شنبه 1 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    راه حل ارائه شده ERP آب پنیر را حفظ می کند

    توسط مریم آقایاری
    7 مهر 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    راه حل ارائه شده ERP آب پنیر را حفظ می کند
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    Zuqer در واقع تولید کننده برتر پنیر موتزارلا و انواع پنیر خامه ای با استفاده از ماشین آلات صنایع غذایی می باشد. فناوری اطلاعات، تجهیزات بسته بندی و نیز نرم افزار شرکت یعنی cbs-system موجب شده تا بسته بندی محصول در کارخانه تولیدی را تا حد امکان بهبود دهد. همچنین ماشین آلات بسته بندی مدرن موجب کارآیی و بهینه سازی گردش کار شده است. زوگر توانسته است اطلاعات تخصصی خود را در زمینه صنایع غذایی به کار ببندد. این اقدام او در زمینه بهره وری تجهیزات صنایع غذایی به تنهایی موجب صرفه جویی زمان به میزان 50 درصد شده است.

    Zuqer تولیدات لبنی خود را از  400 تولید کننده دریافت کرده و با بهره گیری از تجهیزات صنایع غذایی آن را  به 700 نوع مواد مصرفی لبنیاتی تبدیل می کند. این محصولات توانسته اند جنبشی نو و خارق العاده در خصوص ماشین آلات صنایع غذایی ایجاد کرده اند.

    2500 نوع بسته بندی مختلف، 7 بخش تولیدی و انبار در این شرکت وجود دارند. نرم افزار برنامه ریزی صنایع سازمانی (CSB(ERP قادر به کنترل تمام فرآیندها در مدیریت صنایع و نیز ماشین آلات بسته بندی است. تمام داده های ویدئویی از نخستین مرحله ورود شیر و تولید آن مدیریت می شود. محصول نهایی به صورت کانالیزه با تجهیزات بسته بندی مختلفی که با استفاده از ماشین آلات صنایع غذایی و نیز ماشین آلات بسته بندی موجود صورت می گیرد و صادر می شود.

    تمام محصولات در ردیف های منظم قرار می گیرد. تولیدات زوگر با استفاده از سیستم هوشمند ذخیره سازی و حمل و نقل قطعات به هم پیوند می خورد. محصول با کیفیت زوگر به کمک تجهیزات بسته بندی مناسب در واحد صنایع غذایی و همچنین کنترل اتوماتیک در خروجی خطوط تولید قرار می گیرد.

    سفارشات مشتریان از طریق سیستم هوشمند به طور مستقیم به پنل لمسی لیفتراک الکتریکی منتقل شده و در منطقه خاصی گردآوری می شوند. در مرحله بعد ماشین آلات صنایع غذایی مربوط به توزین مقدار تائید شده در اسکنر را مورد تأیید قرار می دهند.

    Zuqer می گوید که با استفاده از اصلاح کارآمد روش های تولید و بسته بندی انبوه در مقایسه با گذشته 50 درصد صرفه جویی داشته ایم. این کمپانی از روش های بسته بندی پیشرفته  و تجهیزات صنایع غذایی معتبری برخوردار است.  زوگر با بهره گیری از کاغذ در صنایع بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی توانسته است به حداقل هزینه ها و نیز کمترین مقادیر خطاهای رایج در تولید دست یابد.

    از نظر برنامه ریزی نیز معرفی برنامه CBS قادر به دستیابی مواد و ظرفیت ها بوده و به شکل مؤثری در فرایندهای داخلی و بهبود تجهیزات صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. به این ترتیب تمام سفارشات مشتریان در اسرع وقت و با کمترین هزینه و نیز به موقع با  سرعت مناسبی که ماشین آلات صنایع غذایی ارتقاء یافته دارند در اختیار آنان قرار می گیرد. همچنین اطلاعات مربوط به تهیه،  تولید،  موجودی و فروش محصول نیز در موقع مناسب در دسترس قرار می گیرد.

    مواردی همچون دسترسی به مواد و مراقبت از تجهیزات بسته بندی و ظرفیت ها نیز به طور دائم مورد نظارت قرار دارد. بازگشت سرمایه نیز از این مسیر که با فن آوری روز در خصوص ماشین آلات صنایع غذایی و ماشین آلات بسته بندی صورت گرفته به آسانی امکان پذیر است.

    سیستم CSB یک روند بازگشت ایجاد می کند که شرکت را به شناسایی اشتباهات قادر می سازد. Zuqer همچنان به پیشرفت خود و دیجیتالیزه نمودن تجهیزات بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی مربوطه ادامه داده است. هر دو کارخانه این شرکت در اوبر بورن سوئیس با بروز رسانی عملیات خود به csb مجهز شده اند که به تهیه و نگهداری ماشین آلات صنایع غذایی نیز متعهد می باشند. تجهیزات صنایع غذایی نوین موجب می شود تا روند انتقال اطلاعات به سیستم ERP تسریع پیدا کند. این سیستم همچنان که تجهیزات بسته بندی و نیز تجهیزات صنایع غذایی اوبربورن توانسته است به موفقیت های درخشانی دست یافته است. ماشین آلات بسته بندی مدرن و نیز سیستم ERP مزایای زیادی برای ما و مشتریان ما دارد.

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    توسط امیرحسین فتحی
    1 مهر 1402
    0

    ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند به لطف خدا و با یاری همراهان عزیز، این ماه نیز مسابقه...

    بیشتر بخوانید
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور

    6 شهریور 1402
    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    1 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    مطالبه مردم از مسئولان بابت پیگیری‌ دلایل افزایش قیمت مداوم مواد غذایی‌

    4 شهریور 1402
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    1 مهر 1402
    هدایت سکان کشتی ایران به شیوه شهدای راه خدمت

    هدایت سکان کشتی ایران به شیوه شهدای راه خدمت

    5 شهریور 1402
    زنجبیل گزینه مناسب برای درمان بیماری التهاب روده

    ادویه‌ای با طبع گرم و خواص کم‌نظیر

    7 شهریور 1402
    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    1 مهر 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود