به نقل از صدا و سیما، محمد قربانی با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری اظهار کرد: در حوزه اتصال به درگاه ملی مجوزها، نخستین دستگاهی بودیم که سامانه صدور مجوزهای الکترونیکی وزارت جهاد کشاورزی معروف به «سماک» https://semak.maj.ir را به درگاه ملی مجوزها وصل کردیم.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی از سالها پیش، مجوزها را به صورت الکترونیکی صادر میکرد و چیز جدیدی برای وزارت جهاد کشاورزی نیست، اما اتصال به درگاه ملی مجوزها انجام شد تا ملت بدانند که فقط یک نشانی را باید یاد بگیرند و ورود کنند.
قربانی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی اقدامات لازم از جمله تکمیل فرمها را انجام داد، ادامه داد: در مورد تعداد مجوزها و خدمات، با وزارت امور اقتصادی و دارایی، اختلاف داشتیم که بر اساس آخرین عدد ثبت شده، ۱۴۴ مجوز را تأیید کردند و به این رقم چند مجوز هم اضافه شد و تقریباً ۱۵۰ مجوز شد و این تعداد، «تأییدمحور» هستند.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی افزود: ۵۹ عنوان مجوز در حوزه مشاغل خانگی داشتیم که اعلام کردیم «ثبت محور» هستند و فردا این موضوع را به وزارت کار نیز اعلام میکنیم.
وی اضافه کرد: حوزه مجوزهای وزارت جهاد کشاورزی از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا با سلامت محیط و انسانها مواجه است از جمله حوزه دامپزشکی و حفظ نباتات و باید استانداردها و شیوه نامههای بین المللی را رعایت کنند.
قربانی با بیان اینکه در وزارت جهاد کشاورزی امضای طلایی وجود ندارد، گفت: ممکن است در برخی جاها احساس شود فلان کارشناس چیزی را برای خودش گذاشته است، اما این گونه نیست در مجوزهای «تاییدمحور»، ماهیت فعالیت بخش کشاورزی این است که بسیار حساسیت روی آن وجود دارد.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در مجوزهای «تاییدمحور»، موضوع سلامت مردم در میان است و وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی و سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی در این زمینه مسئولیت مستقیم دارند.
وی با بیان اینکه مدت زمان صدور برخی مجوزها از ۱۸۶ روز به حدود ۷ روز رسیده است، افزود: در دوره جدید انتظار داریم وزارت امور اقتصادی و دارایی کمک کند استعلامها حد بهینه داشته باشد.