، 7 بخش تولیدی و انبار در این شرکت وجود دارند. نرم افزار برنامه ریزی صنایع سازمانی (CSB(ERP قادر به کنترل تمام فرآیندها در مدیریت صنایع و نیز ماشین آلات بسته بندی است. تمام داده های ویدئویی از نخستین مرحله ورود شیر و تولید آن مدیریت می شود. محصول نهایی به صورت کانالیزه با تجهیزات بسته بندی مختلفی که با استفاده از ماشین آلات صنایع غذایی و نیز ماشین آلات بسته بندی موجود صورت می گیرد و صادر می شود.

    تمام محصولات در ردیف های منظم قرار می گیرد. تولیدات زوگر با استفاده از سیستم هوشمند ذخیره سازی و حمل و نقل قطعات به هم پیوند می خورد. محصول با کیفیت زوگر به کمک تجهیزات بسته بندی مناسب در واحد صنایع غذایی و همچنین کنترل اتوماتیک در خروجی خطوط تولید قرار می گیرد.

    سفارشات مشتریان از طریق سیستم هوشمند به طور مستقیم به پنل لمسی لیفتراک الکتریکی منتقل شده و در منطقه خاصی گردآوری می شوند. در مرحله بعد ماشین آلات صنایع غذایی مربوط به توزین مقدار تائید شده در اسکنر را مورد تأیید قرار می دهند.

    Zuqer می گوید که با استفاده از اصلاح کارآمد روش های تولید و بسته بندی انبوه در مقایسه با گذشته 50 درصد صرفه جویی داشته ایم. این کمپانی از روش های بسته بندی پیشرفته  و تجهیزات صنایع غذایی معتبری برخوردار است.  زوگر با بهره گیری از کاغذ در صنایع بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی توانسته است به حداقل هزینه ها و نیز کمترین مقادیر خطاهای رایج در تولید دست یابد.

    از نظر برنامه ریزی نیز معرفی برنامه CBS قادر به دستیابی مواد و ظرفیت ها بوده و به شکل مؤثری در فرایندهای داخلی و بهبود تجهیزات صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. به این ترتیب تمام سفارشات مشتریان در اسرع وقت و با کمترین هزینه و نیز به موقع با  سرعت مناسبی که ماشین آلات صنایع غذایی ارتقاء یافته دارند در اختیار آنان قرار می گیرد. همچنین اطلاعات مربوط به تهیه،  تولید،  موجودی و فروش محصول نیز در موقع مناسب در دسترس قرار می گیرد.

    مواردی همچون دسترسی به مواد و مراقبت از تجهیزات بسته بندی و ظرفیت ها نیز به طور دائم مورد نظارت قرار دارد. بازگشت سرمایه نیز از این مسیر که با فن آوری روز در خصوص ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی صورت گرفته به آسانی امکان پذیر است.

    سیستم CSB یک روند بازگشت ایجاد می کند که شرکت را به شناسایی اشتباهات قادر می سازد. Zuqer همچنان به پیشرفت خود و دیجیتالیزه نمودن تجهیزات بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی مربوطه ادامه داده است. هر دو کارخانه این شرکت در اوبر بورن سوئیس با بروز رسانی عملیات خود به csb مجهز شده اند که به تهیه و نگهداری ماشین آلات صنایع غذایی نیز متعهد می باشند. تجهیزات صنایع غذایی نوین موجب می شود تا روند انتقال اطلاعات به سیستم ERP تسریع پیدا کند. این سیستم همچنان که تجهیزات بسته بندی و نیز تجهیزات صنایع غذایی اوبربورن توانسته است به موفقیت های درخشانی دست یافته است. ماشین آلات بسته بندی مدرن و نیز سیستم ERP مزایای زیادی برای ما و مشتریان ما دارد.

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    پست قبلی

    بسته بندی Bag In Box در صنایع غذایی

    پست بعدی

    تکرار خطای راهبردی شورای اقتصاد دربارۀ قیمت نامناسب گندم

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    تکرار خطای راهبردی شورای اقتصاد دربارۀ قیمت نامناسب گندم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    ۱۰ هزار تن گندم از مزارع اردستان برداشت شد

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.