سیروس صارمی روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: قارچ خوراکی دلمه ای، پسته، فندق، بادام، زغال اخته، گوجه فرنگی و سبزیجات از جمله محصولاتی بوده اند که برای آنها پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها صادر شده است.
وی یادآور شد: پس از درخواست تولیدکنندگان متقاضی برای دریافت پروانه یاد شده، کارشناسان کنترل کیفیت و استاندارد به شکل دوره ای از مزارع و باغات بازدید و اقدام به نمونه برداری محصول می کنند و پس از نداشتن نقص و ایراد در حوزه حد مجاز سموم دفع آفات، فلزات سنگین و نیترات به محصول مربوطه پروانه حد مجاز آلاینده ها ارایه می شود.
مدیرکل استاندارد قزوین همچنین گفت: تولید محصولات دارای پروانه کاربرد حد مجاز آلاینده ها با نظارت کلینیک های گیاهپزشکی به عنوان مدیر کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی از محصولات کشاورزی انجام می شود.
صارمی با بیان اینکه فرهنگ استفاده از محصولات کشاورزی دارای پروانه کاربرد حد مجاز آلاینده ها باید اشاعه پیدا کند، در پایان افزود: این موضوع موجب افزایش کیفیت محصولات کشاورزی، ارتقای سلامت جامعه و همچنین تولید محصولات صادرات محور خواهد شد.
پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها از سوی سازمان ملی استاندارد و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی با هدف استقرار سیستم کنترل کیفیت در اراضی کشاورزی و تولید محصولات فاقد باقی مانده سموم و دیگر آلاینده صادر می شود.