جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص باورنکردنی ملون برای بدن

    ملون یک میوه بسیار خوش طعم است که دارای خواص و فواید بسیار مناسبی می باشد، جلوگیری از حمله قلبی، تسکین معده و کاهش حالت تهوع تنها نمونه ای از خواص ملون هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواص باورنکردنی ملون برای بدن

    ملون ها نیروگاه سلامت هستند. آنها با مواد مغذی زیادی پر شده اند که تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسند. در تابستان ها به وفور در دسترس هستند و درصد فوق العاده ای از میزان آب موجود در آنها باعث سرد شدن و آبرسانی آنها می شود.

    بنابراین با نزدیک شدن به تابستان، بدانید که چرا باید بیشتر ملون بخورید. آنها نه تنها دارای عطر و رایحه خوشمزه هستند بلکه طعم شگفت انگیزی نیز دارند. تخم آنها حاوی مزایای سلامتی زیادی نیز هست.

    سلامت قلب، پیشگیری از دیابت ، سلامت دستگاه گوارش ،پیشگیری از سرطان و بهبود ایمنی بدن از مهم ترین خواص ملون برای سلامتی می باشند که در این بخش می خوانید.

    تجزیه مواد مغذی یک فنجان ملون در زیر آورده شده است:
    کالری:53
    چربی:0 گرم (بله، آن را به عنوان صفر بخوانید)
    چربی اشباع شده:N / A
    کلسترول:0 میلی گرم (دوباره صفر!)
    کربوهیدرات:12 گرم
    پروتئین:1 گرم
    فیبر غذایی:1 گرم
    سدیم:23 میلی گرم
    ویتامین A:5،276 IU
    اسید فولیک:33 میکروگرم
    نیاسین:1 میلی گرم
    ویتامین B6:<1 میلی گرم
    ویتامین C:57 میلی گرم
    کلسیم:14 میلی گرم
    منیزیم:19 میلی گرم
    پتاسیم:417 میلی گرم
    کاروتنوئیدها:3،219 میکروگرم
    خواص ملون باورنکردنی است ؛ زیبایی و درمان های مهم

     

    ضد پیری

    کلاژن برای حفظ بدن و سرعت بخشیدن به روند بهبودی بدن لازم است. کلاژن ماده ای برای جلوگیری از تأثیر روند پیری زودرس است. می توانید این ماده مفید را درون یک ملون خرد شده پیدا کنید. مصرف این میوه مطمئناً شما را از پیری زودرس دور می کند و باعث می شود جوان تر به نظر برسید.

     

    راه حل رژیم غذایی

    ملون از 90٪ آب تشکیل شده است. این مقدار زیاد آب می تواند احساس جوانسازی به شما بدهد و از گلودرد جلوگیری می کند. ملون نیز از نظر کالری، چربی و کلسترول کم است، بنابراین در صورت رژیم غذایی مناسب برای مصرف آن مناسب است.

     

    ضد سرطان

    درست مثل سایر میوه های تازه، ملون می تواند از ابتلا به سرطان در اثر وجود کاروتنوئید آن جلوگیری کند. کاروتنوئید یک رنگدانه طبیعی در میوه ها و سبزیجات است. محتوای بالای کاروتنوئید موجود در این میوه می تواند شما را از سرطان هایی مانند ریه و سرطان پستان محافظت کند.

     

    جلوگیری از حمله قلبی

    محتوای آدنوزین موجود در ملون نه تنها شما را از ابتلا به سرطان ممانعت می کند بلکه از رسوب خون جلوگیری می کند که منجر به حمله قلبی و سکته مغزی شود. آدنوزین می تواند به شما در ترکیب سلولهای خونی کمک کند، بنابراین خطر سکته مغزی یا حمله قلبی را به حداقل می رساند.

     

    چشم سالم

    ملون با بتاکاروتن غنی شده است که برای افزایش بینایی و حفظ سلامتی چشم شما مفید است. بتاکاروتن به ویتامین A تبدیل می شود و از بدن ما برای ترمیم عملکرد چشم بخصوص در شرایط کم نور استفاده می شود.

     

    منبع لیکوپن

    لیکوپن یک ماده مفید است. لیکوپن را می توان در گوجه فرنگی یافت، اما مقدار لیکوپن در این میوه یافت می شود. ملون با لیکوپن غنی شده است. لیکوپن یک ترکیب فعال است که می تواند در از بین بردن سلول های خطرناک سرطان به ما کمک کند.

    لیکوپن نه تنها می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد بلکه خطر حمله قلبی را نیز کاهش می دهد. بنابراین، اگر می خواهید قلب سالم داشته باشید و از سرطان محافظت کنید، مصرف این میوه پیشنهاد می شود.

     

    جلوگیری از دیابت

    دیابت ناشی از مصرف بیش از حد چربی و غذاهای شیرین است. دیابت یک بیماری ژنتیکی است. اگرچه دیابت به عنوان بیماری ژنتیکی بسیار شناخته شده است ، اما به این معنی نیست که شما در برابر این بیماری آسیب پذیر نیستید. مقدار قند و آب موجود در این میوه می تواند به شما در متعادل کردن محتوای خطرناک غذاهایی که می خورید کمک کند. همچنین خربزه دارای کالری بالایی است که می تواند شما را از گرسنگی کامل و سالم کند.

     

    تقویت سیستم هضم شما

    ملون نه تنها درمورد مقدار زیادی ویتامین بلکه سرشار از آب و فیبر است. آب و فیبر به همین دلیل است که این میوه انتخاب شماره یک دسر است. ملون همچنین می تواند به شما در تقویت سیستم هضم کمک کند. بنابراین، برای کسانی که مشکل هضم مانند اسهال و یبوست دارند، این خبر خوب برای شماست. می توانید این میوه را بخورید یا می توانید آن را به عنوان یک آبمیوه تازه خانگی درست کنید.

     

    زیبایی درونی

    این میوه همچنین می تواند به شما کمک کند خصوصاً برای خانم ها زیبایی درونی داشته باشید. یک پایه روزانه از مصرف ملون می تواند چهره شما را به دلیل داشتن آب زیاد به طور طبیعی درخشان کند. همچنین خربزه می تواند پوست باقیمانده پوست را نیز درون شما پاک کند.

    می توانید این میوه را مستقیماً میل کنید یا می توانید آن را به عنوان آب میوه خانگی تازه، اسموتی و انواع مختلف دیگر خربزه های فرآوری شده درست کنید. درمان مناسب این میوه نه تنها افزودن مواد غذایی بلکه باعث خوشمزه تر شدن ملون می شود.

     

    سلامتی خود را حفظ کنید

    مصرف غذاهای متنوع مطمئناً سرگرم کننده و خوشمزه است اما در عین حال خطرناک است. مقدار کالری موجود در ملون بسیار زیاد است بنابراین به شما کمک می کند فشار خون را پایین بیاورید و غذاهای بالای ناتریوم را تحت تأثیر قرار دهید. مصرف روزانه ملون به طور حتم به شما در حفظ سلامت قلب کمک می کند.

     

    مبارزه با رادیکال های آزاد

    ملون ها همچنین با آنتی اکسیدان های فلاونوئید مانند بتاکاروتن، لوتئین، زو زانتین و کریپتوکسانتین غنی شده اند. این آنتی اکسیدان ها توانایی محافظت از سلول ها و سایر ساختارهای بدن در برابر رادیکال آزاد را دارند. این توانایی به شما کمک می کند تا اندام های حیاتی خود را از سرطان های مختلفی مانند سینه، پروستات، روده، ریه ها و لوزالمعده محافظت کنید. بنابراین، مصرف روزانه ملون شما را از ابتلا به این سرطان های خطرناک دور نگه می دارد.

     

    مسکن معده

    درد معده معمولاً در اثر غذاهایی که مصرف می کنیم ایجاد می شود. ملون می تواند مسکن درد معده شما به علت وجود مقدار زیاد آب آن تا 90٪ باشد. خربزه برای تسکین درد معده مفید است. بنابراین، اگر با این مشکلات مواجه هستید، مصرف ملون پیشنهاد می شود.

     

    سالم نگه داشتن کلیه

    محتوای دیورتیک موجود در ملون باعث می شود که شما به راحتی احساس پوستی کنید. این به کار کلیه شما کمک می کند تا آب باقیمانده آب در بدن شما آزاد شود. اگر قبلاً مشکل کلیوی دارید، سعی کنید ملون را با آب لیمو مخلوط کنید و می توانید هر روز صبح قبل از صرف صبحانه آن را بنوشید تا یک کلیه سالم داشته باشید.

     

    منبع کلاژن

    ملون نه تنها به ما فواید سالم می دهد بلکه برای پوست ما نیز مفید است. طبق تحقیقات اخیر، ملون به مقدار زیادی کلاژن دارد. کلاژن ماده ای است که می تواند به شما در سرعت بخشیدن به روند اصلاح پوست و لایه برداری سلول های مرده کمک کند. مصرف خربزه به صورت روزانه باعث می شود پوست شما همیشه محکم و تازه باشد.

     

    کاهش حالت تهوع

    ملون می تواند در سه ماهه اول راحت تر به خانم باردار کمک کند. بدن زن باردار به آرامی تغییر خواهد کرد زیرا روند رشد هورمون های طبیعی برای حفظ جنین است. بنابراین، زن باردار هر روز، معمولاً صبح، احساس تهوع خواهد کرد.

    به خانم های باردار پیشنهاد می شود که برش های کوچکی از ملون مصرف کنند تا حالت تهوع صبحگاهی کاهش یابد. ملون می تواند اثر جوان سازی را به همراه آورد، بنابراین برای معده راحت است. ملون می تواند به زنان باردار کمک کند تا از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری کنند.

     

    جلوگیری از کم آبی

    ملون منبع فراوان آب است و طعم آن واقعا تازه است. خانم باردار برای پشتیبانی از روند تغییر متابولیسم در بدن به مقدار کافی آب احتیاج دارد. بیشتر زنان باردار به دلیل کمبود مایعات بدن در سه ماهه اول دچار کم آبی بدن می شوند. محتوای سالم آب موجود در ملون می تواند آب معدنی را برای جلوگیری از کم آبی بدن جایگزین کند.

     

    جلوگیری از یبوست

    یبوست یکی از اختلالات دوران بارداری است و معمولاً در سه ماهه اول اتفاق می افتد. زن باردار یبوست را احساس خواهد کرد زیرا روند سیستم هضم کندتر از حد معمول است. فیبر طبیعی موجود در ملون می تواند به زنان باردار کمک کند تا از یبوست جلوگیری کنند. فیبر حاصل از ملون نیز به فرآیند جذب کمک می کند بنابراین تغذیه سالم کاملاً در بدن زنان باردار جذب می شود.

     

    عادی سازی فشار خون

    ملون حاوی مقدار زیادی کلسیم است. کلسیم می تواند به شما در حفظ سیستم فشار خون کمک کند. همچنین ملون حاوی ماده طبیعی است که می تواند به شما در جلوگیری از آسیب سیستم فشار خون شما کمک کند.

     

    استخوان و دندان سالم

    داخل 100 گرم ملون حاوی 15 میلی گرم کلسیم است. کلسیم برای حمایت از روند شکل گیری استخوان ها و دندان ها مهم است. مصرف خربزه به صورت روزانه به شما در رسیدن به استخوان های قوی تر و دندان های سفید تر کمک می کند.

     

    در کاهش وزن کمک می کند

    ملون از نظر چربی ناچیز است. این میوه همچنین حاوی کربوهیدرات های خوبی است که از قندها به راحتی از بین می روند. محتوای آب آنها نیز بسیار زیاد است. دانه های آنها حاوی فیبر مخصوص در آنها است که به کاهش وزن کمک می کند. آنها حاوی محتوای بسیار بالایی پتاسیم هستند که به از دست دادن چربی شکم کمک می کند.

     

    ایمنی را تقویت می کند

    ملون فوق العاده سرشار از ویتامین C است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. ملون گلبول های سفید را که باعث از بین رفتن ویروس ها و باکتری ها می شوند، تحریک و افزایش می دهد. آنها همچنین از پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کنند. در مورد مصونیت ساختمان اطلاعات کسب کنید.

     

    زخم ها را درمان می کند

    مقدار زیاد ویتامین C در درمان و همچنین پیشگیری از زخم کمک می کند.

     

    در دوران بارداری کمک می کند

    ملون دارای فولات بالایی است که با از بین بردن سدیم اضافی از بدن از احتباس آب جلوگیری می کند.

     

    اختلال خواب را درمان می کند

    ملون اعصاب و عضلات را شل می کنند و خوابیدن برای افراد دارای بی خوابی را راحت تر می کند.

     

    گرفتگی قاعدگی را آسان می کند

    به دلیل خاصیت ضد انعقادی، لخته ها را برطرف کرده و گرفتگی عضلات را کاهش می دهد.

     

    به ترک سیگار کمک می کند

    این میوه ریه ها را دوباره جوان می کند و به بدن کمک می کند تا سریعتر از خروج نیکوتین بهبود یابد.

     

    سرشار از الکترولیت و آب

    وقتی به هیدراتاسیون فکر می کنید، اولین چیزی که احتمالاً به ذهن خطور می کند آب است. با این حال، برای هیدراتاسیون مؤثر و صحیح، بدن شما بیش از حد نیاز به آب – الکترولیت نیز احتیاج دارد

    ملون مانند هویج حدود 90٪ آب دارد و حاوی الکترولیتهایی مانند پتاسیم، منیزیم، سدیم و کلسیم است.

    این ترکیب از آب و مواد مغذی باعث می شود برای هیدراته کردن بعد از تمرین، در طول بیماری یا در صورتی که فقط در طول روز تلاش کرده اید آبرسانی نشوند، عالی باشد.

     

    آیا ملون از نظر تغذیه ای با طالبی متفاوت است؟

    بزرگترین تفاوت بین عسل و طالبی در محتوای ویتامین A و ویتامین C است. ملون 373 درصد از RDI ویتامین A را در اختیار شما قرار می دهد ، جایی که ملون های تازه حاوی دو درصد هستند. به طور مشابه، طالبی 337 درصد از RDI را برای ویتامین C در مقایسه با 53 درصد با ملون تحویل می دهد.

    در مورد کالری و کربوهیدرات، ملون و طالبی تقریباً یکسان هستند (گرچه ملون به دلیل محتوای فروکتوز کمی کربوهیدرات بیشتری دارد). هردو ملون و طالبی نیز انواع مختلفی از Cucumismelo هستند که به نام muskmelon نیز شناخته می شوند.

     

    چگونه می توانید بگویید که یک ملون رسیده است؟

    ملون هایی را انتخاب کنید که به اندازه آنها سنگین باشد و دارای پوستی صاف و بدون آسیب با احساس کمی مومی باشد. از ملون هایی که بیش از حد نرم هستند یا در انتهای ساقه احساس مرطوب هستند، خودداری کنید. یک ملون تازه رسیده باید عطر و طعم معطر و شیرین تقریباً عسل مانند آن را داشته باشد. هنگام فشار دادن انتهای شکوفه (روبروی انتهای ساقه) باید کمی واکنش داشته باشد.

    اگر ملون شما هنوز رسیده نشده است، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید. به محض رسیدن آن را یخچال و فریزر کنید تا از پوسیدگی آن جلوگیری شود. بعد از قطع ملون، آن را بیش از سه یا چهار روز در یخچال و فریزر نگهدارید.

     

    آلرژی و تداخل

    حساسیت واقعی به ملون غیر معمول است. با این حال، علائم واکنشی متقابل ممکن است هنگام خوردن ملون به دلیل پدیده ای به نام سندرم آلرژی دهان (OAS) شناخته شود. این در شرایطی است که بدن خربزه را برای برخی گرده های درخت یا چمن که باعث حساسیت “واقعی” می شوند، اشتباه می کند.

    در مقایسه با آلرژی های واقعی، علائم OAS نسبتاً خفیف و کوتاه مدت است. اینها شامل موارد زیر است:

    احساس خارش یا سوزش در دهان
    لب های متورم یا بی حس
    گلو خراشیده
    آبریزش بینی خفیف
    علائم معمولاً درست بعد از خوردن میوه ایجاد می شوند و ممکن است یک ساعت برای برطرف شدن از بین برود. آنتی هیستامین خوراکی بدون نسخه ممکن است به تسکین علائم کمک کند. در صورت تداوم یا بدتر شدن علائم با پزشک خود تماس بگیرید یا در صورت نیاز به فوریت های پزشکی مراجعه کنید.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهحساسیتملونمیوه
    پست قبلی

    تغذیه فصلی می‌تواند برای سلامتی مفید باشد

    پست بعدی

    مبارزه علیه سن گندم به پایان رسید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۸ هزار میلیارد ریال برای واردات آفت کش‌ها تخصیص داده شد

    مبارزه علیه سن گندم به پایان رسید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    تغذیه سالم برای دیابتی‌ها؛ قند خون را با این خوراکی‌ها کنترل کنید

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    چرا به آهن نیاز داریم؟!

    خطر خاموش در بدن؛ کمبود ریزمغذی‌ها را شوخی نگیرید

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ۳۵ درصد حبوبات از طریق واردات تامین می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    انجام پروژه تحقیقاتی بررسی و حل زوال تدریجی مرکبات

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    صادرات ۱۵۹ هزارتن تخم مرغ طی سال گذشته

    فروردین ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.