یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینه‌ها و ثبات بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    بازار ملتهب سیب‌زمینی در کردستان/ از وعده ۲۵ هزار تومانی تا قیمت ۵۰ هزار تومانی سیب‌زمینی در بازار

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    درخواست سرپرست جهادکشاورزی خوزستان از رییس‌جمهور برای پرداخت مطالبات گندمکاران

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    صادرات تخم مرغ به ۱۷ هزارتن رسید

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    هفت نکته مهم در مورد CIP خطوط تولید غذایی

    CIP برگرفته از سه کلمه Cleaning in place است که به معنای شستشو در محل (شستشو سرخود) می‌باشد. سیستم CIP یک روش تمیز کردن سطوح داخلی لوله‌ها، مجراها، تجهیزات فرآوری، فیلترها و اتصالات مرتبط در کارخانجات، بدون نیاز به نیروی انسانی، دخالت دست و همچنین جداسازی بخش یا بخش‌هایی از دستگاه است.

    توسط مریم آقایاری
    شهریور ۴, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هفت نکته مهم در مورد CIP خطوط تولید غذایی

     

    در زیر هفت نکته مهم در مورد CIP خطوط تولید غذایی توضیح داده شده:

    1-تهیه مواد شیمیایی مناسب  

    در هنگام خرید مواد شیمیایی CIP به ترکیبات آنها توجه کنید ، استفاده از ترکیبات شیمیایی مناسب می تواند در زمان و دمای CIP صرفه جویی ایجاد کند و هزینه های جانبی انجام یک CIP درست در خطوط تولید غذایی را که همیشه به عنوان یکی از فعالیتهای پرترافیک کارخانجات است کاهش دهد.

    2-استفاده از استانداردهای کنترل کیفی و تضمین کیفیت برای انجام یک CIP درست

    برای انجام یک CIP درست صنایع غذایی . فاکتورها و شاخصهای مختلفی در سیستمهای QA  وجود دارد که نشان می دهد آیا CIPشما درست و کامل انجام شده است یا نه. ابزار مختلفی نیز برای اندازه گیری این شاخصها وجود دارد ، استفاده از ابزار مناسب و اطمینان از اینکه طبق استانداردهای مذکور رعایت شده است ، یکی از مهترین فعالیتهای CIP است .

    3-تجهیزات قدیمی تر به سیستم CIP مناسب مجهز شده اند؟

    در ماشین آلات و دستگاههای قدیمی صنایع غذایی ، تجهیزات مناسبی برای CIP وجود نداشته است، بخصوص در تانکها و ادوات ذخیره و نگهداری از اسپری و پاشنده های مناسب برای CIP استفاده نشده است. حتما بازدیدی از اسپری ها و سیستمهای CIP تانکها و مخازن نگهدارنده داشته باشید تا هنگام CIP کل سطح داخلی تانک به درستی و فشار مناسب شسته شود.

    4- آیا پمپهای فشار مثبت PD Pumps قابلیت CIP درست را دارند؟

    اگر پمپهای شما قابلیت CIP را در خود ندارند ، بعد از CIP مقداری آب یا مواد شستشو در آنها باقی خواهد ماند که باعث خواهد شد CIP شما به درستی آنجام نشود. برای جلوگیری از این مشکل می توانید مسیر ورود و خروج پمپ را به شکل عمودی ببندید تا هیچ مایعی بعد از CIP  درپمپ نماند. در بعضی از پمپهای PD  معمولا یک دریچه کوچک برای تخیله مایعات داخل محفظه پروانه پمپ وجود دارد ، که می توان به راحتی محتویات داخل محفظه پمپ را خالی کرد.

    پمپهای فشار مثبت

    5- آیا جریان (سرعت)مایع شستشو CIP مناسب است ؟

    برای داشتن یک CIP درست می بایست سرعت مایع CIP درون لوله های خطوط تولید مواد غذایی حداقل 1.5 متر در ثانیه باشد . برای رسیدن به این سرعت می بایست از پمپهای تقویت فشار در محلهایی که فشار خط افت می کند استفاده شود.

    6- مراقب نقاط  کور برای شستشو باشید

    در بخشهایی از خطوط تولید به ویژه مکانهایی که سنسور ها و ادوات اندازه گیری نصب شده است ممکن است فضایی ایجاد شود که به درستی شسته نشود و باعث آلودگی مواد غذایی شود.

    CIP خطوط تولید غذایی


    7-شیب لوله هایی که محصول از آنها میگذرد مناسب باشد .

    چنانچه شیب لوله های خطوط تولید مناسب نباشد مقداری مایع همیشه در خطوط و لوله ها باقی خواهد ماند بعد از گذشت زمان احتمال رشد باکتری و میکروب در آن نقاط زیاد خواهد بود. شیب خطوط باید به صورتی یکنواخت در تمام قسمتها رعایت شود تا تمام مایعات موجود در لوله های خط تولید از آنها خارج شود .

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    پست قبلی

    کمبود مواد اولیه صنایع تبدیلی کنسانتره و آبمیوه کشور

    پست بعدی

    یک سوم عسلی که میخوریم قطعا تقلبی است

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش ‎ پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، در پانزدهمین همایش تجلیل از برترین های...

    بیشتر بخوانید
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک سوم عسلی که میخوریم قطعا تقلبی است

    یک سوم عسلی که میخوریم قطعا تقلبی است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    ۱۲ درصد سموم مصرفی کشور پرخطر است

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    واردات گوشت در اوج تولید دام زنده

    جمعیت دام سبک ۶۲ میلیون راس است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دشمن پنهان برخی افراد

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ۲۰۰ هزار تن برنج در انتظار مجوز ترخیص

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    خرید تضمینی برگ‌ سبز چای در گیلان آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.