به گزارش ایفتاتی آی ؛ بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همت انجمن علوم صنایع غذایی ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و حمایت دانشگاه ها و سایر مراکز تحقیقاتی و حامیان صنعتی به صورت مجازی در تاریخ ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود.
شایان ذکر است ، نظر به شرایط پیش آمده و وضعیت بهداشتی ناشی از شیوع ویروس کویید 19 در سراسر جهان امکان برگزاری حضوری این رخداد بزرگ علمی میسر نگردید.
این کنگره با هدف ارائه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان ، کارشناسان ، محققان و واحدهای برتر و موفق صنعت غذا و در مجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی مواد غذایی است و با برگزاری کنگره در هر سال می توان با ایجاد همبستگی میان طیف گستره زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم را برداریم و با شناسایی نیازها ، علم را به عمل نزدیکتر کنیم .
گفتنی است دریافت مقاله از تیر ماه سال جاری و از طریق وبگاه کنگره امکانپذیر بوده که با یک مهلت تمدید تا دهم دیماه ، در مجموع 583 مقاله به دبیرخانه ارسال گردید که توسط 69 داور در محورهای مختلف به تدریج داوری گردیدند که در نهایت از بین مقالات پذیرفته شده تعداد 29 مقاله به صورت سخنرانی و 450 مقاله به صورت پوستر انتخاب گردید که در کتابچه به پیوست می باشد.
علاقه مندان به حضور و مشارکت ، می توانند در روزهای منتهی به این رویداد ، به سایت کنگره به نشانی http://www.ifstacongress27.ir مراجعه نموده و لینک ورود را از این طریق دریافت نمایند .
کتابچه کنگره 27
سرویس خبری : نمایشگاه ها و همایش ها