پستاکو اما برندی بود که از ابتدا و با استفاده از خلاقیت و فنّاوری روز محصولی ارائه داده بود که پیشاپیش تمام شرایط موردنیاز را داشت. این برند ایرانی در کنار پاسخگویی به دغدغه بهداشت مصرفکنندگان، شرایطی را فراهم کرد تا آنها بتوانند پسته باکیفیت را بهطور کاملاً بهداشتی بهصورت آنلاین خریداری کنند و از فواید سلامتی این میوه نیز در زمان کرونا بهرهمند شوند.
پستاکو بهعنوان برند تخصصی پسته از سال ۱۳۹۸ آغاز به کارکرده و با رویکرد عرضهی مستقیم و بیواسطهی پسته به مشتریان فعالیت میکند. پسته پستاکو از طریق مجموعه کشاورزی فلاح تأمین میشود که فعالیت خود را از منطقه نوق رفسنجان آغاز نموده و امروزه باغهای آن در کرمان و یزد قرار دارند. مغز پسته بهعنوان یکی از خوراکیهای مطبوع، مفید و نیز نیروبخش از زمانهای دور مورداستفادهی انسان بوده و بعدها در ترکیب بعضی خوراکیها واردشده است.
رنگ سبز و ویژه مغز پسته زینتبخش انواع شیرینی و خوراکهای گرم و سرد بوده. علاوه بر مزه و زیبایی، این میوه فواید بیشماری نیز دارد. به گفته فرزانه خدایاری پزشک کارشناس تغذیه: «از مهمترین خواص پسته تازه میتوان به جلوگیری از بسته شدن شریانهای قلبی که به علت رسوبات خونی مسدود میشوند و همچنین ممانعت از تنگ شدن این شریانها اشاره کرد.» او در ادامه اضافه کرد: «پیشگیری از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی یکی دیگر از خواص مصرف پسته تازه در افراد مختلف است و کلسترول بد خون را کاهش خواهد داد.»
امروزه برند پستاکو با استفاده از فنّاوری روز توانسته پسته تازه را بیشتر از زمان به سر رسیدن فصلش و در بستهبندیهای کاملاً بهداشتی به بازار عرضه کند.
پسته بهعنوان میوهای خوشمزه و پرفایده سالها در سبد خانواده اکثر طبقات اجتماعی وجود داشته است. این روزها تنوع میان وعدههای مدرن و دارای مواد نگهدارنده و قیمتی تقریباً مشابه آجیل و پسته، خوراکیهای قدیمی و ایرانی مانند پسته را به حاشیه رانده است. پستاکو تلاش میکند تا نهتنها که محصولی سالم ارائه دهد بلکه دوباره پسته را به عادات غذاییمان بازگرداند و ما را قدمی به خوراکیهای سالم و گیاهی نزدیکتر کند.
هدف از شکل گرفتن پستاکو نظارت بر سلامت و کیفیت تضمینشدهی محصول است. پستاکو با استفاده از فنّاوری نوین و نیز با داشتن دانش تخصصی و تجربهای طولانی درزمینهی نگهداری، بستهبندی و فروش محصولات پسته، تلاش میکند تا محصولی باکیفیت و سالم به دست مخاطبانش برساند.
سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت