دوشنبه, اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    لزوم تسریع در اعلام نرخ شیر خام/ قطعی برق، دام‌های شیری را از تولید خارج می‌کند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    کشت کلزا در خوزستان فرصت عالی برای سرمایه‌گذاران و کشاورزان منطقه است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص سلامت‌بخش انواع توت

    مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تغذیه تاکید کرد که مصرف توت و توت فرنگی به حفظ و ارتقای سلامت افراد و پیشگیری از بیماری‌های مختلف از جمله سرطان و عفونت‌های باکتریایی کمک می‌کند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مطالعات نشان می دهد؛ گنجاندن انواع توت در رژیم غذایی روند پارکینسون را کُند می نماید

    دکتر مینا کاویانی – مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به خواص انواع توت گفت: توت‌های تازه و آبدار به لحاظ داشتن مواد گیاهی مانند فلاونوئیدها و فیبر غذایی بی‌نظیر هستند. بیش از صد گونه درخت توت در دنیا وجود دارد که طبقه‌بندی آنها بر اساس رنگ شکوفه‌ها و برگها است.

    خواص سلامت‌بخش توت

    وی با اشاره به این که هر ۱۰۰ گرم توت دارای ۴۳ کیلوکالری انرژی است، گفت: توت‌های تازه و خوشمزه با وجود انرژی کم، محتوای مواد مغذی ضروری برای بدن هستند. توت‌ها سرشار از فلاونوئیدهایی به نام آنتوسیانین هستند که خاصیت آنتی آکسیدانی دارند.

    به گفته وی، تحقیقات علمی نشان داده مصرف توت تاثیر بالقوه‌ای در بهبود سلامت افراد و پیشگیری از سرطان، بیماری‌های اعصاب، التهاب، دیابت و عفونت‌های باکتریایی دارد. از دیگر فلاونوئیدهای توت رزوراترول است که نقش آنتی‌اکسیدانی داشته و با تغییر مکانیسم‌های مولکولی در داخل رگ‌های خونی، خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد. این ترکیب علاوه بر انواع توت در انگور هم وجود دارد.

    کاویانی توت را منبع بسیار خوبی از ویتامین C دانست و گفت: در هر ۱۰۰ گرم توت ۴/۳۶ میلی‌گرم ویتامین C (تقریبا حدود ۶۰ درصد نیاز روزانه) وجود دارد که این ویتامین مقاومت بدن در برابر عوامل عفونی و التهابی را بالا می‌برد.

    به گفته وی، سایر آنتی‌اکسیدان‌های توت شامل ویتامین E، لوتئین، گزانتین، آلفا و بتا کاروتن (پیش‌ساز ویتامین A) هستند. این ترکیبات با اثرات مضر و خطرناک رادیکال‌های آزاد و گونه‌های فعال اکسیژن که در فرآیند پیری و بیماری‌هایی مثل سرطان نقش دارند، مقابله می‌کنند.

    کاویانی گزانتین را یکی از کاروتنوئیدهای مهم توت عنوان کرد که در لکه زرد شبکیه چشم فراوان است و افزود: شبکیه بیشترین حساسیت به نور را دارد و نقش مهمی در بینایی ایفا می‌کند. گزانتین با عملکرد آنتی‌اکسیدانی از شبکیه چشم در برابر پرتوهای خطرناک فرابنفش نور خورشید محافظت می‌کند. از این رو مصرف توت می‌تواند در سلامتی چشم موثر باشد.

    به گفته وی، توت‌ها منبع خوبی از آهن غیرهم (Non-heme iron) هستند. از سایر مواد معدنی توت نیز می‌توان به پتاسیم، منگنز و منیزیوم اشاره کرد.

    کاویانی خاطرنشان کرد: ویتامین‌های گروه B (مانند ریبوفلاوین، نیاسین و پیریدوکسین) و ویتامین K نیز در این میوه وجود دارد. این ویتامین‌ها و مواد معدنی برای عملکرد صحیح آنزیم‌های بدن ضروری هستند و به بدن در جهت سوخت و ساز درشت مغذی‌ها (کربوهیدرات، چربی و پروتئین) و سایر عملکردهایشان کمک می‌کنند.

    خواص تغذیه‌ای توت فرنگی

    مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، توت فرنگی را میوه‌ای خوشرنگ، خوش طعم و بسیار محبوب از خانواده گل‌سرخیان برشمرد و گفت: این میوه کم‌کالری منبع غنی مواد معدنی و ویتامین‌های سودمند برای سلامتی است.

    به گفته وی، مواد گیاهی موجود در توت فرنگی شامل فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانین و کاتچین، اسیدهای فنولیک، تانین‌ها و رزوراترول است و این ترکیبات خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.

    وی با اشاره به نتایج پژوهش‌های علمی گفت: مصرف توت فرنگی در پیشگیری از سرطان، پیری، التهاب و بیماری‌های عصبی موثر است. توت فرنگی دارای قدرت آنتی اکسیدانی بالایی است و از نظر شاخص ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن بسیار بالا است و می‌تواند خطر بیماری‌های سرطان و قلبی عروقی را کاهش دهد.

    کاویانی، توت فرنگی را غنی از ویتامین C دانست و افزود: هر ۱۰۰ گرم توت فرنگی با داشتن ۸/۵۸ میلی‌گرم ویتامین سی می‌تواند حدود ۹۸ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین ‌کند. در این میوه نیز مانند توت، علاوه بر ویتامین C، آنتی اکسیدان‌های دیگری مانند ویتامین E، بتاکاروتن (پیش‌ساز ویتامین A)، لوتئین و گزانتین یافت می‌شود.

    به گفته وی، توت فرنگی سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند B۲, PP, B۶ و فولات است و مقادیر نسبتا بالایی از مواد معدنی شامل پتاسیم، منگنز، فلوراید، مس، آهن و ید را داراست.

    کاویانی با اشاره به نقش این میوه در تنظیم قندخون گفت: یکی از خواص توت فرنگی کمک به تنظیم بهتر قند خون است. محققان بر این باورند که با مصرف توت فرنگی به ویژه پس از مصرف یک وعده غذایی، تنظیم قند خون و انسولین بهتر انجام می‌شود.

    وی، شاخص قندی توت فرنگی را ۴۰ عنوان کرد که به نسبت پائین است؛ یعنی توت فرنگی باعث افزایش ناگهانی قند خون نشده و در نتیجه برای افراد مبتلا به دیابت کم‌خطر تلقی می‌شود.

    بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کاویانی فیبرغذایی را ماده دیگری برشمرد که در توت فرنگی به مقدار مناسبی وجود دارد و یادآور شد: مصرف توت فرنگی عبور مواد غذایی از دستگاه گوارش را تسهیل کرده و به دفع مواد مضر و زائد کمک می‌کند.

    موارد احتیاط مصرف توت فرنگی

    مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، با اشاره به موارد احتیاط در مصرف توت فرنگی گفت: حساسیت به توت فرنگی ممکن است در بعضی افراد به ویژه کودکان دیده شود.

    به گفته وی، ورم و قرمزی در ناحیه دهان، لب‌ها و زبان، اگزما، کهیر، سردرد، آبریزش بینی، خارش چشم‌ها، وزوز گوش‌ها، ناراحتی گوارشی، افسردگی، بیش‌فعالی و بی‌خوابی برخی از نشانه‌های حساسیت به توت فرنگی است و افرادی که به توت فرنگی حساسیت دارند، باید از مصرف آن پرهیز کنند.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آنتی اکسیدانتوت فرنگیخواص توتسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتویتامینویتامین C
    پست قبلی

    مصرف این مواد غذایی موجب افزایش قد می‌شود

    پست بعدی

    سامانه معرفی محصولات دانش‌بنیان کشاورزی رونمایی شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشاورزی گلستان مستعد پیشگامی در تحقق تولید دانش‌بنیان

    سامانه معرفی محصولات دانش‌بنیان کشاورزی رونمایی شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    بی توجهی به اجرای مصوبه الگوی کشت عامل اصلی مازاد هندوانه و پیاز روی دست کشاورزان

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    وزارت جهاد کشاورزی نرخ پیشنهادی شیر خام را اعلام کرد

    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    نرخ پیشنهادی خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم ۲۴ هزار تومان اعلام شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول: صندوق بیمه کشاورزی تعهدات پرداخت غرامت خود را افزایش می دهد

    پرداخت ۲۰ هزار فقره تسهیلات بانکی به مستمری بگیران صندوق بیمه کشاورزان

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.