اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی افزود این سه شهرک کشاورزی اعم از شهرک صنایع تبدیلی، شهرک دامپروری و شهرک گلخانهای که خوشبختانه اعتبار مورد نیاز نیز تامین شده است.
فتحی با بیان اینکه شهرک صنایع تبدیلی توسط بسیج عملیاتی میشود، ادامه داد:، اما شهرکهای گلخانهای و دامپروری که توسط سازمان جهادکشاورزی تامین منابع میشود بالای ۹۰ درصد پیشرفت داشته اند و مشکل آبی که در شهرک دامپروری وجود داشت با همکاری شرکت آب منطقهای حل شده است و در جلسات مشترک برای انتقال آب از محلی دیگر تفاهم حاصل شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: شهرک دامپروری بناب در واقع برای هدایت دامپروریهای سنتیای که در داخل و حومه شهر موجود هستند در قالب مدیریت واحد با حفظ مالکیت انفرادی احداث شده است.
فتحی با اشاره به اینکه شهرستان بناب در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی استان بعد از شهرستان تبریز قرار دارد، افزود: در رابطه با محصول کشمش برندهای ویژهای در شهرستان بناب وجود دارد که جزو برندهای شناخته شده در سطح بین الملل بوده و از این بابت در حوزه تجارت نقش مهمی را ایفا مینماید. اخیرا با پیگیریهای مقام عالی وزارت و نمایندگان و به ویژه نماینده محترم شهرستان بناب معافیتی که در تعهدات ارزی برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شده است فرصت مناسبی را برای این بخش ایجاد کرده است.
این مقام مسوول در ارتباط با اصلاح الگوی کشت افزود: بعد از سالیان متمادی این الگو ابلاغ شده است، اما اجرای آن نیازمند همکاری همه سازمانهاست چرا که موفقیت در اجرای آن فرادستگاهی بوده و همکاری تمام قوا را طلب مینماید طرح کشاورزی قراردادی نیز مکمل الگوی کشت به شمار میآید.