سید محمد میربابایی با بیان اینکه امسال با وجود خشکسالی شاهد رشد تولید گوشت قرمز بوده ایم، گفت: این افزایش تولید در راستای تامین نهادههای دامی توسط دولت، صدور مجوز قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی و اتخاذ تدابیر لازم برای صادرات دام زنده پروارشده (غیرمولد) و همچنین خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام محقق شده است.
او گفت: تولید این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروارکردن انجام شده و پیش بینی میشود ۳۶ هزار و ۲۴۴ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان طی سال جاری تولید شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۹ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۴۰ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۳۱ هزار و ۲۰۵ راس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
میربابایی با بیان اینکه ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان فعال است گفت: در حال حاضر ۱۷ هزارو ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز فعالیت دارند.
به گفته او شهرستانهای بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند که سهم بویین زهرا ۳۱ درصد، قزوین ۲۷ درصد را به خود اختصاص دادهاند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان را بالغ بر۱۴ هزار تن برآورد کرد وی یادآور شد: این موضوع نشان میدهد این استان علاوه بر تأمین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تأمین میکند.
میربابایی خاطرنشان کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه ۱۳ در سطح کشور جزو استانهای موفق و پیشرو در این زمینه محسوب میشود.
- بیشتر بخوانید:
- دامداری های سنتی قزوین نهاده و خوراک دریافت میکنند