جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آینده تغذیه و صنعت غذا به چه سویى مى رود؟

    توسط مریم آقایاری
    مهر ۵, ۱۳۹۹
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    17 غذای مفید برای کبد چرب

    Salmon-Fillet-And-Vegetables-UHD-4K-Wallpaper-Pixelz.jpg

    شاید به نظر ما ارتباط میان تغذیه و سلامت کاملا بدیهى باشد. اما جالب است بدانید انسانها اولین بار در قرن نوزدهم به ارتباط  این دو پى بردند. از آن پس تحقیقات گسترده اى در این زمینه صورت گرفت. این تحقیقات جان انسانهاى بسیارى را از مرگ نجات داد. بطور مثال دکتر جوزف لیند انگلیسى در اواسط قرن نوزدهم نشان داد که مرکبات مى توانند از بیمارى اسکوربورد ( کمبود ویتامین ث ) جلوگیرى کنند که در میان دریانوردان بسیار شایع بود و باعث مرگ و میر بسیارى می شد. با کشف این مطلب انواع لیمو در برنامه غذایى دریانوردان گنجانده شد. بسیارى از مواد غذایى دقیقا به همین صورت به رژیم غذایى ما راه یافتند.
    بسیارى از غذاها و مواد خوراکى که امروزه براى ما بسیار پیش پا افتاده اند، در گذشته وجود نداشته اند. مثلا انواع آدامس ها از اواخر دهه ٢٠ میلادى و بستنى نرم و خوشمزه در دهه ٣٠  به جهان معرفى شدند. ردبول ( Redbull ) با طعم دارویى و عجیب و غریبش بیست سال پیش به بازار آمد و دنیاى نوشیدنى هاى انرژى زا را به همه معرفى کرد.

    تحقیقات در مورد مواد غذایى روز به روز گسترده تر و مهمتر شدند و امروزه بیشتر ما براى رژیم غذایى مناسب و سالم برنامه ریزى مى کنیم، با متخصصان تغذیه مشورت مى کنیم، و از خوردن بسیارى غذاهاى مضر پرهیز مى کنیم. غذاهاى کم حجم تر، کم کالرى، کم چرب و بى نمک و شکر تقریبا براى همه تجویز مى شود. و سوالى که ممکن است ذهن بسیارى را درگیر کند این است که این روند به کدام سمت مى رود؟ ما در چند سال آینده، مثلا ٢٠-٣٠ سال دیگر چگونه غذاى روزانه خود را انتخاب خواهیم کرد؟ آیا صنعت غذا، خوراکى هیجان انگیز جدیدى برایمان خواهد داشت؟ و سوالاتى مشابه . در چند مطلب آینده درباره پیش بینى  جالبى برایتان خواهیم نوشت که به نظر مى رسد در آینده نه چندان دور آنچه ما از غذا و رژیم غذایى مى شناسیم را متحول خواهند کرد.

    نکته اى که مدتهاست توجه دانشمندان را به خود جلب کرده این است که پیروى از یک رژیم غذایى مورد تایید متخصصان در بیشتر موارد در افراد مختلف نتایج متابولیک و بیولوژیک یکسان به دنبال ندارد. به دنبال یافتن دلیل این امر، دانشمندان در سال ٢٠١۵ تحقیقىاتی بر روى ٨٠٠ نفر در چند روز متوالى انجام دادند و به نتیجه جالبى رسیدند. میزان قند خون افراد مختلف با خوردن میزان دقیقا یکسان از یک ماده غذایى به میزان چشمگیرى با یکدیگر فرق داشت. بطور مثال میزان گلوکوز خون برخى با خوردن بستنى شکر دار بسیار بالا مى رفت در حالیکه گلوکوز خون برخى دیگر هیچ تغییر قابل تاملى نشان نمى دادند. عده اى با خوردن مواد نشاسته دار گلوکوز خونشان بالا مى رفت و گلوکوز خون برخى دیگر هیچ تغییرى نمی کرد.
    به نظر مى رسد که عکس العمل بدن هر یک از ما به مواد غذایى در سطح ژنتیک، باکترى هاى خاص دستگاه گوارش و عملکرد فیزیولوژیک داخلى اعضاء بدن صورت مى گیرد که منحصر به شخص ما مى باشد درست مانند اثر انگشتمان. به این معنا که پاسخ بیولوژیک افراد به یک ماده غذایى واحد کاملا متفاوت است.
    بیش بینى بسیارى بر این است که تا ١٠ سال آینده رژیم غذایى متناسب با ساختار و عملکرد ژنتیکى، باکترى هاى دستگاه گوارش و عملکرد داخلى اعضاء بدن هر یک از ما بصورت کاملا “شخصى” در اختیارمان خواهد بود. تاکنون تحقیقات علوم تغذیه، کاملا عمومى و نتایج آن براى همگان تجویز مى شد. اما این روند جدید و تحقیقات ژنتیکى که در حال انجام است کاملا این رویه را از رده خارج خواهد کرد. به گفته دکتر جفرى بلومبرگ، پرفسور علوم تغذیه دانشگاه تافتس در ماساچوست، که یکى از پیشروان این تحقیقات است،  تستهاى DNA نکات فراوانى را در مورد تغذیه مناسب هر فرد روشن مى کند و مى تواند به شما بگویید چه میوه ها، سبزیجاتى و چه غلاتى را انتخاب کنید و حتى چند مدت یک بار و به چه میزان مصرف کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. بدین ترتیب رژیم غذایى شخصى ما قادر خواهد بود مواد مورد نیاز بدنمان را در اختیارمان قرار دهد و ما را از مصرف بى فایده مواد خوراکى بسیارى باز دارد. متابولیسم بدنمان بهتر و موثرتر خواهد شد و بالطبع سلامت عمومى مان ارتقاء خواهد یافت.
    این امر اگرچه بسیار جذاب به نظر مى رسد اما تصور کنید پخت و پز براى یک خانواده پنج نفرى را تا چه حد مشکل خواهد کرد. البته بهتر است خیلى به میمهانى هاى روزهاى تعطیل منزل اقوام فکر نکنیم!!!
    تغییرات در صنعت غذا منحصر به رژیم هاى شخصى نیست. در ادامه پیش بینى هاى جذاب دیگرى را با هم بررسى خواهیم کرد که احتمالا تا حد زیادى متعجبتان خواهد کرد.

    سروس خبری: اخبار علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: تامین انلاین
    پست قبلی

    “رویکرد مردمی” و “سازماندهی محلی”؛ ۲ عامل توسعه آبخیزداری در کشورهای پیشرفته

    پست بعدی

    برنج پاکستانی جای رقیب هندی را در بازار ایران گرفت

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    برنج پاکستانی جای رقیب هندی را در بازار ایران گرفت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    سهمیه آرد تولیدکنندگان نان های حجیم هنوز تعیین تکلیف نشده‌است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت برنج در ایلام ممنوع شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    کمترین تورم سالانه بخش گاوداری های صنعتی مربوط به تولید «شیر» است

    اصلاح قیمت شیرخام منجر به گرانی لبنیات می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.