یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    افزایش ۴ برابری هزینه تولید نان حجیم

    رئیس اتحادیه تولید کننده نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران با اعلام اینکه بجز آرد بقیه مواد اولیه نان‌های حجیم، افزایش قیمت ۲ تا ۴ برابری داشتند، شرط ثابت ماندن قیمت و حفظ کیفیت نان‌های حجیم را حمایت دولتی عنوان کرد.

    توسط پروانه خانی
    آبان ۳, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    محبوبیت نان حجیم در بین مردم
    تهیه روغن و بهبود ‌دهنده‌ها را از مهم‌ترین مشکلات واحدهای تولیدی در این بخش عنوان کرد و با اشاره به نامه‌نگاری‌های شرکت بازرگانی دولتی ایران برای تامین روغن خام گفت: علی‌رغم پیگیری‌هایی که از طرف انجمن روغن انجام دادیم، هنوز هیچ اقدام موثر و سهمیه‌ای برای ما تعلق نگرفته است و این مشکل وجود دارد.
    رئیس اتحادیه تولید کننده نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران افزایش قیمت روغن ۱۶ کیلویی از ۱۸۰ هزار تومان در مرداد ماه به ۳۵۰ هزار تومان در حال حاضر اعلام کرد و با تاکید بر اینکه تهیه روغن با همین قیمت برای تولید کننده مشکل است، نبود روغن خام  در کارخانجات روغن‌کشی را دلیل کمبود روغن در بازار اعلام کرد.

    رئیس اتحادیه تولید کننده نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران در انتقاد به ثبات قیمت ۵ کالای ذکر شده در دو سال گذشته، با توضیح اینکه از بین مواد اولیه تولید نان، تنها آرد به صورت یارانه‌ای در اختیار واحد‌های تولیدی قرار می‌گیرد و باقی مواد اولیه مانند خمیر مایه، شکر، بهبود دهنده، روغن و مواد بسته بندی افزایش نرخ بین ۲ تا ۴ برابری داشتند، تصریح کرد: سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده باید این موضوع را در نظر بگیرد که مواد اولیه برای تولید و بسته بندی نان افزایش قیمت داشته است و قیمت نان را بر اساس هزینه‌های تولید تعیین کند.
    کرمی در ادامه نان را یک کالای استراتژیک در سبد غذایی مردم توصیف کرد و با اشاره به استقبال روز افزون جامعه به مصرف نان‌های حجیم بر لزوم حمایت دولت در بخش‌های مختلف تولید مانند تامین روغن و یا مواد بسته بندی و تخصیص تسهیلات با بهره پایین تاکید کرد و گفت: به خاطر شیوع کرونا مصرف نان‌های بسته بندی و حجیم شده در جامعه افزایش پیدا کرد که این باعث افزایش فشار کار به واحد‌های تولیدی شد؛ از طرفی اولویت برای اتحادیه و واحد‌های تولیدی رضایت مردم است بنابراین لازم است که دولت با حمایت‌های خود به ما در حفظ کیفیت و قیمت محصولات کمک کند.
    وی در ادامه تهیه بهبود دهنده‌ها را مشکل دیگر واحد‌های تولید نان‌های حجیم عنوان کرد و با اشاره به وارداتی بودن این آنزیم‌ها و نوسانات شدید ارز گفت: قیمت این بهبود دهنده‌ها به شدت افزایش یافته است و حتی در روز‌های اخیر علی‌رغم کاهش نرخ ارز، هنوز قیمت‌ها بالاست و این موضوع نیاز به بررسی و نظارت از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان وتولیدکنندگان دارد.
    کرمی در ادامه گفت‌وگو با میزان، به قیمت محصولات تولیدی در واحد‌های نان‌های حجیم اشاره کرد و گفت: ۵ محصول پر مصرف ما شامل نرخ گذاری است که عبارتند از نان بربری، نان ساندویچی، نان باگت، نان همبرگری، و نان بروتچن که این محصولات  از سال ۹۷ تاکنون هیچ افزایش قیمتی نداشتند.

    وی سیاست حفظ و تثبیت نرخ نان توسط دولت را یک سیاست درست و ضروری دانست و در کنار آن توجه به نیاز‌های تولیدکنندگان و درنظر گرفتن هزینه‌های تولید را توسط دولت لازم عنوان کرد.

    رئیس اتحادیه تولید کننده نان‌های حجیم و نیمه حجیم تهران، علاوه بر هزینه‌های مواد اولیه، تهیه و نگهداری ماشین‌آلات و دستگاه‌های تولیدی، هزینه‌های پرسنل و کارگران و همچنین هزینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از دیگر هزینه‌های جاری واحد‌های تولیدی عنوان کرد و گفت: نان یکی از مواد خوراکی است که تقریبا در هر سه وعده غذایی خانواده مصرف می‌شود و اتحادیه به دنبال این است که تغییری در نان سفره مردم نه از نظر کیفیت و نه قیمت اتفاق نیفتد و امیدواریم با حمایت‌های دولتی، قیمت این محصولات همچنان ثابت بماند.

     

    • بیشتر بخوانید :
    • محبوبیت نان حجیم در بین مردم

    سرویس خبری :‌ اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری میزان
    برچسب ها: اقتصاد و بازار
    پست قبلی

    سامانه بازارگاه نیازمند اصلاح است|ظرفیت تولید مرغ بیش از نیاز بازار

    پست بعدی

    رشد ۲۰ درصدی تولید پنبه در یک سال اخیر

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    قاسم پیشه ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: براساس برنامه هفتم در ۵ محصول اساسی برنج، جو، چغندرقند، گندم و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولید پنبه کشور احیا می‎‌شود/ ۹۹ هزار هکتار زیر کشت پنبه رفت

    رشد ۲۰ درصدی تولید پنبه در یک سال اخیر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سموم محصولات کشاورزی با رعایت بالاترین استاندارد جهانی در کشور مصرف می‌شود

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    چرا به آهن نیاز داریم؟!

    خطر خاموش در بدن؛ کمبود ریزمغذی‌ها را شوخی نگیرید

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.