سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home گفتگو و مصاحبه ها

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس امیررضا ثابت پی یکی از مدیران خوشفکر و پر تلاش کشور ، ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق شد تحولی بنیادی در این حوزه ایجاد نماید.

    توسط پروانه خانی
    دی ۲۷, ۱۳۹۹
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با  مهندس امیررضا ثابت پی یکی از مدیران خوشفکر و پر تلاش  کشور ، ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق شد تحولی بنیادی در این حوزه ایجاد نماید. 

    ایفتاتی آی : شرکت نامی نو در چه سالی و با چه هدفی تاسیس شده است؟ سبد کالایی این شرکت شامل چه محصولاتی است؟

    نامی نو سال79 آغاز به کار کرد ولی برای حضور در بازار ، 2 سال مجدانه کار تحقیقاتی انجام شد ؛ سال 81 با غذای آماده خاصا سالاد اولویه وارد بازار گردید .

    امروزه سبد غذایی نامی نو به بیش از صدنوع محصول با داشتن انواع غذاهای آماده بر پایه سس مایونز نظیر سالاد مرغ و ماکارونی ، سالاد اولویه در طعم ها و ترکیبات مختلف ، انواع ساندویچ ها ، انواع سس ها و فرآورده های گوشتی رسیده است .

     ایفتاتی آی : آیا تکنولوژی محصولات نامی نو  با روندهای جهانی هم‌خوانی دارد؟

    بله تکنولوژی محصولات نامی نو با روندهای جهانی هم خوانی دارد . خطوط تولید فرآورده های گوشتی ، سس ها و الویه همگی جدید و کاملا پیشرفته  می باشند . ماشین آلات نامی نو تلفیقی از اروپایی ، ایرانی می باشد خطوطی که در ایران تولید نمی گردد از بهترین برندهای اروپایی خریداری و وارد می شود .

    ایفتاتی آی : نامی نو  چه کانال‌های برای کنترل کیفیت محصولات خود تعریف کرده است؟

    کنترل کیفیت محصولات در نامی نو بسیار حائز اهمیت بوده و حساسیت هایی در این خصوص داریم . در مجموعه های نامی نو بیش از 100 نفر کارشناس ، کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی که کنترل های بسیار پیشرفته ، صحیح و دقیقی در طول فرآیند تولید اعمال می نمایند . از سوی دیگر در دفتر تهران قبل از عرضه محصول به بازار همچنان یک پایش مضاعف برای کنترل محصولات از لحاظ کمی و کیفی در واحد کنترل کیفیت صورت می گردد .

    ایفتاتی آی : نقش تحقیق و توسعه  در صنعت غذا را چگونه ارزیابی می کنید ؟

    تحقیق و توسعه در صنعت از ارکان اصلی هر مجموعه می باشد . هر مجموعه ای که هدف رشد و توسعه دارد ، قطعا باید تحقیق را به درستی انجام داده ، واحد R&D   قوی داشته باشد نادیده گرفتن این موضوع در گروههای صنعتی باعث نابودی می گردد.

     

    ایفتاتی آی :‌ به‌عنوان یک تولیدکننده با سابقه، چالش‌های اصلی بر سر راه این صنعت را در چه مسائلی می‌دانید؟ چه پیشنهادی برای رفع این مشکلات پیشنهاد دارید ؟

    صنعت با چاش های زیادی روبروست نوسان قیمت ارز ، در دسترس نبودن مواد اولیه ، عدم ثبات هزینه های تولید ، قوانین و مقررات دست و پاگیر چالش ها و مشکلات صنعت می باشد.

    در این گفتگوی صمیمی می توان به چند مورد اشاره کرد ؛ عدم ثبات قیمت پلیمر در صنعت بسته بندی ، مشکل نهاده های دامی که قیمت مرغ و گوشت را تحت تاثیر قرار داده لذا بر روی هزینه تولید تاثیر خواهد داشت ، قیمت روغن و …همگی مشکلات صنعت می باشد .

    پیشنهادی که می توانم در این شرایط  داشته باشم ، تک نرخی شدن ارز ممکن است مشکل گشا باشد .

    بهینه نمودن قوانین و مقررات باعث بهبود روند تولید می گردد.

     

    ایفتاتی آی : باتوجه به سال جهش تولید ، چه باید کرد که شاهد رونق تولید باشیم؟

    سال جهش تولید ، هوشمندانه و بنا به شرایط سخت و حساس تولید ، نام گذاری شده است.‌ برای آنکه شاهد رونق و جهش تولید باشیم باید در جهت از بین بردن موانع و مشکلات تلاش نمود ؛ ارتقاء روابط سیاسی ، اقتصادی در جهان ، رفع هوشمندانه تحریم ها توسط حاکمیت ، ثبات  قیمت ارز ، ثبات هزینه های تولید و … نقش به سزایی خواهد داشت .

    ایفتاتی آی :‌ شرکت های صنایع غذایی چگونه می توانند اعتماد مصرف کننده را جلب کنند ؟

    برای جلب اعتماد مصرف کننده ، باید تداوم کیفیت محصول هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ کمیت داشته باشیم . باید به شعور مصرف کننده احترام بگزاریم، آنگاه مصرف کننده شما را جز شرکتهای دارای اصول اخلاقی خواهد شناخت.

    نظرتان در خصوص فروشگاههای زنجیره ای و تعامل این فروشگاهها با تولیکنندگان چیست ؟

    موضوع فروشگاههای زنجیره ای ، بسیار پیچیده می باشد از سویی بسیار خوب و خدمت گزار هستند ولی از سوی دیگر فروشگاههای هستند که قوانینشان به نفع خودشان بوده و حقوق تولیدکننده را تضعیف کرده اند . در این مورد اتفاق نظری ندارم همانند لبه تیغ گاهی راضی و گاهی ناراضی بوده ایم .

    پیش‌بینی شما از آینده این صنعت چیست؟

    آینده صنعت را روشن می دانم چرا که قطعا ایران پتانسیل قوی تر شدن را دارد . در صورت رفع تحریم ها و رسیدن به یک بازار آزاد رقابت ، رشد اقتصادی کشورمان چندین برابر بهترین کشورها در جهان خواهد شد .

    به عنوان یک کارآفرین ،چه توصیه ای برای جوانانی که درآینده می خواهند وارد عرصه صنعت شوند  دارید؟

    توصیه که می توانم داشته باشم این است که ابتدا صنعت را به خوبی بشناسد ، مطالعه و شناخت دقیق در مورد چالش های صنعت داشته باشد . بازار را شناسایی کرده ، رقبا را بشناسد ، نیازهای بازار  را شناسایی و یا ایجاد نیاز برای محصول کنند ، باید میزان سرمایه گذاری ، سرمایه در گردش و خواب سرمایه را محاسبه دقیق نماید . عدم آگاهی و کورکورانه وارد عرصه شدن در نهایت نابودی را بدنبال دارد.

     

    مصاحبه و گفتگو

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: گروه صنایع غذایی نامی نومهندس امیررضا ثابت پی
    پست قبلی

    اختصاص ۷۰۰ هکتار از اراضی شیبدار به کشت انواع محصولات باغی

    پست بعدی

    کشاورزی؛ ظرفیت مستعد زنجان در امر توسعه صادرات

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    بیشتر بخوانید
    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    پست بعدی
    شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد

    کشاورزی؛ ظرفیت مستعد زنجان در امر توسعه صادرات

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده میوه و صیفی‌جات+ جدول

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    فواید باورنکردنی «کرفس»

    کرفس؛ سبزی معطر با خاصیت‌های ضدسرطان، تنظیم فشار خون و تقویت قلب

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مراکز خرید گندم نباید در ساعات اوج فعالیت با خاموشی مواجه شوند

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.