پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تب داغ استفاده از نمک‌های رنگی

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت می‌گوید: بارها به مردم توصیه کردیم فقط وزارت بهداشت متولی سلامت جامعه است و نباید به مطالب فضای مجازی اعتماد کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۱۹, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تب داغ استفاده از نمک‌های رنگی

    همین چند وقت پیش همه مشغول خوردن شکلات گران‌قیمت از آب دوبی گذشته بودند، کنارش هم یک لیوان قهوه آماده از فلان برند نوش جان می‌کردند، اما این روزها سناریو کاملاً متفاوت است؛ بیشتر بلاگرهایی که تا دیروز پشت میز رستوران‌های لوکس غذاهای گران‌قیمت می‌خوردند یا در خانه‌ها غذاهای سفارشی را از پیک تحویل می‌گرفتند، مشغول آشپزی هستند.

    هر کدام یک قوطی نمک صورتی، آبی یا بنفش دستشان گرفته‌اند و روی غذا می‌پاشند و از فوایدی که معلوم نیست ناگهان از کجا آمده، حرف می‌زنند. یکی می‌گوید نمک رنگی یا دریا فشار خون را درمان می‌کند، دیگری می‌گوید برای درمان دردهای استخوانی مفید است و یکی هم معتقد است غذا با این نمک مزه متفاوت و خاصی پیدا می‌کند که هیچ وقت طعم آن را فراموش نمی‌کنید. حتی بعضی از آنها یک قدم جلوتر هم می‌روند و در نقش پزشک تغذیه توصیه می‌کنند نمک‌های یددار و قدیمی را نخورید، چون مضر هستند و فقط نمک رنگی برای سلامتی مفید است.

    اما همه این تعریف‎های هیجانی که هیچ منبع و اساس علمی ندارد، می‎تواند جان کودکان را در سن رشد به خطر بیندازد و باعث بیماری‌هایی شود که به دلیل کمبود ید در بدن رخ می‌دهد. به گفته مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تبلیغاتی که در فضای مجازی درباره فواید نمک‌های دریا و رنگی دیده می‌شود، جز عوام‌فریبی چیز دیگری نیست، چه بسا همین تبلیغات باعث شده است در حال حاضر با مشکل کمبود ید روبه‌رو شویم.

    خاک ایران از نظر ید فقیر است به همین دلیل در دهه 50، بدن بیشتر مردم ید کافی نداشت و کمبود ید بسیار شایع بود. اهمیت این موضوع زمانی خودش را نشان می‌دهد که این کمبود تأثیرات مستقیمی بر سلامت افراد بگذارد از جمله عقب‌ماندگی‎های ذهنی، بهره هوشی پایین در کودکان، سقط جنین، معلولیت ناشنوایی، اختلالات مربوط به رشد و… .

    محققان کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دهه 60 تصمیم گرفتند برای جلوگیری از فقر ید، آن را به نمک اضافه کنند تا بدن ید کافی را جذب کند. شاید سؤال ایجاد شود چرا نمک؟ به گفته مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، دو دلیل باعث شد محققان نمک را برای اضافه کردن ید انتخاب کنند؛ اول اینکه ید باید به مواد غذایی اضافه شود که در دسترس همگان باشد تا حتی ضعیف‎ترین مردم از لحاظ درآمد هم بتوانند محصول حاوی ید را در سبد خانوار داشته باشند. دلیل دیگر مقاوم نبودن ید در برابر حرارت است و کارکردش را از دست می‌دهد، برای همین نمی‌توانستند به نان اضافه کنند و در نهایت نمک بهترین گزینه برای افزودن ید و رساندن آن به دست مردم بود.

    دکتر احمد اسماعیل‌زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بدن هر انسان حدود 150 میکروگرم در روز به ید نیاز دارد، می‌گوید:«استفاده مقدار کمی از نمک‎ ید‎‌‎‌دار تصفیه شده، ید کافی را به بدن می‌رساند. یکی از برنامه‎های موفق وزارت بهداشت در دهه 60، اجرای سیاست افزودن ید به نمک بود که توانست این کمبود را به طور چشمگیری رفع کند. 10 سال بعد سازمان بهداشت جهانی، ایران را به عنوان کشوری عاری از کمبود ید به دنیا معرفی کرد.»

    برای اینکه وضعیت ید در کشور همچنان مورد پایش قرار گیرد، وزارت بهداشت هر 5 الی 7 سال یک‌بار آزمایشاتی را انجام می‌دهد تا میزان ید بدن مردم را اندازه‌گیری کند. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در این‌باره توضیح می‌دهد:«آخرین پایش میزان ید در کشور برای پنجمین‌بار در سال 1393 انجام شد. نتایج پایش، وضعیت خوبی را برای کشور نشان داد تا اینکه بعد از وقفه‌ای در سال 1402 ششمین پایش را به کمک پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام دادیم که اواخر سال 1403 نتایج پایش ید منتشر شد.»

    بر ‌اساس گفته‎های سازمان جهانی بهداشت، برای بررسی میزان ید در جامعه کافی است میزان ید ادرار دانش‌آموزان را اندازه‌گیری کنید و اگر این ید موجود در ادرار زیر 100 نباشد، یعنی کمبود ید نداریم. اسماعیل‌زاده با اشاره به نتایج آخرین پایش می‎گوید:«بر اساس یافته‌های این پایش در دانش‌آموزان، تقریباً میانگین ید در جامعه خوب است اما اگر به تفکیک استان‌ها نگاهی به آمار بیندازیم، استان آذربایجان غربی وضعیت مطلوبی ندارد و میانگین ید در ادرار دانش‎آموزانش 89 میکروگرم است که نشان از کمبود ید در بدن دارد، همچنین استان‌های قم، آذربایجان شرقی، گلستان و قزوین در مرز کمبود ید قرار دارند و در مابقی استان‎ها کمبود ید دیده نمی‎شود.»

    زنگ خطر کمبود ید در زنان باردار

    او به وضعیت زنان باردار هم در این پایش اشاره می‌کند و می‎گوید:«تکامل مغزی جنین در سه ماهه آخر بارداری بسیار وابسته به ید است به همین دلیل برای اولین‌بار در کشور، وضعیت ید در ادرار زنان باردار مورد بررسی قرار گرفت و همان طور که می‌دانید میزان ید برای زنان باردار باید بالای 150 میکروگرم باشد و یافته‌ها حکایت از کمبود ید در زنان باردار دارد. به غیر از چند استان، در مابقی استان‌ها میزان ید بدن زنان باردار مطلوب نیست و اگر این کمبود ادامه‌دار باشد، می‎تواند به تکامل جنین و ضریب هوشی کودکان متولد شده آسیب برساند و حتی منجر به سقط جنین یا کم‎کاری تیروئید در نوزادان شود به همین خاطر وجود ید در بدن زنان باردار در وضعیت هشدار قرار دارد.»

    با توجه به نتایج آخرین پایش ید و آسیب‎هایی که کمبود آن می‎تواند برای بدن بویژه کودکان و نوزادان داشته باشد، این سؤال مطرح می‌شود که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی سلامت مردم، چه اقداماتی در دستور کار قرار داده است؟ مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در این‌باره توضیح می‌دهد:«اقدامات متعددی را بعد از انتشار نتایج آغاز کردیم تا بتوانیم وضعیت ید در بدن گروه هدف را بهتر کنیم. به غیراز 8 استان، در بقیه استان‌ها زنان باردار از نظر ید وضعیت مطلوبی ندارند و ما باید بتوانیم طی دو سال وجود ید در بدن آنان را به شرایط مطلوب و استاندارد نزدیک کنیم. از استان‎ها خواسته شده وضعیت را بررسی کرده و دلایل ایجاد این کمبود را پیدا کنند. مقرر شده است از امسال به غیر از پایش ملی، هر ساله به مدت 5 سال متوالی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وضعیت ید ادرار دانش‌آموزان و زنان باردار را مورد پایش قرار دهیم و منتظر پایش کلی بعدی نمانیم و برای آگاهی جامعه هدفمان جلساتی را با انجمن‌های مختلف پزشکی بویژه زنان و زایمان داشته باشیم تا بتوانند مشاوره‌های بهتری به مراجعه‌کنندگان ارائه کنند که اگر فردی دچار کمبود است از مکمل‎های اسیدفولیک به همراه ید تجویز شود، همچنین مقرر شد در برنامه مکمل‌یاری رایگان که در شبکه‌های بهداشت کشور انجام می‎شود، به جای مکمل اسیدفولیک تنها، به زنان سه ماه قبل از بارداری مکمل اسیدفولیک به همراه ید داده شود که بتوانیم وضعیت ید را بهتر کنیم.»

    اسماعیـــــل‌زاده می‌گویـــد: «در حــــال حاضروضعیت کمبود ید در زنان باردار هنوز به ‌اندازه‌ای نیست که بتواند به مغز جنین و بهره هوشی کودکان آسیب برساند، اما همین اندازه هم برای ما هشدار است تا شرایط را به حالت مطلوب برگردانیم.»

    نمک‌های خوشرنگ با چاشنی سرب

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه بارها به مردم توصیه کردیم فقط وزارت بهداشت متولی سلامت جامعه است و نباید به مطالب فضای مجازی اعتماد کنند، می‎گوید:«آنچه در فضای مجازی بسیار دیده می‌شود، تبلیغ برای سودجویی و نفع مالی است و اگر مردم بخواهند سلامتشان را به دست بلاگرها بسپارند متضرر خواهند شد. شهروندان هر اطلاعاتی را که در مورد سلامت نیاز دارند می‎توانند از منبع رسمی وزارت بهداشت دریافت کنند. تبلیغاتی که در فضای مجازی درباره فواید نمک‌های دریا و رنگی دیده می‌شود جز عوام‌فریبی چیز دیگری نیست، چه بسا همین تبلیغات باعث شده است اکنون با مشکل کمبود ید روبه‌رو شویم. سدیم ‎ در انواع نمک‌ها مضر است و توصیه همیشگی وزارت بهداشت در مصرف حداقلی نمک است و اکنون وزارت بهداشت به دنبال سیاست ترویج نمک‎های کم سدیم است تا ضررهای سدیم را کاهش دهد، اما نمک‎های رنگی و دریا اغلب تصفیه نشده و بجز سدیم حاوی فلزات سنگین مثل جیوه، کادمیوم و سرب هستند که در صورت مصرف طولانی‌مدت می‎توانند برای سلامتی مضر‎ باشند و حتی ریسک ابتلا به سرطان را هم بالا ببرند.»

    نمک‎های رنگی بجز ناخالصی‎های سمی که در خود دارند به دلیل اینکه زیر نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید نمی‎شوند فاقد ید بوده و مصرف‌کنندگان این‌گونه نمک‎ها نمی‎توانند ید کافی را دریافت کنند. به گفته اسماعیل‌زاده، افرادی که از نمک‌های رنگی استفاده می‌کنند بجز آسیب‎های گفته شده بعد از مدتی دچار کم‌کاری تیروئید هم می‎شوند. به همین دلیل وزارت بهداشت مصرف نمک دریا و انواع نمک‎های رنگی را مضر اعلام کرده است، حتی شواهد علمی هم در دنیا مبنی بر فواید نمک‎های رنگی یافت نشده است به همین دلیل بهترین نمک را نمک یددار تصفیه شده می‎دانند. حال با وجود معایب و خطراتی که این‌گونه نمک‎ها دارند چرا وزارت بهداشت به جمع‎آوری آنها اقدام نمی‎کند؟

    مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توضیح می‎دهد:«تمام مواد غذایی که در کارخانه‎ها تولید می‎شود تحت نظارت سازمان غذا و ‎دارو قرار دارند، اما لزوماً همه مواد غذایی در کارخانه‎ها تولید نمی‎شوند به همین دلیل بخش دیگر نظارت ما در مراکز عرضه مواد غذایی است که کارشناسان بهداشت مراجعه می‎کنند و هر جا تخلفی انجام شده باشد، برخورد قانونی می‎کنند. اما مشکل اینجاست که تعداد بازرسان بهداشت ما بسیار کم و تعداد مراکز فروش بالاست به همین دلیل نمی‎توانیم نظارت جامع و کاملی داشته باشیم و بارها از مردم خواستیم که خودشان چشم وزارت بهداشت باشند و اگر تخلفی دیدند گزارش کنند، چرا که این محصولات در مراکز فروش مثل سوپرمارکت‌ها و عطاری‎ها به دلیل آگاهی نداشتن فروشندگان به وفور دیده می‌شود. آنها نمی‎دانند فروش محصولات فاقد مجوز غیرقانونی است و حتی می‎تواند منجر به پلمب محل عرضه شود.»

    بــــرش
    چه نمکی بخریم؟

    به گفته مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، چند نکته در انتخاب نمک اهمیت زیادی دارد؛ اول اینکه بهترین نمک، نمک ‎یددار و تصفیه شده است و حتماً باید نشان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو روی بسته‌بندی محصول حک شده باشد. همچنین باید به کد تولید و ثبت محصول هم توجه کنید. نکته بعدی بسته‌بندی نمک‌هاست که باید در ظروف تیره یا مات قرار بگیرند، نمک‎ها نباید مستقیم در نور خورشید باشند، چون ید موجود در آن از بین می‎رود و بی‎فایده خواهد شد. به تاریخ انقضای نمک هم توجه کنید و مطمئن باشید که ید در نمک وجود دارد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سلامتیکمبود یدنمک رنگیوزارت بهداشت
    پست قبلی

    توزیع روزانه ۵۰۰ تن سیب زمینی در میدان مرکزی

    پست بعدی

    کدام سوسیس و کالباس‌ها سالم تر هستند؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    کدام سوسیس و کالباس‌ها سالم تر هستند؟

    پر بازدیدها

    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    امکان صادرات گوشت قرمز با برند «حلال ایران» از برزیل به کشورهای اسلامی وجود دارد

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    دستیابی به اهداف بخش کشاورزی نیازمند ۴۰ همت سرمایه گذاری است

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    پیش‌بینی تولید ۴۳ هزار تنی محصول لوبیا در زنجان

    پیش‌بینی تولید ۴۳ هزار تنی محصول لوبیا در زنجان

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    ۳.۵ برابر نیاز کشور کالا ذخیره‌ شده است

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.