یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    عرضه محصولات لبنی ۳ برابر نرخ واقعی در بازار! / قیمت واقعی هر لیتر شیرخام چند؟

    بسیاری از مسئولان بر این باورند که با حذف یارانه از محصولات لبنی سرانه مصرف لبنیات به طور چشمگیری کاهش یافت که دولت برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف و کاهش هزینه‌های درمان راهی جز بازگشت به ۱۰ سال گذشته را ندارد.

    توسط پروانه خانی
    مهر ۱۷, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ایران به دنبال افزایش صادرات مواد لبنی و آبزی به روسیه است
    همه ساله قیمت محصولات لبنی تحت تاثیر فاکتورهای مختلف همچون حقوق و دستمزد، مواد بسته بندی، حمل و نقل و … دستخوش تغییر و تحولاتی در بازار قرار می گیرد که این امر بیش از پیش دهک های ضعیف جامعه را در تامین لبنیات مورد نیاز سبد خانوار دچار مشکل می کند.

    آمارها نشان می دهد که در خوشبینانه ترین حالت سرانه مصرف لبنیات به ازای هرنفر ۷۰ کیلوگرم است که این میزان یک سوم متوسط دنیاست. هرچند اظهار نظر مسئولان درباره سرانه مصرف متفاوت است.

    بسیاری از مسئولان بر این باورند که با وجود کاهش سرانه مصرف طی سال های اخیر، دولت همانند گذشنته به محصولات لبنی باید یارانه تخصیص دهد که این امر علاوه بر ارتقای سرانه مصرف از بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند که با این وجود یارانه درمان کاهش می یابد.

    ماجرا تنها به این‌جا ختم نمی شود چرا که مدیر عامل اتحادیه دامداران اذعان می کند که بطری شیر ۱ تا ۱.۵ درصد چربی که سهم شیر آن ۲ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، با نرخ ۶ تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان معادل ۳ برابر قیمت واقعی به دست مصرف کننده می رسد که کارخانه های لبنی این امر راقبول ندارند و دلایل دیگر را برای این اختلاف قیمت مطرح می کنند.

    حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم‌ تا از آخرین‌جزئیات سرانه مصرف لبنیات و مقایسه با دیگر کشورها و راهکارهای ارتقای آن به منظور پیشگیری از هزینه های درمان با خبر شویم:

    محصولات لبنی ۳ برابر نرخ واقعی توزیع می شود/تعطیلی ۳۰ درصدی واحدهای دامداری/قیمت واقعی یک بطری شیر چند؟

    سعید سلطانی سروستانی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور با اشاره به اینکه تناسبی بین قیمت خرید شیرخام با محصولات لبنی وجود ندارد، اظهار کرد: بنابر قانون چهارم، پنجم و ششم توسعه تکلیف تولیدکننده و مصرف کننده مشخص است و علت اجرا نشدن سرانه مصرف محصولات لبنی را باید در گرانی قیمت لبنیات جست و جو کرد.

    وی افزود: در برنامه ششم توسعه سرانه مصرف لبنیات باید به ۱۶۵ کیلوگرم برسد که بنابر توصیه سازمان بهداشت جهانی و کارشناسان علم تغذیه رسیدن به این میزان مصرف در پیشگیری از بیماری تاثیر بسزایی دارد.

    سلطانی ادامه داد: با توجه به جمعیت ۸۲ میلیون نفر، سرانه مصرف ۱۶۵ کیلو محصولات لبنی به ازای هر نفر نیازمند تولید ۱۳ تا ۱۳.۵ میلیون تن شیرخام در سال است.

    لبنیات

    مدیر عامل اتحادیه دامداران با اشاره به اینکه ۳۰ درصد واحدهای دامداری تعطیل و با ظرفیت ناقص کار می کنند، بیان کرد: بنابر تاکید برنامه بر مصرف ۱۶۵ کیلو شیرخام، باید زیرساخت های لازم برای تحقق این امر فراهم شود چرا که تمامی کشورها به شیر به عنوان یک غذای کامل یارانه اختصاص می دهند.

    وی با انتقاد از قیمت بالای محصولات لبنی بیان کرد: در حال حاضر هر بطری شیر ۱ تا ۱.۵ درصد چربی با نرخ ۶ هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومان در مغازه ها عرضه می شود، درحالیکه سهم شیر ۲ تا ۲ هزار و ۵۰۰ تومان است که این امر نشان می دهد محصولات لبنی ۳ برابر قیمت واقعی به دست مردم‌می رسد که کارخانه های لبنی۳۵ درصد این اختلاف قیمت را مربوط به هزینه حمل و نقل و مابقی هزینه های بسته بندی می دانند.

    سلطانی ادامه داد: در شرایط فعلی که مردم قدرت خرید برای محصولات لبنی ندارند و روز به روز مصرف لبنیات در سبد خانوار کاهش می یابد، از این رو یارانه تنها راهکار ارتقای مصرف محصولات لبنی است.

    کاهش ۵۰ درصدی سرانه مصرف لبنیات طی ۱۰ سال اخیر

    علی احسان ظفری مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی  با اشاره به اینکه سرانه مصرف لبنیات از ۱۰ سال گذشته پایین تر است، اظهار کرد: هم اکنون سرانه مصرف لبنیات در کشور ۶۰ تا ۷۰ کیلوگرم است، در حالیکه در سال ۸۹ سرانه مصرف حدود ۱۲۰ کیلوگرم بود.

    وی حداقل سرانه مصرف لبنیات در دنیا را ۱۸۰ کیلوگرم اعلام کرد وی افزود: حمایت دولت تنها راهکار ارتقای سرانه مصرف لبنیات است، در غیر این صورت محصولات لبنی از سبدکالا حذف می شود.

    ظفری با تاکید بر اعطای یارانه به محصولات لبنی بیان کرد: پرداخت یارانه به محصولات لبنی موجب شده سرانه مصرف لبنیات به ۱۲۰ کیلو گرم برسد، درحالی که طی سالهای اخیر یارانه لبنیات قطع شده است.

    این مقام‌مسئول با تاکید بر پرداخت یارانه مستقیم به تولید شیر و لبنیات بیان کرد: اگر دولت یارانه را مستقیم به تولید شیر و لبنیات اختصاص دهد، از این رو شیر یارانه ای در اختیار مردم قرار می گیرد که این امر در پیشگیری از بیماری تاثیر به سزایی دارد.

    وی ادامه داد: با گذشت ۱۰ سال دولت متوجه شد که محصولات لبنی نیاز مبرم جامعه است که متاسفانه وزارت بهداشت نسبت به موضوع سلامت بی توجه است.

    مدیر عامل اتحادیه دامداران با بیان اینکه پرداخت یارانه به محصولات لبنی در سلامت جامعه نقش بسزایی دارد، تصریح کرد: این در حالی است که با وجود اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات خوراک دام، محصولات لبنی با قیمت های عجیب و غریبی به دست مردم می رسد که علت ان را باید در رانت و تعداد معدود و انگشت شمار وارد کنندگان جست و جو کرد.

    کاهش ۱۱ درصدی سرانه مصرف لبنیات با حذف یارانه

    حسین چمنی کارشناس صنعت لبنیات  با اشاره به اعتراض مردم به نوسان قیمت محصولات لبنی اظهار کرد: با کاهش قدرت خرید خانوار نه تنها مصرف شیر بلکه سایر مواد غذایی تحت تاثیر قرار می گیرد.

    وی افزود: بنابر آمار بانک‌ مرکزی با حذف یارانه، سرانه محصولات لبنی ۱۱ درصد کاهش یافت که این امر بر دولت و خانوارها هزینه بیشتری تحمیل می کند.

    چمنی ادامه داد: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار، افزایش قیمت لبنیات در حذف این اقلام‌از سبد خانوار تاثیر بیشتری دارد، درحالیکه دولت باید موانع را برطرف کند.

    این کارشناس صنعت لبنیات با اشاره به اینکه حذف اقلام سبد خانوار در تولید ناخالص ملی تاثیر مستقیمی دارد، گفت: خانوارها بر موضوع شیر و فرآورده های لبنی به عنوان غذای کامل بابد توجه بیشتری داشته باشند چرا که در کاهش هزینه های غذایی و درمانی اهمیت فراوانی دارد.

    وی با انتقاد از حذف یارانه اقلام لبنی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف لبنیات در خوشبینانه تربن حالت ۷۰ کیلوگرم است، در حالیکه متوسط دنیا ۱۱۰ کیلوگرم و در برخی کشورها ۱۷۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم است که میزان مصرف در کشور ما یک سوم دنیاست.

    این کارشناس صنعت لبنیات در پایان با اشاره به اینکه میزان سرانه مصرف لبنیات در برنامه چهارم تا ششم توسعه در حد عدد باقی مانده است، تصریح کرد: با وجود نبود متولی، هیچ گاه به هدف گذاری برنامه سرانه مصرف چهارم، پنجم و ششم توسعه نرسیدیم و به عبارتی هدف گذاری تنها در حد یک عدد و رفع تکلیف است.

     

    • بیشتر بخوانید :‌
    • ایرانی ها سالانه چقدر مواد لبنی استفاده میکنند؟/رئیس انجمن تغذیه ایران، نسبت به تبعات کاهش سرانه مصرف شیر و مواد لبنی در کشور هشدار داد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    پست قبلی

    بهتر بود عرضه و تقاضا قیمت زعفران را مشخص می کرد

    پست بعدی

    افزایش قیمت مواد اولیه از نرخ ارز پیشی گرفت

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    قاسم پیشه ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: براساس برنامه هفتم در ۵ محصول اساسی برنج، جو، چغندرقند، گندم و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش قیمت مواد اولیه از نرخ ارز پیشی گرفت

    افزایش قیمت مواد اولیه از نرخ ارز پیشی گرفت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تخم مرغ ارزان شد؛ یک شانه ۳۰ عددی چند؟

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

    تصمیم‌گیری درباره اقدامات فناورانه نباید امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار دهد

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    ۹۸ درصد کشاورزی کشور خصوصی است

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.