یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینه‌ها و ثبات بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    صادرات تخم مرغ به ۱۷ هزارتن رسید

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

    مالتودکسترین یکی از مشتقات اصلاح شده نشاسته است و پلیمری قندی از تجزیه نشاسته،ذرت،گندم،سیب زمینی یا برنج بدست می آید و از هیدرولیز نشاسته ذرت حاصل شده ، مالتودکسترین با DE پایین به شکل پودر سفید ، سبک و با طعم شیرینی ملایم و دارای چگالی 300 تا 450 کیلوگرم بر متر مکعب است و به علت خواص ذیل ، دارای مصارف گسترده ای در صنایع غذایی،مکملهای ورزشی ، دارویی ، شیرینی و شکلات ، بستنی ، نوشیدنی ها و... میباشد. مالتودکسترین به عنوان یک افزودنی مواد غذایی Food Additive مورد استفاده قرار می گیرد.

    توسط مریم آقایاری
    شهریور ۲۹, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

    این محصول براحتی در آب حل می شود و اثر قهوه ای نمودن کمتری نسبت به شربت گلوکز دارد. این کالا هم بصورت پودری و هم بصورت مایع وجود دارد.

    کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی :  مالتودکسترین ها در مقایسه با نشاسته خام حلالیت بالایی داشته و در آب سرد حل می شود و پس از حل شدن دارای ویسکوزیته پایینی بوده و رقیق است ولی اگر در حالتی باشد که کنسانتره بالایی داشته باشد و غلیظ باشد ، حالت ژله ای پیدا می کند.

    1.محصولات نانوایی: در کیک های خیس و شکر اندود و پرکننده ها می باشد که سبب حفظ رطوبت،کنترل انتشار،تاخیر بیاتی نان،حجم دهندگی و کاهش حالت چسبناکی با مقایسه با نشاسته می شود. -بهتر است از مالتودکسترین مشتق شده از گندم در محصولات بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاکی استفاده نشود زیرا گلوتن احتمالی در آن سبب مشکلاتی در این بیماران خواهد شد.

    2.غذای کودک:  افزودن مالتودکسترین به غذای کودک باعث افزایش ماده خشک ( حدود ۵۵ درصد ) شده و به این نوع غذاها حجم می دهد همچنین جایگزین لاکتوز این محصولات می شود. فواید استفاده از مالتودکسترین و افزودن آن به غذای کودک به شرح زیر می باشد: – شیرینی کم و طعم ملایم – باقیمانده کم – هضم آسان – ویسکوزیته پایین – اسمولالیته پایین

    3. اسنک ها: افزودن مالتودکسترین سبب تردی بافت،ایجاد فیبر بالا،کاهش چربی،مخفی نکردن طعم،افزایش زمان جوشیدن شده و قابل رقابت با شکر است.

    4.آبنبات: افزودن مالتودکسترین سبب تردی بافت،کاهش ویسکوزیته،تشکیل سریع ژل،ایجاد شفافیت،تشکیل فیلم های شفاف و اشتها آور برای روکش آبنبات می شود

    5.غذای کنسروی: مالتودکسترین در غذاهای کنسروی سبب افزایش ویسکوزیته،افزایش احساس دهانی،خاصیت پایدارکنندگی،حجم دهندگی و جلوگیری از ایجاد لکه می شود.

    6.محصولات پوشش دهنده سالاد: ایجاد ویسکوزیته،جانشین نسبی چربی،مشارکت در ایجاد بافت صاف و طعم ملایم با حداقل شیرینی استفاده میشود.

    7.نوشیدنی ها: افزودن مالتودکسترین سبب افزایش میزان پایداری دیسپرسیون نوشیدنی مانند صمغ ها و کاکائو،ایجاد احساس دهانی مطلوب،شفاف کردن نوشیدنی،عدم پوشانندگی طعم ها و مشارکت در پایداری محصولات

    8.فرآورده های خشک: افزودن مالتودکسترین سبب قدرت تعیین اندازه ذرات،جذب کم رطوبت،ایجاد محلول های شفاف،پراکندگی مناسب در محلول و بهبود دانسیته حجمی می شود.

    مالتودکسترین توانایی تشکیل ژل و نگهداری آب را دارد. بنابراین در صنعت به عنوان بهبوددهنده بافت با تشکیل ژل، نگهدارنده آب و جایگزین چربی به کار می رود. از جمله ویژگی های کاربردی مهم در سیستم های غذایی شامل افزایش حجم، ایجاد بافت و بدنه، تشکیل فیلم، اتصال به اجزای ایجاد کننده طعم و چربی، محافظت در برابر اکسیژن، براق کنندگی سطحی، کمک به پخش شوندگی و انحلال پذیری، کنترل انجماد و ممانعت از کریستالیزاسیون و ایجاد ویژگی های گسترش پذیری در محصول می باشد.مالتودکسترین در مقایسه با هیدروکلوئید های خوراکی مهم دیگر ارزان تر می باشد و حالت محلول آن یک طعم ملایم و احساس دهانی لطیف دارد.

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    پست قبلی

    افزایش یکباره قیمت کود ضربه مهلکی بر پیکره کشاورزی گچساران

    پست بعدی

    استفاده از شربت ذرت به‌جای شکر در کچاپ گوجه فرنگی

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش ‎ پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، در پانزدهمین همایش تجلیل از برترین های...

    بیشتر بخوانید
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    استفاده از شربت ذرت به‌جای شکر در کچاپ گوجه فرنگی

    استفاده از شربت ذرت به‌جای شکر در کچاپ گوجه فرنگی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زیاده روی در خوردن گوجه سبز برای چه کسانی مضر است

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد کاهش یافت

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    دستیابی به اهداف بخش کشاورزی نیازمند ۴۰ همت سرمایه گذاری است

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تاکنون ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن گندم، خرید تضمینی شد

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.