سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    آمادگی صندوق نوآوری برای کمک به تکمیل و توسعه خطوط صنایع فراوری زعفران

    رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تسهیلات لازم به شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه زعفران برای تکمیل و توسعه خطوط تولید این محصول ارائه خواهد شد.

    توسط پروانه خانی
    1 مهر 1399
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    دکتر علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در دیدار دکتر محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بر لزوم همکاری مجلس با صندوق نوآوری و شکوفایی برای تخصیص بودجه صندوق تاکید کرد و افزود: صندوق نوآوری آمادگی دارد تسهیلات لازم را به شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه زعفران برای تکمیل و توسعه خطوط تولید این محصول ارائه کند. همچنین در مورد زنجیره تامین زعفران می‌توانیم تکمیل زنجیره را در قالب طرح‌های ملی کشور مورد حمایت قرار دهیم.

    رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: برای آشنایی شرکت‌های دانش بنیان تربت حیدریه با خدمات و تسهیلات صندوق نوآوری نیز جلسه‌ای با گروه کارشناس صندوق برگزار خواهد شد.

    در این دیدار نیز دکتر محسن زنگنه، بر تخصیص بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی از بودجه عمومی کشور تاکید کرد و گفت: برای پرداخت نیم درصد از بودجه عمومی کشور به صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی داریم و در این زمینه همکاری خواهیم کرد.

    وی پس از آشنایی با عملکرد ۲۰ ماهه اخیر صندوق نوآوری و شکوفایی در خدمات‌رسانی به اکوسیستم نوآوری کشور گفت: با توجه به خدماتی که به شرکت‌های دانش بنیان ارائه شده است، سهم مشارکت و سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری بیشتر از مشارکت بانک‌ها بوده است.

    به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، زنگنه به محصول زعفران ایران اشاره کرد و گفت: ایران ۹۵ درصد از زعفران دنیا را تامین می‌کند، لذا تکمیل و توسعه خطوط تولید این محصول و جلوگیری از خام فروشی آن ضروری است.

     

    سرویس خبری : صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایسنا
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    ۵۳۰۰ طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی در کشورمعطل اخذ تسهیلات

    توسط هستی محمدمهدی پور
    21 شهریور 1402
    0

    محمدعلی نیکبخت سه شنبه در نشست کشاورزان شهرستان تویسرکان با وزیرجهاد کشاورزی، با تأکید براینکه باید اولویت اول کشور تأمین...

    بیشتر بخوانید
    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    تأمین غذا با حمایت از تولید داخل اصل راهبردی وزارت جهاد کشاورزی

    21 مرداد 1402
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    ۲۳۱ همت تسهیلات برای تکمیل صنایع تبدیلی کشاورزی نیاز است

    26 تیر 1402
    همه ى چاه هاى كشاورزى به كنتور هوشمند مجهز مى شوند

    همه ى چاه هاى كشاورزى به كنتور هوشمند مجهز مى شوند

    13 تیر 1402

    پر بازدیدها

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    پرداخت مطالبات گندمکاران تا پایان شهریور

    21 شهریور 1402
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تشدید کنترل و نظارت بر صادرات پسته ایران/ تولید سالیانه ۴۰۰ هزار تن پسته

    21 شهریور 1402
    تخم مرغ در صدر افزایش قیمت + جدول

    ۳۹.۸ درصد تورم نقطه به نقطه خانوارها در مرداد امسال

    7 شهریور 1402
    کاهش ۱۰ دلاری قیمت گندم در بازار جهانی

    گندم صدرنشین اخبار کشاورزی در هفته اخیر

    4 شهریور 1402
    برداشت بیش از ۵۸ هزار تن ذرت علوفه‌ای در تربت جام

    برداشت بیش از ۲۸۰۰ تن ذرت علوفه‌ای در شهرستان جلفا

    21 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود