یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    نزدیک کنکور است و حالش بد شده، چند وقتی است سرش سنگین شده و احساس خستگی دارد، حوصله درس خواندن ندارد.

    توسط زهرا اکبری
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    چند روزی بود مادر نگران لپ‌های گل انداخته تک پسرش بود، با خودش می‌گفت یکسالی است در خانه نشسته و آفتاب و مهتاب او را ندیده پس طبیعی است که پوستش روشن شود و لپ هایش گل بیندازد، حتی برایش اسفند هم دود کرد.

    پسر اما نمی گفت که شب ها خواب ندارد، اوایل خوب بود چند ساعتی از شب را می خوابید و صبح زود قبل از اذان بیدار می شد و درسش را شروع می کرد اما رفته رفته و با نزدیک شدن به امتحان کنکور احساس بیماری عجیبی به سراغش آمده بود؛ نمی دانست چیست ولی گوش هایش گزگز می کرد، بدنش گر می‌گرفت و سرش سنگین می‌شد.

    دکترها به پدرش گفتند پسرش فشار خون دارد ولی او فکرش را هم نمی کرد در ۱۹ سالگی این بیماری به سراغش بیاید.

    با اینکه ورزشکار بود و قبلا والیبال بازی می کرد، برایش سخت بود بپذیرد که این بیماری، آن هم در این سن گریبانش را گرفته باشد.

    یکسال بی‌هیچ تحرکی خود را در اتاق حبس کرده و درس می خواند و مادر برای اینکه پسرش ضعیف نشود، برایش غذای چرب و چیلی درست می کرد و پدر به جای میوه و سبزی برایش تنقلات می گرفت اما هیچکدام نمی دانستند قاتل خاموش پسر را تقویت می کنند.

    براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۰.۸ میلیون نفر در اثر عوارض فشارخون بالا جان خود را از دست داده اند(بیش از هر عامل دیگری) که این آمار در کشورمان نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر بوده است.

    در سه دهه اخیر شیوع فشار خون بالا در ایران حدود سه برابر شده است.

    بر اساس مطالعات صورت گرفته، ۳۴.۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال کردستان نیز مبتلا به بیماری فشار خون بالا و ۴۷ درصد هم از بیماری خود بی اطلاع هستند.

    در سه دهه اخیر شیوع فشار خون بالا در ایران حدود سه برابر شده است. بر اساس مطالعات صورت گرفته، ۳۴.۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال کردستان نیز مبتلا به بیماری فشار خون بالا و ۴۷ درصد هم از بیماری خود بی اطلاع هستند.

    فشار خون بالا عامل خطر وقوع بیماری‌های قلبی، عروقی در کشور است و بیشتر افراد، زمانی از فشار خون‌ خود مطلع می‌شوند که با سکته مغزی یا قلبی و دیگر بیماری ها راهی مراکز درمانی می شوند.

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    فشار خون خود را دقیق اندازه‌گیری کنید

    مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت کردستان در همین رابطه گفت: شعار امسال روز جهانی پرفشاری خون “فشارخون خود را دقیق اندازه گیری کنید” و پیام آن”با اندازه گیری دقیق فشارخون و کنترل آن، عمر طولانی تری داشته باشید” است.

    جهانبخش یوسفی اظهار کرد: این شعار بیان کننده این است که در مورد اندازه‌گیری صحیح فشارخون، مراجعه به موقع به پزشک، مصرف درست داروها، جلوگیری از ابتلا و درصورت ابتلا کنترل مطلوب آن دقت نظر بیشتری شود.

    مدیر پیشگیری و مقابله با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: فشارخون برای ادامه حیات ضروری است ولی اگر میزان آن از حد طبیعی بالاتر برود و کنترل نشود، عوارض زیادی به همراه دارد؛ ضمن اینکه فشارخون طبیعی کمتر از ۱۲۰ روی ۸۰ است.

    دکتر یوسفی افزود: در تقسیم بندی فشارخون اگر فشار ماکزیمم به ۱۴۰ یا فشار مینیمم به ۹۰ برسد یعنی فرد به فشارخون بالا مبتلا شده است(برای افرادی که هیچ بیماری زمینه‌ای دیگری ندارند) و باید برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنند.

    در تقسیم بندی فشارخون اگر فشار ماکزیمم به ۱۴۰ یا فشار مینیمم به ۹۰ برسد یعنی فرد به فشارخون بالا مبتلا شده است(برای افرادی که هیچ بیماری زمینه‌ای دیگری ندارند) و باید برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه کنند.

    او ادامه داد: فشارخون بینابینی در صورتی است که فشار ماکزیمم ۱۴۰-۱۲۰ یا فشارمینیمم ۹۰-۸۰ باشد که این افراد در معرض ابتلا به فشارخون بالا هستند.

    مدیر پیشگیری و مقابله با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: براساس مطالعه ای که در سال ۱۴۰۰ در کشور انجام شد حدود ۳۲ درصد افراد بالای ۱۸ سال به فشارخون بالا مبتلا هستند که این میزان در استان کردستان ۳۴.۵ درصد است.

    دکتر یوسفی به این هم اشاره کرد که بر اساس مطالعه مذکور در کشور ۳۸.۵ درصد افراد مبتلا به فشارخون بالا از بیماری خود بی اطلاعند که این آمار در استان کردستان بالاتر از میانگین کشوری بوده و ۴۷ درصد است.

    وی یادآور شد: در کشورمان کسانی هم که از بیماری فشار خون خود اطلاع دارند، ۴۲ درصدشان فشارخون مطلوب و کنترل شده دارند که در استان کردستان برابر با ۲۵ درصد است.

    چه زمان و چگونه فشار خون خود را اندازه‌گیری کنیم

    دکتر یوسفی به نحوه صحیح و شرایط اندازه گیری فشارخون پرداخت و گفت: نیم ساعت قبل از اندازه‌گیری پرهیز از مصرف غذا و نوشیدن به ویژه قهوه و چای، پرهیز از انجام فعالیت بدنی و استعمال دخانیات، خالی بودن مثانه، آرامش روانی و استراحت کردن در پنج دقیقه قبل از اندازه گیری منجر به بهبود دقت می‌شود.

    مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: هنگام اندازه‌گیری فشارخون رعایت نکاتی از قبیل آویزان نبودن پاها و نشستن روی صندلی، قرار دادن آرنج و ساعد روی تکیه گاه و در سطح قلب، آستین گشاد و لخت بودن بازویی که قرار است از آن فشار خون اندازه گیری شود، صحبت نکردن در زمان اندازه گیری فشار خون، مطلوب بودن دمای محیط، نداشتن اضطراب، درد و فشارهای روحی در زمان اندازه گیری فشار خون ضروری است.

    دکتر یوسفی به راهکارهای کنترل فشار خون بالا اشاره کرد و افزود: رعایت سبک زندگی سلامت محور با کاهش وزن و حفظ اندازه مناسب دور کمر(حداکثر ۹۰ سانتی متر)، ورزش منظم(۳۰دقیقه ورزش با شدت متوسط حداقل ۵ روز در هفته)، رژیم غذایی سالم(خوردن غذای غنی از حبوبات کامل، میوه ها، سبزیجات و لبنیات کم چرب و حاوی کلسترول و چربی اشباع شده پایین)، کاهش مصرف نمک (سدیم) در رژیم غذایی(از نمک سفره استفاده نکنید، از سبزیجات و ادویه جات برای طعم دادن به غذا استفاده کنید)، پرهیز از مصرف الکل و استعمال دخانیات، داشتن خواب شبانه کافی، کنترل استرس، اندازه گیری منظم فشارخون و معاینات پزشکی، و درخواست حمایت های اجتماعی از جمله نکاتی است که در کنترل فشار خون موثر است.

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    کردستانی‌ها از چاق‌ترین افراد کشور

    ۸۰۰ میلیون نفر در دنیا چاق هستند که این مساله نیز نوعی سوتغذیه است و پیش بینی می شود تا سال ۲۰۳۰ میلادی تعداد افراد مبتلا به چاقی به یک میلیارد نفر برسد.

    معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در حال حاضر از هر پنج زن یک نفر و از هر هفت مرد یک نفر چاق است، افزود: در دنیا حدود ۴۹ درصد بزرگسالان، ۲۶ درصد نوجوانان و ۶ درصد کودکان زیر پنج سال چاق هستند.

    دکتر فرزام بیدارپور اضافه کرد: در کشورمان مطالعاتی در این زمینه انجام گرفته است که نشان می دهد در افراد پنج تا ۱۸ ساله کشور، ۶.۹۳ درصد جمعیت چاق هستند که این شاخص در کردستان ۵.۷ درصد است.

    وی یادآور شد: در بین جوانان ۱۹ تا ۲۹ سال نیز در کشور ۱۱.۴۴ درصد چاقی دارند که این میزان در کردستان ۱۵.۸ درصد است.

    در بین جوانان ۱۹ تا ۲۹ سال در کشور ۱۱.۴۴ درصد، چاقی دارند که این میزان در کردستان ۱۵.۸ درصد است. از جمعیت ۳۰ تا ۶۰ سال کردستان هم ۳۰.۲۱ درصد چاق بوده که این رقم در کشور ۲۱.۶۵ درصد است.

    به گفته وی از جمعیت ۳۰ تا ۶۰ سال در کردستان ۳۰.۲۱ درصد چاق هستند که این رقم در کشور ۲۱.۶۵ درصد است و در این زمینه نیز از کشور پیشی گرفته‌ایم و افزون بر آن در همین رده سنی ۵۲ درصد چاقی شکمی دارند که شاخص کشوری آن ۴۴.۴۱ است.

    معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: در جمعیت بالای ۶۰ سال و در بین قشر سالمند، شاخص چاقی در کشور ۱۹.۳۶ درصد است و در استان ۲۰.۳۲ درصد که تفاوت معناداری وجود ندارد.

    به گفته بیدارپور، عاملی که می تواند به تغذیه ناسالم کمک کند تحرک فیزیکی است که در این زمینه در کردستان وضعیت خوبی نداریم ولی در دنیا از هر چهار نفر یک فرد بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ دقیقه فعالیت هوازی دارد.

    وی با بیان اینکه ۸۰ درصد جمعیت نوجوان فعالیت بدنی کافی ندارند که این یک مشکلی جهانی است، اضافه کرد: در استان نیز با وجودی که از نظر شرایط جغرافیایی خوب است ولی در تحرک فیزیکی از میانگین کشوری پایین تر است و همین مساله موجب انباشت ذخایر چربی می شود.

    معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: سرانه مصرف سبزی و میوه در کردستان، پایین تر از متوسط کشوری است در حالیکه مصرف این مواد غذایی از اصول مهم برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی به شمار می رود.

    دکتر بیدارپور با بیان اینکه بیماریهای غیرواگیر حدود ۷۵ درصد مرگ و میرها را به خود اختصاص می دهد، یادآور شد: بیماریهای قلبی، سرطان، تنفسی، دیابت و فشارخون در راس بیماریهای غیرواگیر هستند که عوامل خطر ابتلا به آن شامل رژیم غذایی نامناسب، عدم تحرک، مصرف دخانیات و الکل است.

    به گفته او، رژیم غذایی نامناسب موجب چاقی می شود و چاقی نیز عبارت از تجمع چربی‌ها در بدن و ناشی از عدم تعادل دریافت و مصرف کالری است.

    معاون‌ امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: یکی از بحث‌های مهم در چاقی، چاقی شکمی است که در مردان در سن میانسالی دور کمر ۹۰ و در خانمها ۸۰ سانتی متر، مناسب است.

    بیدارپور تاکید کرد: چاقی از عوارض مهم کشورهای با درآمد متوسط و پایین است که نشان می دهد این بیماری متعلق به قشر مرفه نیست و میزان چاقی در کشورهای با درآمد پایین و متوسط سه و ۲ برابر کشورهای توسعه یافته است و در همه گیری کرونا نیز خطر بستری و مرگ و میر در افراد چاق بیشتر از دیگر افراد بود.

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    نمک بلای جان

    اگر بتوانیم مصرف نمک روزانه خود را ۶ گرم کاهش دهیم، خطر سکته مغزی را ۲۴ درصد و سکته قلبی را ۱۸ درصد از خود دور می کنیم؛ این را امین امینی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت.

    وی برخی مواد غذایی نظیر نان، پنیر، فرآورده های گوشتی و غلات حجیم شده را دارای نمک بالا اعلام کرد و افزود: استاندارد نمک در هر لواش نان باید یک درصد حجم آن باشد که در بیشتر موارد بالاتر از استاندارد است.

    امینی با بیان اینکه هر ۶۰ گرم پنیر دارای ۲.۲ گرم نمک است، اظهار کرد: در هر ۱۰۰ گرم چیپس ۷.۲ گرم نمک وجود دارد و هر ۱۵۰ گرم پیتزا هم حاوی پنج گرم نمک است.

    وی درباره نمک در دیگر فرآورده های گوشتی هم گفت: ۱۰۰ گرم سوسیس ۲گرم، ۹۰ گرم کالباس ۴.۵ گرم و هر عدد همبرگر ۲.۲ گرم نمک دارد.

    امینی برخی شیرینی جات، شکلات ها، غذاهای نمک سود و دودی را هم حاوی سدیم برشمرد و ادامه داد: با حذف هر کدام از عادات بد غذایی بویژه پرنمک ها به سلامتی خود کمک کرده ایم.

    مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف استاندارد نمک برای افراد بالای ۵۰ سال را زیر سه گرم در روز برشمرد و افزود: مصرف پتاسیم، کلسیم و منیزیم که در ماهی، میوه و سبزیجات و حبوبات و غلات به وفور وجود دارد، به جلوگیری از ابتلا به این بیماری کمک می‌کند.

    میزان مصرف استاندارد نمک برای افراد بالای ۵۰ سال زیر سه گرم در روز است و مصرف پتاسیم، کلسیم و منیزیم که در ماهی، میوه و سبزیجات و حبوبات و غلات به وفور وجود دارد، به جلوگیری از ابتلا به فشار خون کمک می‌کند.

    امینی برخی سبزیجات و ادویه جات را هم جایگزین مناسبی برای نمک دانست و یادآور شد: فلفل سیاه، ریحان، ترخون، پونه و زعفران و سیر از جمله موادی هستند که هم به مصرف کم نمک کمک می کند و هم می تواند در کاهش فشار خون موثر باشد.

    استفاده از پیمانه برای نمک غذا، نیم پز کردن مواد سرخ کردنی با آب و بخار آب به منظور استفاده کمتر از روغن، حذف نمک از سر سفره و ورزش و تحرک بدنی از مواردی است که امینی می گوید ما را از خطر فشار خون بالا مصون می‌کند.

    افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در باره فشار خون بالا، ترغیب مردم برای مراجعه به مراکز تعیین شده برای اندازه‌ گیری فشارخون و شناسایی و پیگیری افراد دارای فشارخون، کاهش مصرف نمک روزانه مردم به حداقل ۵۰ درصد با اطلاع‌ رسانی به جوامع مردمی، کنترل صنایع و ساختارهای مرتبط، افزایش مصرف غلات، حبوبات، سبزیجات و میوه ‌جات به میزان ۲۵ درصد بیشتر از وضعیت کنونی، کنترل و درمان مبتلایان به فشارخون بالا، رعایت و کنترل دقیق عوامل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، اثرگذار در کنترل این بیماری است.

    پیوست خبری : اخبار علمی تغذیه و سلامت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اخبار علمیسلامت
    پست قبلی

    واردات برنج نصف شد

    پست بعدی

    کارگروه تنظیم بازار باید تغییر قیمت شیرخام و لبنیات را تصویب و ابلاغ کند

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کارگروه تنظیم بازار باید تغییر قیمت شیرخام و لبنیات را تصویب و ابلاغ کند

    کارگروه تنظیم بازار باید تغییر قیمت شیرخام و لبنیات را تصویب و ابلاغ کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش‌بینی تولید ۴۳ هزار تنی محصول لوبیا در زنجان

    پیش‌بینی تولید ۴۳ هزار تنی محصول لوبیا در زنجان

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    چطور بفهمیم پروتئین کافی مصرف می‌کنیم؟

    پروتئین؛ نیاز واقعی بدن یا مد روز؟

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تاکید بر تقویت باور تعاون و قدرتمندسازی تعاونی‌ها

    تاکید بر تقویت باور تعاون و قدرتمندسازی تعاونی‌ها

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    آفات جنگل های زاگرس را تهدید می کند

    آفات جنگل های زاگرس را تهدید می کند

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.