به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)،جشنواره ملی سلامت غذا با حضور مسئولین، تولیدکنندگان و کار آفرینان ، اساتید دانشگاهی ، دانشجویان و اصحاب رسانه توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران به همت شرکت مشاهیر آریا با همکاری ارگان ها و نهاد ها و سازمان های دولتی و خصوصی ، دانشگاهها و کارخانجات صنایع غذایی کشور برگزار شد. گفتنی است تقدیر از شرکت های تولید کننده محصولات سلامت محور اعم از صنایع غذایی فرمند،گروه صنایع غذایی کاله،شرکت صنایع غذایی مزرعه موجان،گروه صنایع غذایی ویتانا(سهامی عام)،ساینا دوین شرق، صنایع غذایی اصفهان فرخنده،صنایع غذایی کدبانو(دلپذیر)،گروه صنایع غذایی،نامی نو،صنایع غذایی عالیس، قهوه پارت سازان،کشت و صنعت تکدانه،انسی ماکارون،صنایع غذایی بهروز نیک، شرکت تولیدی تک ماکارون،شرکت صنایع غذایی فارسی،شرکت زمزم ایران،گروه صنعتی نگین نادری،صنایع غذایی ترخینه،شرکت آنی تک اصفهان زربار،کشت و صنعت نیوشا داریان،شرکت تجارت شرق ایندستریز،شرکت عالیفرد (سن ایچ)،شرکت سامان صنعت اطلس، احیا نان ایرانیان،روغنکشی خرمشهر،فرآورده های لبنی دوشه آمل(هراز)،گروه زر،شرکت رکسان و دارا،شرکت فرآورده های لبنی رامک،فرآورده های غذایی دشت مرغاب،گروه لبنیات پاک،شرکت کشت و صنعت گرگان شهره،شرکت مانتا (ماکارونی سمیرا)،نان توشه سحر،شرکت تندیس سلامت وطن،صداقت پیشه فارس،گلنان پوراتوس،شرکت لبنیات دامداران،شرکت گلستان عصاره دلند،صنایع غذایی سحر، نان رضوی،نان و شیرینی ملیکا، بین المللی پارسیان پخش بیژن،صنایع عذایی خوشاب،فنجان طالیی روژان،چین چین،سبزان یکی از دستاوردهای این جشنواره بوده است.
جشنواره ملی سلامت غذا از سال ۱۳۹۸ با دعوت از تولید کنندگان برای تولید محصولات سالم همراه با شعار “همه باهم برای سلامت” شروع به فعالیت کرد از دستاورد های این جشنواره میتوان به معرفی جدید ترین محصولات سلامت محور،تقسیم بندی محصولات سلامت در سه بخش محصولات فراسودمند، سودمند و کاهش اثرات زیانبار واطلاع رسانی برای ارتقاع سطح سلامت جامعه اشاره کرد.
آقای دکتر اسماعیل زاده ( رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درمان و آموزش کشور ) به عنوان اولین سخنران ضمن خیر مقدم نکاتی در رابطه با تولید محصولات غذایی بیان نمود و خواستار کاهش قند افزوده نوشیدنی ها، کاهش اسید چرب ترانس روغن ها،حذف استفاده از روغن های هیدروژنه در صنعت غذا و بهینه سازی پروفایل اسید های چرب موجود در روغن ها از تولید کنندگان شد.
دکتر فتح اللهی (نائب رئیس انجمن صنایع غذایی ) و مهندس سردشتی (مدیر عامل شرکت مزرعه موجان) در سخنرانی های خود به مشکلات اقتصادی و چالش های موجود در این راه اشاره کردند؛ همچنین مهندس شافعینیا (عضو هیئت مدیره انجمن صنایع غذایی ) با ذکر این که غذا سه مشخصه ۱-کمیت۲-کیفیت۳-سلامت دارد؛ ذکر کرد که مهم ترین شاخص غذایی سلامت محصول است و این موضوع باید به صورت فرهنگ در آمده و مطالبهی همهی مردم باشد.
این جشنواره با سخنرانی دکتر لیلا کمالی (مدیر تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر) ، دکتر مومن (مدیر عامل شرکت صنایع غذایی نیوشه از شرکت های زیرمجموعه گروه صنایع غذایی سحر ) ،جناب آقای دکتر قمی( نماینده دفتر ارتقا سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش کشور ) ادامه یافت و با سخنرانی دکتر آله بویه( مدیرکل دفتر نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو) به اتمام رسید.
و در آخر نشان زرین سلامت غذا به برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی سلامت غذا اهدا شد.