دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست صنایع تبدیلی کشاورزی

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در استان اصفهان در یک بازه زمانی هشت ساله نشان از توجه به این بخش دارد که البته با بررسی مزایا و فواید آن باز هم حمایت و توسعه از این مقوله ضروری است.

    توسط آتنا نوریانی
    20 تیر 1400
    در صنایع تبدیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    ، خام فروشی یکی از اصلی‌ترین معضلات صنایعی همچون کشاورزی در کشورمان محسوب می‌شود،  سود و عواید مشقت و رنج فراوانی که کشاورزان، دامداران، باغداران و تولیدکنندگان متحمل می‌شوند در نهایت به جیب افرادی می‌رود که کمترین سهم را در فرایند استحصال داشته اند.

    صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به صنایعی گفته می‌شود که با انجام کارهای مختلف روی محصولات زراعی، باغی، دامی، طیور، شیلات، جنگل و مرتع، باعث افزایش ارزش اقتصادی آن شود در حقیقت در این صنعت، انواع محصولات کشاورزی و دامی را به مواد مختلف و قابل مصرف تبدیل می‌کند و رابطه با ارزشی بین کشاورزی و صنعت، ایجاد خواهد شد.

    کارشناسان معتقدند که برای اینکه بتوان صنایع را برای بهره برداری هرچه بهتر از تولیدات خام کشاورزی تشویق کرد خود به برنامه ریزی، اقدامات مناسب، تسهیلات و حمایت‌های ویژه نیاز دارد و باید این نکته را مدنظر قرار داد که ارتقا و پیشرفت در این بخش به سود کشاورزی استان اصفهان و کشور خواهد بود.

     

    ارتقای هرچه بیشتر صنایع تبدیلی و اضافه شدن واحدهای جدید برای فرآوری، تبدیل و بهره‌برداری صحیح و بهینه از محصولات خام کشاورزی از جمله مباحثی است که امروزه در کشاورزی بیش از گذشته مطرح می‌شود.

    ظرفیت ۷۲ میلیون تُنی فرآوری محصولات کشاورزی کشور

    در دولت‌های یازدهم و دوازدهم توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بیش از قبل در دستور قرار گرفت و در استان‌های مختلف طرح‌ها و برنامه‌های متعددی اجرا شد.

    بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، در هشت سال اخیر، ظرفیت فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی از ۳۲ میلیون تن به حدود ۷۲ میلیون تن افزایش یافته است.

    تا پایان سال ۱۳۹۱، تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی (فرآوری، بسته بندی و نگهداری) ایجاد شده دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی حدود ۶ هزار و ۴۵۲ واحد با ظرفیت حدود ۳۲ میلیون تن جذب ماده خام کشاورزی و اشتغال ۶۱ هزار و ۵۰۶ نفر بوده است.

    از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۶ هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون تن جذب ماده خام و اشتغال ۱۰۰ هزار نفر به بهره برداری رسید و اکنون بیش از ۷.۴ میلیون تن واحدهای فرآوری در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰درصد نیز در کشور وجود دارد.

    در این مدت ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی از طریق سردخانه‌های بالای صفر درجه از ۳۲۱ واحد به ظرفیت ۷۵۰ هزار تن به یک هزار و ۱۴۰ واحد به ظرفیت حدود ۴ میلیون تن افزایش یافت و  در کنار آن بیش از یک میلیون تن سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور در حال احداث است.

     

    جذب ۱۴ میلیون تن مواد خام کشاورزی در طول یک سال

    از سوی دیگر ظرفیت واحدهای فرآوری و بسته بندی انواع میوه و سبزی براساس جذب ماده خام از هفت میلیون تن در سال ۹۱ به ۱۴ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ رسید و ظرفیت واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان نیز از ۶.۶میلیون تن در سال ۹۱ به حدود ۱۵ میلیون تن تا پایان سال ۱۳۹۹، افزایش یافت، همچنین در این دوره بیش از یک هزار و ۵۰۰ واحد فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی بازسازی و نوسازی شده است.

    در این بازه زمانی ظرفیت واحدهای تولید کود آلی نیز از ۳۷۰ هزار تن در سال ۹۱ به ۱.۹ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ افزایش یافت و سه میلیون تن ظرفیت سیلوی صنعتی ایجاد شده است.

    در دولت تدبیر و امید علاوه بر توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، توسعه زنجیره فرآوری گیاهان دارویی از صفر تا ۱۰۰ در اولویت برنامه‌ها قرار گرفت زیرا تولید اسانس‌های روغن در برخی از محصولات که یک کیلوگرم از ۳.۵ تن محصول استحصال می‌شود، ارزش زیادی دارد.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان

    استان اصفهان از جمله موثرترین مناطق کشور در صنعت کشاورزی و زیرمجموعه‌های آن به شمار می‌رود که در بخش صنایع تبدیلی نیز به موفقیت‌هایی دست یافت.

    بر مبنای آمار و اطلاعات اخذ شده از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در این دیار در یک بازه زمانی هشت ساله حدود ۲.۳ برابر بیشتر شد، ظرفیت جذب مواد خام در صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان در سال ۹۲، سه میلیون و ۱۷ هزار تُن در سال بود که اکنون به میزان افزون بر هفت تن رسیده است.

    توسعه صنایع تبدیلی راهکار کاهش ضایعات

    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در این ارتباط گفت: هم اینک تعداد ۶۶۲ واحد تولیدی از زیر مجموعه‌های این سازمان و صنعت، معدن، تجارت با ظرفیت حدود هفت میلیون در سطح استان فعالیت دارند.

    مهرداد مرادمند  افزود: برای کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده در بخش کشاورزی راهی جز توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیست.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در استان اصفهان در یک بازه زمانی هشت ساله نشان از توجه به این بخش دارد که البته با بررسی مزایا و فواید آن باز هم حمایت و توسعه از این مقوله ضروری است.

    به گزارش ایرنا، خام فروشی یکی از اصلی‌ترین معضلات صنایعی همچون کشاورزی در کشورمان محسوب می‌شود، سود و عواید مشقت و رنج فراوانی که کشاورزان، دامداران، باغداران و تولیدکنندگان متحمل می‌شوند در نهایت به جیب افرادی می‌رود که کمترین سهم را در فرایند استحصال داشته اند.

    صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به صنایعی گفته می‌شود که با انجام کارهای مختلف روی محصولات زراعی، باغی، دامی، طیور، شیلات، جنگل و مرتع، باعث افزایش ارزش اقتصادی آن شود در حقیقت در این صنعت، انواع محصولات کشاورزی و دامی را به مواد مختلف و قابل مصرف تبدیل می‌کند و رابطه با ارزشی بین کشاورزی و صنعت، ایجاد خواهد شد.

    کارشناسان معتقدند که برای اینکه بتوان صنایع را برای بهره برداری هرچه بهتر از تولیدات خام کشاورزی تشویق کرد خود به برنامه ریزی، اقدامات مناسب، تسهیلات و حمایت‌های ویژه نیاز دارد و باید این نکته را مدنظر قرار داد که ارتقا و پیشرفت در این بخش به سود کشاورزی استان اصفهان و کشور خواهد بود.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    ارتقای هرچه بیشتر صنایع تبدیلی و اضافه شدن واحدهای جدید برای فرآوری، تبدیل و بهره‌برداری صحیح و بهینه از محصولات خام کشاورزی از جمله مباحثی است که امروزه در کشاورزی بیش از گذشته مطرح می‌شود.

    ظرفیت ۷۲ میلیون تُنی فرآوری محصولات کشاورزی کشور

    در دولت‌های یازدهم و دوازدهم توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بیش از قبل در دستور قرار گرفت و در استان‌های مختلف طرح‌ها و برنامه‌های متعددی اجرا شد.

    بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، در هشت سال اخیر، ظرفیت فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی از ۳۲ میلیون تن به حدود ۷۲ میلیون تن افزایش یافته است.

    تا پایان سال ۱۳۹۱، تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی (فرآوری، بسته بندی و نگهداری) ایجاد شده دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی حدود ۶ هزار و ۴۵۲ واحد با ظرفیت حدود ۳۲ میلیون تن جذب ماده خام کشاورزی و اشتغال ۶۱ هزار و ۵۰۶ نفر بوده است.

    از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۶ هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون تن جذب ماده خام و اشتغال ۱۰۰ هزار نفر به بهره برداری رسید و اکنون بیش از ۷.۴ میلیون تن واحدهای فرآوری در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰درصد نیز در کشور وجود دارد.

    در این مدت ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی از طریق سردخانه‌های بالای صفر درجه از ۳۲۱ واحد به ظرفیت ۷۵۰ هزار تن به یک هزار و ۱۴۰ واحد به ظرفیت حدود ۴ میلیون تن افزایش یافت و در کنار آن بیش از یک میلیون تن سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در کشور در حال احداث است.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    جذب ۱۴ میلیون تن مواد خام کشاورزی در طول یک سال

    از سوی دیگر ظرفیت واحدهای فرآوری و بسته بندی انواع میوه و سبزی براساس جذب ماده خام از هفت میلیون تن در سال ۹۱ به ۱۴ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ رسید و ظرفیت واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان نیز از ۶.۶میلیون تن در سال ۹۱ به حدود ۱۵ میلیون تن تا پایان سال ۱۳۹۹، افزایش یافت، همچنین در این دوره بیش از یک هزار و ۵۰۰ واحد فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی بازسازی و نوسازی شده است.

    در این بازه زمانی ظرفیت واحدهای تولید کود آلی نیز از ۳۷۰ هزار تن در سال ۹۱ به ۱.۹ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ افزایش یافت و سه میلیون تن ظرفیت سیلوی صنعتی ایجاد شده است.

    ، در دولت تدبیر و امید علاوه بر توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، توسعه زنجیره فرآوری گیاهان دارویی از صفر تا ۱۰۰ در اولویت برنامه‌ها قرار گرفت زیرا تولید اسانس‌های روغن در برخی از محصولات که یک کیلوگرم از ۳.۵ تن محصول استحصال می‌شود، ارزش زیادی دارد.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان

    استان اصفهان از جمله موثرترین مناطق کشور در صنعت کشاورزی و زیرمجموعه‌های آن به شمار می‌رود که در بخش صنایع تبدیلی نیز به موفقیت‌هایی دست یافت.

    بر مبنای آمار و اطلاعات اخذ شده از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، ظرفیت صنایع تبدیلی کشاورزی در این دیار در یک بازه زمانی هشت ساله حدود ۲.۳ برابر بیشتر شد، ظرفیت جذب مواد خام در صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان در سال ۹۲، سه میلیون و ۱۷ هزار تُن در سال بود که اکنون به میزان افزون بر هفت تن رسیده است.

    توسعه صنایع تبدیلی راهکار کاهش ضایعات

    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در این ارتباط گفت: هم اینک تعداد ۶۶۲ واحد تولیدی از زیر مجموعه‌های این سازمان و صنعت، معدن، تجارت با ظرفیت حدود هفت میلیون در سطح استان فعالیت دارند.

    مهرداد مرادمند در گفت و گو با ایرنا افزود: برای کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده در بخش کشاورزی راهی جز توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیست.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    وی اضافه کرد: ضایعات محصولات کشاورزی در سه بخش تولید، عرضه و مصرف دسته بندی می‌شود و کاهش آن به افزایش واحدهای صنایع تبدیلی متعدد و متنوع نیازمند است.

    در این پیوند یک پژوهشگر و معاون پژوهش و ‏فناوری مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان اعتقاد دارد که توجه هرچه بیشتر به صنایع تبدیلی کشاورزی در این استان راهکاری برای افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات است.

    حمید مُلاحسینی در گفت و گو با ایرنا افزود: کمبود و ضعف صنایع تبدیلی یکی از اصلی‌ترین معضلات صنعت کشاورزی در کشور و استان اصفهان است و این سبب می‌شود که در برخی بخش‌های زیرمجموعه این صنعت، رونق و پیشرفت مطلوبی حاصل نشود.

    وی با بیان اینکه ارتقای صنایع تبدیلی، میزان تولید، درآمد و اشتغال را بیشتر می‌کند اظهارداشت: تولید بیشتر از طریق صنایع تبدیلی سبب ایجاد بازارهای جدید خواهد شد و تنوع مشتریان را در پی دارد.

    استان اصفهان با داشتن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل ۵ درصد از مساحت استان و ۳.۵ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده و با برخورداری از شرایط متنوع آب و هوایی، استعداد تولید انواع محصولات کشاورزی را دارد، به‌گونه‌ای که در مناطق گرم و خشک آن خرما، انار و پسته و در مناطق سرد و کوهستانی‌اش بادام و گردو و در مناطق معتدل و معتدل سرد، انواع محصولات دانه‌دار و هسته‌دار کشت می‌شود.

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    مجموع اراضی زراعی استان اصفهان حدود ۴۸۶ هزار هکتار است که در سال‌های طبیعی از حیث بارندگی حدود۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفه‌ای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی و گیاهان زینتی اختصاص می‌یابد و تولید سالانه محصولات زراعی استان در شرایط عادی حدود چهار میلیون و پانصد هزار تُن برآورد می‌شود.

    مجموع اراضی باغی این دیار نیز حدود ۸۰ هزار هکتار است و بطور عمده شامل انواع سیب درختی، انار،به، انگور، بادام، پسته، گلابی و زردآلوست و مجموع تولیدات باغی و گلخانه‌ای استان در شرایط عادی حدود ۸۰۰ هزار تُن برآورد می‌شود.

    وی اضافه کرد: ضایعات محصولات کشاورزی در سه بخش تولید، عرضه و مصرف دسته بندی می‌شود و کاهش آن به افزایش واحدهای صنایع تبدیلی متعدد و متنوع نیازمند است.

    در این پیوند یک پژوهشگر و معاون پژوهش و ‏فناوری مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان اعتقاد دارد که توجه هرچه بیشتر به صنایع تبدیلی کشاورزی در این استان راهکاری برای افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات است.

    حمید مُلاحسینی فزود: کمبود و ضعف صنایع تبدیلی یکی از اصلی‌ترین معضلات صنعت کشاورزی در کشور و استان اصفهان است و این سبب می‌شود که در برخی بخش‌های زیرمجموعه  این صنعت، رونق و پیشرفت مطلوبی حاصل نشود.

    وی با بیان اینکه ارتقای صنایع تبدیلی، میزان تولید، درآمد و اشتغال را بیشتر می‌کند اظهارداشت: تولید بیشتر از طریق صنایع تبدیلی سبب ایجاد بازارهای جدید خواهد شد و تنوع مشتریان را در پی دارد.

    استان اصفهان با داشتن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل ۵ درصد از مساحت استان و ۳.۵ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده و با برخورداری از شرایط متنوع آب و هوایی، استعداد تولید انواع محصولات کشاورزی را دارد، به‌گونه‌ای که در مناطق گرم و خشک آن خرما، انار و پسته و در مناطق سرد و کوهستانی‌اش بادام و گردو و در مناطق معتدل و معتدل سرد، انواع محصولات دانه‌دار و هسته‌دار کشت می‌شود.

     

    مجموع اراضی زراعی استان اصفهان حدود ۴۸۶ هزار هکتار است که در سال‌های طبیعی از حیث بارندگی حدود۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفه‌ای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی و گیاهان زینتی اختصاص می‌یابد و تولید سالانه محصولات زراعی استان در شرایط عادی حدود چهار میلیون و پانصد هزار تُن برآورد می‌شود.

    مجموع اراضی باغی این دیار نیز حدود ۸۰ هزار هکتار است و بطور عمده شامل انواع سیب درختی، انار،به، انگور، بادام، پسته، گلابی و زردآلوست و مجموع تولیدات باغی و گلخانه‌ای استان در شرایط عادی حدود ۸۰۰ هزار تُن برآورد می‌شود.

    سرویس های خبری:صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنعت غذامحصولات کشاورزی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    آتنا نوریانی

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    مهندس حیدر توکلی شانجانی
    صنایع تبدیلی کشاورزی

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( توانایی های بالقوه روستاها در تولید ملی و ارتقا امنیت غذایی جامعه ) به قلم مهندس حیدر توکلی مدیرعامل گروه صنایع غذایی آی سودا

    توسط پروانه خانی
    20 دی 1399
    0

    مهندس حیدر توکلی مدیر عامل گروه صنایع غذایی آی سودا  از برندهای صاحب نام در زمینه‌ی تولید انواع شكلات، آبنبات...

    ادامه مطلب
    مهندس محمدرضا شافعی نیا دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( صنایع تبدیلی کشاورزی ) به قلم مهندس محمدرضا شافعی نیا دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

    6 دی 1399
    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ” صنایع تبدیلی ، تکمیلی و کشاورزی ” از نگاه یکی از متولیان این امر سید محمد میررضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ” صنایع تبدیلی ، تکمیلی و کشاورزی ” از نگاه یکی از متولیان این امر سید محمد میررضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران

    20 آبان 1399
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    17 آبان 1399

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist