یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    آذربایجان‌غربی شیرین‌ترین استان کشور

    چغندرکاران آذربایجان‌غربی با برداشت یک میلیون و ۹۰۰ هزار تُن چغندر و کسب عنوان نخست تولید این محصول در کشور، در کنار افزایش ۵۰ درصدی نرخ تضمینی آن، شیرین‌کام‌تر از هر کشاورز دیگری شدند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مهر ۲۷, ۱۳۹۹
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    آذربایجان‌غربی با یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی قابل کشت، سالانه با تولید ۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی شامل یک میلیون و ۹۰۰ تُن چغندر قند، یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن سیب، ۷۰۰ هزار تن گندم و ۱۵۰ هزار تن انواع میوه‌های هسته‌دار ششمین استان تولیدکننده محصولات کشاورزی کشور محسوب می‌شود.

    به گفته کارشناسان در حالی که ۳۲.۸ درصد اشتغال آذربایجان‌غربی مربوط به بخش کشاورزی و ۲۵ درصد ارزش افزوده استان حاصل از تولیدات این بخش است،  متوسط کشوری این ارقام به ترتیب ۱۸ و ۱۳ درصد است.

    هر چند که آذربایجان‌غربی به قطب تولید سیب کشور و قطب تولید غله در غرب کشور شناخته شده است اما خاک حاصل‌خیر و آب و هوای مناسب، این استان را به قطب نخست تولید محصول چغندرقند در کشور نیز تبدیل کرده است.

    چغندرقند یکی از محصولات کشاورزی پرآب است که در بیشتر نقاط دنیا در فصل پاییز کشت می‌شود تا بیشترین حجم آب مورد نیاز خود را از باران‌های پاییزی تامین ‌کند و بخش کمی از آن با آبیاری کشاورزان تامین ‌شود.

    با توجه به ویژگی‌های این محصول که نیازمند به فرآوری و تولید محصولات دیگری مانند تولید قند و شکر برای مصرف انسانی و تفاله برای صنعت الکل‌سازی و مصرف دام نیز است هم‌اینک به اقتصادی‌ترین محصول کشاورزی تبدیل شده است.

    هم‌اکنون وجود پنج کارخانه چغندر قند در شهرستان‌های ارومیه، خوی، پیرانشهر، میاندوآب و نقده و یک واحد در حال ساخت در مهاباد در مجموع به ظرفیت فرآوری سالانه ۲ میلیون تُن، موجب رونق این محصول و استقبال کشاورزان از کشت آن در آذربایجان‌غربی شده است.

    جایگاه ارزش واقعی تولید چغندر قند در آذربایجان‌غربی آنجا به خوبی نمایان می‌شود که بدانیم میانگین برداشت گندم در مزارع آبی استان سه هزار و ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است اما این مقدار برای چغندر قند به طور میانگین ۵۵ تُن در هکتار است که برخی از چغندرکاران توانسته‌اند بیش از یکصد تن را نیز برداشت کنند.

    از طرفی دیگر قیمت تضمینی هر کیلوگرم گندم ۲۵ هزار ریال است اما قیمت هر کیلوگرم چغندر قند ۶ هزار و ۵۲۰ ریال با عیار ۱۶ درصد تعیین شده است بنابراین هر چغندرکار می‌تواند چند برابر بیشتر از گندم از مزارع خود نفع ببرد.

    چغندر قند در آذربایجان‌غربی در فصل بهار کشت می‌شود و در ابتدای کشت با توجه به بارش‌های بهاری نیاز به آبیاری ندارد و پس از سبز شدن بوته آن عملیات مبارزه با آفت و علف‌های هرز باید در مزرعه شروع شود و تا زمان برداشت محصول نیاز به آبیاری مستمر دارد.

    پاییز فصل برداشت این محصول شیرین از مزارع است و چغندرکاران برای برداشت ابتدا، با دستگاهی مخصوص به نام “سرزن” بوته را برداشت کرده و سپس با دستگاه مخصوص دیگری به نام “مویر” که چغندر را از دل خاک بیرون می‌کشد، اقدام به برداشت محصول و سپس بارگیری آن جهت ارسال به کارخانه‌های قند می‌کنند.

    برداشت یک میلیون و ۹۰۰ تُن چغندر قند در آذربایجان‌غربی

    آذربایجان‌غربی به علت برخورداری از آب و خاک مناسب و مقام نخست کشوری تولید، بیشترین سطح زیر کشت و عملکرد چغندر قند را در اختیار دارد به طوری که  از مجموع پنج میلیون تُن چغندر قند تولیدی در کشور، در حدود دو پنجم آن در این استان تولید می‌شود.

    مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در این زمینه گفت که در سال زراعی گذشته در مجموع ۳۴ هزار هکتار از مزارع استان به کشت چغندرقند اختصاص یافت که پیش‌بینی می‌شود یک میلیون و ۹۰۰ هزار تُن محصول از آن برداشت شود.

    علی عیدی با اشاره به اینکه سال قبل ۲۸ هزار و ۲۰۰ هکتار چغندرقند در آذربایجان‌غربی کشت شده بود افزود: سطح زیر کشت چغندر قند استان در مقایسه با سال قبل از آن ۱۸ درصد افزایش یافته و این افزایش سطح زیر کشت در شمال استان و خارج از محدوده حوزه آبریز دریاچه ارومیه اتفاق افتاده است.

    وی اظهار داشت: سطح کشت چغندرقند در شمال استان که در محدوده آبریز دریاچه ارومیه قرار ندارد،  در مقایسه با سال قبل در سطح ۲ هزار و ۵۹۲ هکتار بود در حدود ۵۰ درصد افزایش داشته ‌است.

    وی اضافه کرد: در بین شهرستان‌های آذربایجان‌غربی، پیرانشهر با ۱۴ هزار و ۳۰۰ هکتار سطح زیرکشت چغندر استان پیشتاز بوده و میاندوآب با سه هزار و ۷۰۰ هکتار،  نقده با سه هزار و ۱۰۰ هکتار و بوکان به سه هزار هکتار در جایگاه‌های بعدی قرار دارند و ماکو و چالدران نیز هر کدام با ۲۵۰ هکتار زیرکشت چغندر، کمترین میزان سطح کشت این محصول را به خود اختصاص دادند.

    مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۵۳ درصد از سطح کشت مزارع چغندر قند استان به صورت آبیاری بارانی،  ۴۵ درصد به صورت نشتی (جوی و پشته) و ۲ درصد به صورت نوار تیپ آبیاری می‌شود.

    وی اظهار داشت: در سال زراعی گذشته (۱۳۹۸-۱۳۹۹) در مجموع ۱۱۰ هکتار از مزارع چغندر قند به صورت نشایی،  هزار و ۱۱۵ هکتار نیز به عنوان مزارع الگویی با تراکم کمتر و مابقی مزارع به شیوه معمولی کشت شده بود.

    ۸۲ درصد مطالبه چغندرکاران آذربایجان‌غربی پرداخت شد

    در سال‌های گذشته یکی از مشکلات فراروی چغندرکاران آذربایجان‌غربی دیر پرداخت شدن مطالبات آنان پس از تحویل محصول به کارخانه‌های قند در استان و خارج از آن بود اما امسال طبق توافق صورت گرفته قرار است،  ۵۰ درصد بهای چغندر قند تحویلی به هر پیمانکار ۱۵ روز پس از تحویل کل پیمان و ۵۰ درصد مابقی نیز بعد از اتمام زمان فعالیت هر کارخانه قند پرداخت شود.

    مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با شروع تحویل چغندر قند از کشاورزان استان، ۸۲ درصد مطالبه چغندرکاران به میزان هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال تاکنون پرداخت شده است.

    عیدی اظهار داشت: مجموع مطالبه چغندرکاران استان از کارخانه‌های چغندرقند آذربایجان‌غربی تاکنون هزار و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد شده که تاکنون ۸۲ درصد آن به کشاورزان پرداخت شده است.

    وی اضافه کرد: با تصویب دولت امسال محصول چغندرکاران با نرخ تضمینی هر کیلوگرم ۶ هزار و ۵۲۰ ریال با عیار ۱۶ درصد با احتساب کمک هزینه حمل و نقل خریداری خواهد شد که نسبت به قیمت چهار هزار و ۲۳۰ ریال پارسال نزدیک به ۵۳ درصد افزایش دارد.

    مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با شروع فصل برداشت چغندرقند در مزارع آذربایجان‌غربی تاکنون برداشت این محصول در پنج هزار هکتار انجام شده و ۲۵۰ هزار تُن چغندر قند تحویل کارخانه‌ها داده شده است.

    میانگین برداشت چغندر قند از مزارع آذربایجان‌غربی ۵۵ تُن در هکتار با میانگین عیار ۱۶ درصد و میزان افت محصول ۲ درصد است

    عیدی افزود: امسال میانگین برداشت چغندر قند از مزارع آذربایجان‌غربی ۵۵ تُن در هکتار با میانگین عیار ۱۶ درصد و میزان افت محصول ۲ درصد است که این امر نشان‌دهنده افزایش تولید و کیفیت این محصول در مزارع است.

    وی از کارخانه‌های قند استان درخواست کرد تا در مورد رویه اُفت‌زنی و موضوع عدم خروج محصول از استان اهتمام کافی و وحدت رویه را با همدیگر داشته باشند.

    فعالیت پنج کارخانه چغندرقند در آذربایجان‌غربی

    هم‌اکنون پنج کارخانه قند در آذربایجان‌غربی وجود دارد که ظرفیت اسمی آنها در حدود ۲ میلیون تن چغندر قند است که این پنج واحد معادل ۳۶ درصد تولید این محصول در کشور را فرآوری می‌کنند.

    مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پنج کارخانه چغندرقند در شهرستان‌های ارومیه، خوی، پیرانشهر، میاندوآب و نقده و یک واحد در حال ساخت در مهاباد در مجموع به ظرفیت فرآوری سالانه ۲ میلیون تُن، موجب رونق این محصول در استان شده است.

    عیدی افزود: این کارخانه‌ها در مجموع روزانه ظرفیت پذیرش ۱۸ هزار و ۷۰۰ تُن محصول را دارند که همین امر باعث شده چغندرکاران پس از برداشت محصول زمان بسیار کمی را در صف انتظار تحویل محصول صرف کنند.

    وی با اشاره به اینکه ششمین کارخانه چغندرقند آذربایجان‌غربی در مراحل پایانی راه‌اندازی خود قرار دارد اظهار داشت: عملیات احداث کارخانه قند مهاباد که جزو مجهزترین کارخانه‌های قند کشور است در زمینی به مساحت ٣٠ هکتار در نزدیکی روستاهای قزلقوپی و کوسه کهریزە از سال ۱۳۹۶ آغاز شده است.

    وی افزود: این واحد هم اکنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با ظرفیت روزانه پنج هزار تن محصول چغندرقند سالانه قادر است در هر دوره‌کاری ۵۰۰ هزار تن محصول را جذب و فرآوری کند.

    تحویل چغندرقند در کمتر از ۲۴ ساعت

    مدیر کشاورزی کارخانه قند پیرانشهر گفت: هم‌اینک روند تحویل محصول چغندرقند کشاورزان آغاز شده و تحویل محصول از کشاورزان در کمتر از ۲۴ ساعت انجام می‌شود و صف انتظار تحویل چغندرقند طولانی نیست.

    علی اسماعیلی اضافه کرد: در این فصل کوپن‌هایی در اختیار چغندرکاران قرار گرفته است که دارندگان این کوپن‌ها بر اساس زمان‌بندی خاصی محصول را برای تحویل به کارخانه می‌آورند و همین امر باعث می‌شود که صف انتظار تحویل محصول در مقابل کارخانه طولانی نشود.

    وی با اشاره به پرداخت ۲۵۰ میلیارد ریال مطالبه چغندرکاران افزود: با شروع فصل برداشت چغندرقند تاکنون ۱۰۰ هزار تُن محصول تحویل کارخانه قند پیرانشهر شده و این واحد تاکنون ۸۵ درصد مطالبه کشاورزان را پرداخت کرده است.

    هر سال قرارداد با کشاورزان بسته می‌شود و در زمان کاشت و داشت محصول بذر، کودشیمیایی و سموم مورد نیاز در اختیار چغندرکاران قرار می‌گیرد

    وی در خصوص عقدقرارداد با چغندرکاران این شهرستان نیز اظهار داشت: این قرارداد هر سال با کشاورزان بسته می‌شود و در زمان کاشت و داشت محصول بذر، کودشیمیایی و سموم مورد نیاز در اختیار چغندرکاران قرار می‌گیرد.

    وی با اشاره به طرح‌های تشویقی کارخانه برای کشاورزان افزود: علاوه بر پرداخت سریع مطالبه کشاورزان، در ازای هر تُن چغندر، ۲ کیلوگرم قند و ۲۰ کیلوگرم تفاله (خوراک دام) نیز به صورت رایگان به چغندرکاران تحویل داده می‌شود.

    کشت پاییزه چغندرقند در مناطق سردسیر غیرممکن است

    چغندر قند در آذربایجان‌غربی تنها به صورت بهاره کشت می‌شود در حالی که از چند سال قبل کارشناسان جهادکشاورزی و مراکز تحقیقات کشاورزی در صدد هستند که ارقام مقاوم به سرما در مناطق سردسیر مانند آذربایجان‌غربی کشت شود اما تاکنون این امر محقق نشده است.

    رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد نیز گفت: ارقام بذرهای موجود تنها برای کشت بهاره تعیین شده و امکان کشت پاییزه با ارقام موجود در مناطق سردسیر مانند آذربایجان‌غربی غیرممکن است.

    جعفر علیزاده افزود: کارشناسان این اداره در طول دوران کاشت، داشت و برداشت در مراکز خدمات کشاورزی راهنمایی‌های لازم را به کشاورزان در زمینه نوع بذر، استفاده مناسب از کودشیمیایی و سموم مبارزه با آفت‌های مختلف را ارایه می‌دهند.

    وی اضافه کرد: بهترین زمان برای برداشت چغندر قند، قبل از شروع فصل سرما است و کشاورزان باید محصول خود را پس از برداشت در اولین فرصت به کارخانه تحویل دهند تا بر اثر تابش آفتاب و سردی هوای شبانه دچار افت نشود.

    وی با اشاره به اینکه خروج چغندر قند از داخل استان ممنوع است افزود: تمامی چغندرکاران با کارخانه‌های سطح استان پیمان دارند و خروج محصول تولید شده به استان‌های دیگر ممنوع است.

    کشیده شدن پای دلالان به بازار چغندر قند

    بسیاری از کشاورزان آذربایجان‌غربی خاطرات خوبی از تحویل چغندرقند به کارخانه، صف‌های انتظار طولانی در کارخانه و پرداخت دیرهنگام مطالبات ندارند و همین امر باعث شده پای دلالان به بازار این محصول کشیده شود و برخی افراد سودجو محصول را سر زمین از کشاوزان بخرند.

    یکی از کشاورزان روستای قم‌قلعه مهاباد گفت: در این فصل برخی دلالان بازار چغندرقند به عنوان کارشناس و یا مهندس کشاورزی به مزارع می‌آیند و پیشنهاد خرید محصول را سر زمین به کشاورزان می‌دهند.

    دلال بازار با پیشنهاد خرید نقدی محصول کشاورزان را وسوسه می‌کنند و محصولی که با هزاران رنج کشاورز به ثمر رسیده را با قیمت کمتری خریداری می‌کنند

    ناصر محمودی افزود: این افراد که در واقع دلال بازار هستند، با پیشنهاد خرید نقدی محصول، کشاورزان را وسوسه می‌کنند و محصولی که با زحمت زیاد کشاورز به ثمر رسیده را با قیمت کمتری خریداری و خود آن را به کارخانه‌ها تحویل می‌دهند.

    وی از مسوولان جهادکشاورزی خواست با دایر کردن کلاس‌های توجیهی برای کشاورزان از ورود دلالان به بازار چغندرقند جلوگیری کنند تا سود واقعی محصول به جیب کشاورز برود و مرحله واسطه و دلال حذف شود.

    یکی دیگر از کشاورزان روستای “قزلقوپی” نیز که مدتی قبل محصول خود را تحویل یکی از کارخانه‌های استان داده بود از تعیین عیار کم توسط کارخانه گلایه داشت و گفت: برخی از کارخانه‌ها برای افزایش سود خود عیار کمتر از واقعیت را برای محصول تعیین می‌کنند.

    علی اشکوتی افزود: در حالی که برخی کارخانه‌های خارج از استان عیار ۱۹ و ۲۰ درصد را برای چغندرقند تعیین می‌کنند این عیار در کارخانه‌های استان ۱۶ و ۱۷ درصد تعیین می‌شود که نیازمند بررسی بیشتر دستگاه‌های نظارتی است.

    مشکل تامین آب برای چغندر قند به‌ویژه در اواخر تابستان که عطش مزارع چغندرقند بیشتر و نیاز به آبیاری این مزارع افزایش پیدا می‌کند از دیگر مشکلات پیش روی چغندرکاران آذربایجان‌غربی است و در این فصل در بسیاری از مناطق استان از طرفی رودخانه‌های فصلی خشک شده و امکان رهاسازی آب از سدها و سایر منابع آبی نیز محدوتر می‌شود.

    مساله خشک شدن دریاچه ارومیه دریکی ۲ دهه اخیر و ایجاد محدودیت برای کشت‌هایی با نیاز آبی زیاد نیز یکی از مشکلات پیش روی چغندرکاران این استان است که افزایش سطح زیر کشت را در حوزه آبریز دریاچه ارومیه را محدود کرده است.

    مهمترین راهکار برای گریز از این مشکلات پیش‌روی چغندرکاران آذربایجان‌غربی علاوه بر نظارت بیشتر بر عملکرد کارخانه‌ها در زمینه تعیین عیارو مرغوبیت چقندرقند، حمایت مسوولان از نهادینه کردن فرهنگ جایگزینی کشت نشایی و تغییر در روزش‌های آبیاری از شیوه سنتی به روش‌های نوین از جمله استفاده از نوار تیپ است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    بیش از ۱۲۶ هزار تن برگ سبز چای امسال برداشت شد

    پست بعدی

    ۳ هزار هکتار از اراضی هفت تپه طعم نیشکر می‌گیرند

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از خرید تضمینی یک میلیون و ۶۰۰...

    بیشتر بخوانید
    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۳ هزار هکتار از اراضی هفت تپه طعم نیشکر می‌گیرند

    ۳ هزار هکتار از اراضی هفت تپه طعم نیشکر می‌گیرند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تعیین نرخ خرید تضمینی قبل از تیرماه به کمک کشاورزان می‌آید

    تعیین نرخ خرید تضمینی قبل از تیرماه به کمک کشاورزان می‌آید

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    خرید تضمینی برگ‌ سبز چای در گیلان آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    ثبت رکورد جدید پرداخت غرامت صندوق بیمه بدون اتکا به بانک کشاورزی

    ثبت رکورد جدید پرداخت غرامت صندوق بیمه بدون اتکا به بانک کشاورزی

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    بیش از ۲۰۶ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شد

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.