مجتبی شادلو با بیان اینکه با وجود شرایط سخت تولید و تورم در نهاده های کشاورزی چون کود، سموم و ادوات کشاورزی ولی تولیدکنندگان در خط مقدم پای کار ایستادند و مواد غذایی تولید کردند، گفت:اگر امروز قیمت ها از سال گذشته مناسب تر است نتیجه زحمات کشاورزان و فراوانی تولید است. سال گذشته میانگین قیمت مرکبات در بهمن ماه حدود ۱۲تومان بود، امسال حدود ٩٠٠٠ تومان است.
وی ادامه داد: وقتی تولید فراوان باشد،پشتوانه داشته باشد و در بازار به صورت مستمر عرضه شود خود به خود در بازار به تعادل می رسد.
تاکنون ۳۰درصد ذخایر سیب استفاده شده
عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران اضافه کرد: ذخایر بسیار خوبی در میوه داریم. از مهرماه که زمان برداشت سیب است، تاکنون حدود ۳۰درصد از ذخایر سیب استفاده شده و بیش از ۶۰درصد دیگر در سردخانه ها باقی مانده است.در پرتقال و کیوی هم شرایط به همین صورت است.به همین جهت در تامین میوه شب عید هیچ جای نگرانی نیست.
فراوانی تولید داریم
وی تصریح کرد: در محصولات جالیزی و فرنگی جات برداشت مستقیم داریم و وضعیت تولید بسیار خوب است. وضعیت تولید در گلخانه ها هم خوب است و همه این ها نوید فراوانی میوه در بازار را می دهد.
اعلام آمادگی میادین میوه و تره بار برای عرضه مستقیم میوه شب عید
شادلو در ادامه گفت: سازمان میادین و تره بار اعلام آمادگی کردند که امکان عرضه مستقیم میوه توسط تولیدکنندگان در میادین فراهم است. در این هفته جلسه ای در این خصوص برگزار و جزییات آن نیز به زودی مشخص خواهد شد.
عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران در پایان گفت:شاید بتوان گفت ۵۰ درصد محصولات کشاورزی در میادین میوه و تره بار عرضه می شود و جایگاه وسیعی دارد. این تصمیم بسیار مهم است و امیدواریم این اقدام به نفع تولید و مصرف باشد و بازار با ثباتی برای شب عید داشته باشیم.
سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در راستای تعدیل قیمتها و تثبیت بازار و به منظور کمک به تولیدکنندگان و مصرفکنندگان به ویژه در ایام پرتقاضا همچون اسفند 1400 و نوروز 1401 از تولیدکنندگان توانمند و معتبر مورد تأیید سازمان جهادکشاورزی استان محل تولید دعوت کرد تا با تسهیلات و شرایط آسان، محصولات خود را به صورت مستقیم در میادین پایتخت عرضه کنند.
گفتنی است، در مکاتبهای از جانب مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار تهران با رؤسای جهاد کشاورزی استانهای گیلان و مازندران و در مکاتبه دیگری با رؤسای جهاد کشاورزی استانهای گیلان، مازندران و گلستان، از آنها خواسته شده است تا تولیدکنندگان مورد تأیید خود را به ترتیب برای عرضه مستقیم «کیوی» و «پرتقال شمال» به منظور بهرهمندی از امکانات و تسهیلاتی که به این منظور برای آنها در نظر گرفته است، معرفی کنند.