علیرضا بصیری با اشاره به وقوع خسارات سرمازدگی، گرمازدگی، سیل، آفات و امراض، میزان تولید گردو در شهرستان نی ریز نسبت به سال گذشته کاهش دارد، تصریح کرد: برداشت گردوی در این شهرستان در طول شهریور ماه انجام میشود که موجب اشتغال فصلی 2 هزار نفر میشود.
او افزود: عمده ی این محصول در بخش پشتکوه شهرستان تولید میشود که شامل ارقام محلی و “پوستکاغذی” است.
این مقام مسئول ابراز کرد: با رویکرد تجاریسازی، طرح سرشاخهکاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پر محصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت، z و هارتلی در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.
به گفته وی؛ در سال جاری، تا کنون، پروژه مذکور در سطح یک هکتار با استفاده از تسهیلات دولتی اجرا شده است.