سیدحسن حسینی روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت هفته دولت در سازمان جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: سازمان خواروبار جهانی برای سال ۲۰۵۰ سهم سهم تولید آبزیان را بیش از هفت میلیون تن دیده است.
وی با بیان اینکه آنها معتقدند حیات از دریا و آب ایجاد شده و بقا هم به دنبال دریا و آب استمرار خواهد داشت، خاطرنشان کرد: آب باید در گرو پرورش و تولید باشد.
وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم خوشبختانه اعتبارات خوبی در حوزه امنیت غذایی تامین کرده، اضافه کرد: آب غنی شده از پرورش ماهی میتواند در بخش کشاورزی و زراعت نیز مورد استفاده نیز باشد و برای همین منظور نیز دولت سالانه نیم میلیون دلار به صنعت پرورش ماهیان زینتی اختصاص داده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: پرورش ماهیان زینتی میتواند در مشاغل خانگی و زنجیره تولید نیز گنجانده شود و با توجه به اینکه در حال حاضر ۱۱۷ گونه از این نوع ماهیان وجود دارند، قزوین به عنوان سومین استان پیشرو در این حوزه فعالیت دارد.
حسینی با اشاره به اینکه حوزه آبزی پروری ۱۵ برابر بخشهای دیگر کشاورزی درآمد دارد و میتواند به توانمند کردن خانوادهها نیز کمک کند، افزود: در همین رابطه ۶ طرح مگا پروژه پرورش ماهی در بخش طارم سفلی استان قزوین پیشبینی شده که در کنار سایتهای ۹ گاه شاهرود ظرفیت عظیمی را می تواند برای این استان ایجاد کند.
وی به تولید پنج هزار و ۱۰۰ تن شیلات و آبزی پروری استان قزوین اشاره کرد و گفت:
۵۱۰۰ تن تولید شیلات و آبزی پروری در استان قزوین است اگر به دنبال تولید غذا هستیم بایستی به دنبال آبزی پروری و توجه ویژه به حوزه شیلات داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد:یکی از موضوعات بسیار مهم، استفاده از ظرفیت کشاورزی قراردادی است که با تامین نهاده های مورد نیاز می توان بازار این صنعت را در کشور تامین کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه ۱۰ درصد تولیدات بخش کشاورزی کشور در استان قزوین صورت میگیرد، تاکید کرد: خوشبختانه نخستین زنجیره تولید پرورش ماهیان نیز در همین استان قرار دارد و پایانه صادراتی آن نیز بایستی تکمیل شود.
سیدحسن حسینی روز یکشنبه و در چهارمین روز از هفته دولت به مناسبت هفته دولت، تجلیل از کارمندان نمونه جهاد کشاورزی قزوین و افتتاح ۴۴ پروژه کشاورزی با ۲ هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال اعتبار به این استان سفر کرده است.