یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تهدید زنگ جارویی برای زرشک‌کاران خراسان جنوبی

    براساس آخرین آمار موجود بیماری "زنگ جارویی زرشک" هزار و ۳۵۰ هکتار از باغ‌های زرشک خراسان جنوبی را آلوده کرده و با توجه به روند گسترش این بیماری، تهدید جدی برای محصولی است که رتبه اول کشور را دارد.

    توسط امیرحسین فتحی
    اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تهدید زنگ جارویی برای زرشک‌کاران خراسان جنوبی

    خراسان جنوبی ۱۶ هزار و ۵۴۰ هکتار باغ زرشک دارد که سالانه حدود ۸۵ هزار تن زرشک تر و ۲۲ هزار تن زرشک خشک در این استان تولید می‌شود و ۹۸ درصد تولید زرشک ایران متعلق به خراسان جنوبی است.

    برداشت زرشک از اواسط شهریور آغاز می‌شود که تا پاییز ادامه دارد و ۵۰ هزار خانوار به‌ صورت مستقیم و غیرمستقیم از تولید زرشک امرار معاش می‌کنند اما چند سالی است که این محصول راهبردی خراسان جنوبی در دام بیماری به نام “زنگ جارویی زرشک” افتاده است.

    هر سال بر میزان قدرت پیشروی زنگ زرشک افزوده می‌شود و این موضوع کشاورزان را نگران کرده به گونه‌ای که سطح درگیری بیماری از هزار و ۱۸۷ هکتار در سال گذشته به هزار و ۳۵۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.

    زنگ زرشک اولین بار سال ۱۳۸۸ در برخی روستاهای شهرستان‌های زیرکوه، درمیان و بیرجند به طور همزمان و رسمی گزارش شد که از همان سال‌های اولیه مانند خوره‌ای به جان درختان یاقوت سرخ افتاده به طوری که اکنون باغ‌های زرشک پنج شهرستان‌ استان شامل درمیان، بیرجند، سربیشه، قاینات و زیرکوه را درگیر کرده است.

    ۲ دهه خشکسالی متوالی و ضعف بنیه درختان از دلایل اصلی شیوع این بیماری در بین درختان زرشک عنوان شده، علاوه بر خشکسالی افزایش ناگهانی رطوبت در بین درختان بر اثر بارندگی‌های کوتاه‌مدت بر قدرت پیشروی بیماری افزوده و کشاورزان را نگران کرده است.

    بنابر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی، مبارزه تلفیقی و همگانی تنها راهکار موثر در مبارزه با زنگ جارویی زرشک است که در برخی نقاط استان، کشاورزان با عملیاتی کردن راهکارهای کارشناسان توانسته‌اند این بیماری را کنترل و حتی مهار کنند.

    به گفته مسئولان جهاد کشاورزی به دلیل خصوصی بودن این آفت، باید کشاورزان تلاش خود را برای کنترل و نابودی کامل بیماری ادامه دهند چرا که با غفلت و مبارزه نکردن، زنگ زرشک حرکت نابود کننده خود را ادامه می‌دهد.

    البته به همت مجموعه جهاد کشاورزی در مرحله نخست مبارزه یعنی اسفند سال گذشته، ۷۰۰ میلیون تومان سم خریداری و بین کشاورزان توزیع شد همچنین سم رایگان برای مبارزه در مرحله دوم یعنی اردیبهشت ماه در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

    موضوعی که به نشست اخیر ستاد مدیریت بحران استان نیز کشیده شد و معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی از اختصاص مبلغ یک میلیارد تومان برای مقابله با زنگ زرشک خبر داد.

    علیرضا عباس‌زاده گفت: همچنین با ارسال گزارشی به سازمان مدیریت بحران کشور، باید درخواست اعتبار کنیم.

    استفاده از روش‌های تلفیقی و همگانی، استفاده منظم از سموم شیمیایی، قطع درختان آلوده، رفع حصار باغ‌ها در مناطق کوهستانی، تنظیم دوره آبیاری و رعایت بهداشت باغ از راهکارهای کارشناسان برای کنترل بیماری زنگ جارویی زرشک است.

    نابودی محصول بر اثر خشکسالی و زنگ زرشک

    یکی از زرشکاران منطقه قهستان شهرستان درمیان به خبرنگار ایرنا گفت: در چند سال گذشته زنگ زرشک خسارت‌های سنگینی به کشاورزان منطقه وارد کرده و هر سال این آفت باغ‌های بیشتری را درگیر می‌کند که کشاورزان را نگران کرده است.

    رضا غفاری افزود: زنگ زرشک در بعضی سال‌ها خیلی کم وجود دارد اما امسال حالت طغیانی به خود گرفته و حجم وسیعی از درختان را درگیر کرده است.

    وی گفت: تاکنون جهاد کشاورزی شهرستان و حتی مجموعه بسیج و بنیاد علوی برای مبارزه با زنگ زرشک خدمات خوبی از جمله سم و هرس رایگان را در منطقه انجام داده‌اند اما در برخی مناطق زنگ زرشک با سم پاشی هم از بین نمی‌رود و همچنان روند افزایشی دارد.

    این زرشک‌کار اظهار داشت: هر سال کشاورزان منطقه، درختان زرشک خود را بیمه می‌کنند اما صندوق بیمه جهاد کشاورزی با وجود شیوع آفات و بیماری‌ها پاسخگو نیست البته یکی از علل شیوع این بیماری به همراهی نکردن کشاورزان هم بر می‌گردد، برخی کشاورزان برای کنترل بیماری کاری انجام نمی‌دهند و خشک و تر در کنار هم می‌سوزد.

    وی گفت: اگر همه باغداران با هم همراه شوند و مقابله جدی داشته باشند، این بیماری قابل کنترل است چرا که در مناطقی از شهرستان که مقابله همگانی وجود داشته، زنگ زرشک کنترل شده یا سطح گسترش آن کم شده است.

    هزار و ۳۵۰ هکتار آلوده به زنگ جارویی زرشک

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم گفت: این استان با ۱۶ هزار و ۵۰۴ هکتار باغ زرشک بیش از ۹۵ درصد زرشک تولیدی کشور را به خود اختصاص داده است.

    وحید ضیائیان احمدی افزود: بیماری زنگ جارویی زرشک از سال ۱۳۸۸ در روستاهای خوان و نوقند شهرستان درمیان، شهر زهان و روستای روشناوند بیرجند به طور همزمان توسط اعضای شبکه مراقبت و پیش آگاهی از باغات استان گزارش شد و در حال حاضر هزار و ۳۵۰ هکتار از باغ‌های شهرستان‌های درمیان، زیرکوه، بیرجند، سربیشه و قاینات آلوده به بیماری است.

    وی گفت: این بیماری در سال جاری به دلیل بارندگی و رطوبت هوا در پایان فصل زمستان روند پیش‌رونده‌ به خود گرفته به گونه‌ای که سطح آلودگی از هزار و ۱۸۰ هکتار در سال گذشته به هزار و ۳۵۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: اگرچه گزارش رسمی زنگ زرشک در سال ۱۳۸۸ ارائه شد اما این بیماری از سال‌های قبل‌تر در استان وجود داشته و متاسفانه در چند سال اخیر به دلایل ثانویه گسترش یافته است.

    خسارت ۲۰ تا ۵۰ درصدی

    وی با اشاره به اینکه این بیماری سالانه بین ۲۰ تا ۵۰ درصد به دسترنج کشاورزان خسارت وارد می‌کند گفت: از بیماری زنگ زرشک به عنوان یک بیماری قاره نورد یاد می‌شود چرا که به راحتی به وسیله باد، انسان و علف‌های هرز منتقل می‌شود.

    ضیائیان احمدی افزود: از جمله این شرایط می‌توان به پراکنش نامناسب بارندگی‌ها، تغییرات درجه حرارت، اختلاف دمای معنی‌دار شب و روز، خشکسالی‌های پی در پی، رعایت نکردن دوره آبیاری، ضعف درختان ناشی از فقر خاک‌های باغات از لحاظ مواد غذایی، نبود توجه و مبارزه شیمیایی با بیماری توسط تعدادی از کشاورزان اشاره کرد.

    وی اظهار داشت: علائم ظاهری بیماری شامل ظهور لکه‌های زرد یا نارنجی رنگ روی سطح برگ، ساقه‌های جوان و میوه‌ها در ابتدای شروع بیماری است که با پیشرفت بیماری علائم جارویی شدن در درختان ظاهر می‌شود.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در راستای مقابله با بیماری عملیات مبارزه شیمیای و مکانیکی با آفت در هزار و ۳۵۰ هکتار از باغ‌های استان انجام شده است.

    وی اضافه کرد: زنگ جارویی زرشک براساس قوانین سازمان حفظ نباتات جزو بیماری‌های خصوصی بوده و رسالت این سازمان، هدایت و ارایه توصیه‌های فنی به کشاورزان است ولی با توجه به اقتصاد ضعیف خانوار و راهبردی بودن زرشک برای خراسان جنوبی، همراهی لازم را با کشاورزان در راستای مبارزه موثر داریم.

    ضیائیان احمدی گفت: تشکیل ستاد کنترل بیماری زنگ زرشک، شناسایی مناطق آلوده، تهیه نقشه پراکنش بیماری، پهنه‌بندی و پایش مستمر باغ‌های زرشک در تمامی نقاط استان انجام شده و طرح تحقیقاتی تاثیر سموم مختلف بر کنترل پاتوژن با همکاری مرکز تحقیقات استان اجرا شده است.

    وی خرید ۱۱ دستگاه دیتالاگر برای پیش‌آگاهی و ردیابی آفات و بیماری‌های مهم استان از جمله زنگ زرشک، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و ترویجی، توزیع سموم رایگان و تجهیز ناوگان سمپاشی، تهیه و تدوین طرح اعتباری کنترل زنگ جارویی زرشک برای جذب اعتبار استانی و ملی، هرس درختان زرشک برای کاهش آلودگی و کنترل بیماری در مناطق آلوده، جلوگیری از انتقال پاجوش از مناطق آلوده به سایر مناطق را از مهمترین اقدامات مقابله‌ای با این بیماری ذکر کرد.

    بیماری زنگ زرشک قابل کنترل است

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه گسترش این آفت هر سال خسارت زیادی به باغداران استان وارد می‌کند افزود: کشاورزان به راحتی با کمترین هزینه می‌توانند با زنگ زرشک مقابله کنند و کشاورزانی داریم که مقابله جدی با این بیماری را در دستور کار خود قرار داده‌اند و این آفت در سطح باغ‌های آنان کنترل شده است.

    وی با تاکید بر اینکه با مبارزه تلفیقی و همگانی به راحتی می‌توان آفت را از بین برد، گفت: در برخی روستاها همه کشاورزان برای مبارزه اقدام نمی‌کنند و از طرفی بیشتر باغ‌های آلوده نیز اراضی کشاورزی رها شده است.

    ضیائیان احمدی هرس درختان آلوده و سم‌پاشی درختان را ۲ روش مهم در مبارزه با زنگ جارویی زرشک ذکر کرد و افزود: کشاورزان باید هر سال شاخه‌های آلوده را هرس کنند، سم‌پاشی و آبیاری درختان نیز به صورت منظم انجام شود.

    وی تنظیم دوره آبیاری درختان، رفع حصار باغ‌ها، جمع‌آوری علف‌های هرز را از دیگر راهکاری‌های مبارزه با این بیماری بیان کرد و گفت: نیاز است برای مبارزه و نابودی زنگ زرشک یک ردیف اعتباری ملی در نظر گرفته شود تا هر سال دغدغه تامین هزینه‌های تهیه سموم را نداشته باشیم.

    مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: از آنجایی که این بیماری در فصل‌هایی از سال روی سایر گیاهان از جمله غلات و علف‌های هرز ساکن می‌شود، کشاورزان بهداشت باغ را جدی بگیرند و به صورت مرتب علف‌های هرز را جمع‌آوری کنند.

    به گفته وی روند آلودگی زنگ جارویی زرشک در برخی باغ‌های استان خراسان جنوبی کنترل شده است و در صورت همکاری همه کشاورزان می‌توان به راحتی این بیماری را در سطح منطقه مهار کرد.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری ایرنا
    برچسب ها: آفات کشاورزیبرداشت محصولبیماریسموم کشاورزیکشاورزی
    پست قبلی

    تولید سالانه هشت هزار تن محصولات سردرختی در کشت و صنعت مغان

    پست بعدی

    مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از خرید تضمینی یک میلیون و ۶۰۰...

    بیشتر بخوانید
    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    بیش از ۲۰۶ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شد

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    ورود محصولات بهاره به بازار/ قیمت‌ سیب زمینی کاهشی شد

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تاکنون ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تن گندم، خرید تضمینی شد

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.