یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید و نگهداری محصولات غذایی در قم با حفاظ نظارت

    به گفته کارشناسان، تولید و نگهداری محصولات غذایی در قم با رعایت استانداردهای کیفی تعیین‌شده صورت می‌گیرد و نحوه فعالیت واحدهای مجاز تولیدکننده این محصولات تحت نظارت مستمر بازرسان قرار دارد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مهر ۲۳, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات:تخصیص ارز به واردات تن ماهیان در اولویت قرار گیرد

    گاهی اوقات مطالبی با استفاده از فضای مجازی میان مردم منتشر می‌شود که در واقعیت صحت ندارد و تنها ذهن مخاطبان را به خود مشغول می‌کند ازجمله آن‌که به‌سلامت محصولات غذایی تولیدشده در واحدهای کشاورزی و صنعتی خدشه وارد است و مردم نباید از آن‌ استفاده کنند.

    در بسیاری از این مطالب هیچ دلیل علمی و منطقی برای صحت موضوع بیان‌نشده و تنها به شایعاتی دامن زده می‌شود که واقعیت ندارد و هدف آن لطمه واردکردن به چرخه تولید مواد غذایی است.

    روشن است که فعالیت واحدهای دارای مجوز باید مطابق استانداردهای تعیین‌شده باشد و بازرسان ضمن نظارت‌های مستمر بر نحوه فعالیت این واحدها با هرگونه کوتاهی احتمالی به‌عنوان تخلف برخورد قانونی لازم را به عمل‌آورند، بنابراین چرخه تولید محصولات غذایی تحت کنترل است و ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به آن صحیح نیست.

    سلامت محصولات غذایی قم کنترل می‌شود

    رییس سازمان جهاد کشاورزی قم در این خصوص گفت: رعایت استانداردها برای سلامت محصولات درهمه واحدهای تولیدی بخش‌ کشاورزی استان تحت نظر کارشناسان است و به‌صورت مستمر کنترل می‌شود.

    عباس پورمیدانی بیان کرد: به‌منظور کنترل شاخص‌های کیفی سلامت غذای مورد استفاده مردم، روند فعالیت تمام واحدهای تولیدی دارای مجوز بخش کشاورزی استان همچون مرغداری‌ها، دامداری‌ها، واحدهای تولیدی شیر و صنایع تبدیلی و غذایی به‌صورت مستمر پایش و نمونه‌برداری لازم از محصولات برای سنجش سلامت آن‌ها انجام می‌شود.

    وی با اشاره به این‌که سلامت محصولات غذایی خط قرمز مسئولان و کارشناسان جهاد کشاورزی قم است، افزود: با توجه به بررسی‌های مداوم در صورت وجود هرگونه مشکل در کیفیت محصولات، اجازه عرضه آن داده نمی‌شود و همچنین با افراد مقصر در این زمینه برخورد قانونی لازم صورت می‌گیرد.

    وی ادامه داد: گاهی مطالبی پیرامون موضوع سلامت محصولات غذایی در فضای مجازی منتشر می‌شود که به‌هیچ‌عنوان صحیح نیست و مردم مطلع باشند محصولات تولیدشده توسط واحدهای مجاز بخش کشاورزی استان دارای کیفیت مناسبی است.

    پورمیدانی گفت: نباید تصور شود که استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در بخش کشاورزی بسیار زیاد است، حتی در شرایط کنونی بهره‌برداران از این محصولات کمتر از میزان تعیین‌شده استفاده می‌کنند،‌ بنابراین آنچه در مورداستفاده کنترل نشده از کود و سموم شیمیایی گفته می‌شود،‌ صحت ندارد.

    وی بیان کرد: آنچه در مورداستفاده از هورمون‌های رشد در بخش تولیدات دامی بخش کشاورزی نیز گفته می‌شود، صحت ندارد، چراکه این هورمون‌ها بسیار گران است و توجیه اقتصادی ندارد و در ضمن آن‌قدر هم تاثیر خاصی بر روی رشد دام و طیور ندارد که موجب استقبال بهره‌برداران شود.

    نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت می‌کنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند.

    بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.

    میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

    نظارت مستمر بر کشتارگاه‌های قم صورت می‌گیرد

    مدیرکل دامپزشکی قم نیز با اشاره به نظارت مستمر بر کشتارگاه‌های قم گفت: در نیمه نخست امسال یک‌میلیون و ۹۰۰ هزار راس دام در این استان واکسیناسیون شده که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۳۵ درصد افزایش‌یافته است.

    مهدی رفیعی محمدی افزود: از این تعداد، ۲۰۰ هزار دام سنگین و یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار دام سبک بوده است.

    وی به آمار عملکرد نیمه نخست امسال و مقایسه آن با مدت مشابه پارسال اشاره و اضافه کرد: در این مدت ۱۶ هزار و ۵۰۰ راس دام سبک ازنظر سل و تب مالت تست‌شده که در مقایسه با پارسال، ۱۰ درصد افزایش‌یافته است.

    رفیعی با اشاره به این‌که افزایش حجم عملیات واکسیناسیون و تست‌های مربوطه باعث کاهش کانون‌های بیماری شده است، گفت: امسال کانون‌های بیماری تب برفکی ۱۲ درصد و شاربن ۷۵ درصد کاهش‌یافته است و کانونی از بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان،‌ آبله بزی و شتر و مشمشه گزارش نشده است.

    وی با بیان این‌که امسال ۱۲۰ میلیون دُز انواع واکسن طیور تزریق‌شده، افزود: جوجه ریزی در واحدهای مرغداری مرغ گوشتی، پولت و تخم‌گذار ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش‌یافته که نشان‌دهنده افزایش تولید و کاهش کانون‌های بیماری است.

    به گفته وی، تلفات مرغ گوشتی ۳۶ درصد، جوجه مرغ تخم‌گذار ۸۱ درصد و ‌مرغ تخم‌گذار ۳۱ درصد کاهش‌یافته است.

    مدیرکل دامپزشکی قم اضافه کرد: ۴۳ هزار قطعه طیور روستایی به‌صورت رایگان علیه نیوکاسل واکسینه شدند که باعث کاهش ۳۲ درصدی کانون این بیماری و ۵۲ درصدی تلفات طیور بر اثر ابتلا به نیوکاسل شده است.

    وی خاطرنشان کرد: امسال برای سومین سال متوالی کانونی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در قم گزارش نشده و از دامداران درخواست داریم همه توصیه‌های بهداشتی را به‌ویژه در نیمه دوم سال که با کوچ پرندگان مهاجر مواجه هستیم،‌ رعایت کنند.

    وی افزود: از سال ۹۷ تاکنون جمعیت کامل مرغداری‌های صنعتی تخم‌گذار، پولت و مرغ مادر تحت پوشش واکسیناسیون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان قرارگرفته که در ایجاد ایمنی کمک کرده است.

    رفیعی در ادامه گفت: در نیمه نخست امسال ۱۷۶ هزار راس دام سبک و چهار هزار و ۹۵۰ راس دام سنگین کشتار شده که حجم عملیات کشتار نسبت به سال گذشته به ترتیب در دام سبک و سنگین ۲۳ و ۲۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    وی اضافه کرد: نیمه نخست امسال پنج میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه طیور در کشتارگاه‌ها کشته‌شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴۴ درصد افزایش‌یافته است.

    رفیعی ادامه داد: امسال ۱۴ هزار و ۷۷۰ مورد بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و مراکز بسته‌بندی این فرآورده‌ها انجام‌شده که ۲۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    وی به همشهریان توصیه کرد: از فرآورده‌های دام و طیور بسته‌بندی با مهر دامپزشکی استفاده کنند و اگر تخلفی در این زمینه مشاهده شد، مراتب را به شماره ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند.

    تولید غذای سالم، ‌محور فعالیت صنعت دامپروری قم است

    همچنین معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تامین امنیت غذایی و تولید غذای سالم، محور فعالیت صنعت دامپروری استان در سال جهش تولید است.

    علی‌اصغر همت بیان کرد: نحوه فعالیت واحدهای پرورش دام استان به‌منظور کنترل شاخص‌های کیفی به‌صورت مستمر رصد می‌شود و همین نکته موجب شده است تا محصولات دامی تولیدشده در قم از کیفیت مناسبی برخوردار باشد.

    وی افزود: طی سال‌های اخیر تلاش شد تا ساختار واحدهای پرورش دام استان مطابق استانداردهای تعیین‌شده، اصلاح و مجوز ادامه فعالیت بر این اساس داده شود.

    وی ادامه داد: قم یکی از استان‌های پیشرو در صنعت پرورش دام است و تولیدات آن در این بخش، علاوه بر تامین نیاز استان به سایر مناطق کشور صادر می‌شود.

    همت گفت: در همین رابطه سالانه بیش از ۱۵۶ هزار تن شیر و ۳۸هزار تن گوشت قرمز دام سبک و سنگین در قم تولید و به بازار عرضه می‌شود.

    وی بیان کرد: تامین علوفه مناسب یکی از مهمترین عوامل موردنیاز در ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت واحدهای دامپروری استان و تولید غذای سالم برای شهروندان است که در این رابطه طرح‌های مختلفی همچون توسعه کشت‌ گیاهان علوفه‌ای مناسب با آب‌وهوای قم را در دستور کارداریم.

    انبار ذخیره سازی کالاهای اساسی درقم ایجاد شد

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم نیز در این خصوص گفت: در راستای تحقق راهبرد جهش تولید و حفظ کیفیت محصولات غذایی تا زمان مصرف، انبار ۲۰ هزارتنی نگهداری کالاهای اساسی در مجتمع ذخیره‌سازی و سیلوی شهید نخعی استان به بهره‌برداری رسید.

    بهزاد رادمنش بیان کرد: استان قم تا ماه گذشته فاقد انبار ذخیره‌سازی کالاهای اساسی بود و به همین دلیل تامین و حمل این کالاها برای مصرف صنایع و صنوف از سایر استان‌ها صورت می‌گرفت.

    وی ادامه داد: با اهتمام و پیگیری‌های صورت گرفته و تامین اعتبارات موردنیاز، انبار کالاهای اساسی استان ایجاد و به بهره‌برداری رسید و امکان ذخیره‌سازی و نگهداری کلیه کالاهای اساسی استان برای ایجاد شرایط بهتر در خصوص مدیریت تنظیم بازار و توزیع به‌موقع اقلام موردنظر فراهم شد.

    رادمنش گفت: وجود انبار کالاهای اساسی در استان، علاوه بر آنکه موجب افزایش قابل‌توجه ذخایر استراتژیک محصولات غذایی موردنیاز مردم می‌شود، بالا رفتن سطح کیفیت نگهداری و توزیع این کالاها را نیز در شرایط مختلف به دنبال دارد.

    وی بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده کالاهای موردنیاز استان در بخش‌های مرتبط با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به‌موقع تامین و ذخیره‌سازی می‌شود تا در زمان مقرر بر اساس نظر ستاد تنظیم بازار، نسبت به توزیع آن اقدام لازم صورت گیرد.

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی استان بوشهر اجرا شد

    پست بعدی

    حدود ۹۸ درصد بذور محصولات در داخل کشور تامین می شود

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه‎ خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی،پژوهشی زر،...

    بیشتر بخوانید
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برای تولید بذر سبزی و صیفی در شرایط تحریم آماده نبودیم/ وارداتچی‌ها اجازه تولید داخل نمی دادند

    حدود ۹۸ درصد بذور محصولات در داخل کشور تامین می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کالاهای اساسی در بندرعباس آسیب جدی ندیده است

    کالاهای اساسی در بندرعباس آسیب جدی ندیده است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    رشد ۴۳ درصدی صادرات محصولات لبنی در سال گذشته

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    برداشت محصول کلزا از مزارع بهبهان آغاز شد

    حل مشکلات کشاورزان حوزه زراعت دانه‌های روغنی در مازندران

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    بی توجهی به اجرای مصوبه الگوی کشت عامل اصلی مازاد هندوانه و پیاز روی دست کشاورزان

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت محصول کلزا از مزارع بهبهان آغاز شد

    پیش‌بینی تولید ۹۰ هزار تن دانه روغنی کلزا در جنوب کشور

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.