جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    93 درصد روغن مصرفی کشور وارداتی است

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت:‌سالیانه بیش از ۲ میلیون تن نیاز به روغن داریم که تنها ۷ درصد از این میزان در داخل تولید ­می شود و 93 درصد را باید وارد کنیم.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۱۱, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

     سیدمجتبی خیام نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی­ (تات) در­ برنامه صف اول رسانه ملی با موضوع کشاورزی دانش بنیان و اجرای الگوی کشت، به راهبرد‌ها و تصمیمات در این خصوص به ویژه موضوع تامین امنیت غذایی پرداخت.

    خیام نکویی در ابتدا به اهمیت یافتن موضوع ­امنیت غذایی اشاره کرد و اینکه بعد از جنگ اوکراین -­روسیه امنیت غذایی جایگاه ویژه‌ای یافته زیرا در گذشته کشور‌ها به راحتی با خرید ­محصولات کشاورزی به تامین نیاز خود می‌پرداختند ولی اکنون امنیت غذایی تبدیل شده است به یک مشکل و­ تقریبا روی میز تمام کشور‌ها به عنوان مسئله درجه یک قرار گرفته است.
    وی افزود: ما بعد از این اتفاقات، شاهد کاهش عرضه محصولات غذایی و رشد قیمت آن‌ها در مواردی تا ۲ تا ۳ برابر در دنیا بودیم و این باعث شد کشور‌ها به فکر بیفتند که در حوزه حداقل محصولات راهبردی  تمهیداتی برای خود بیندیشند.
    خیام نکویی درباره تعریف جدید امنیت غذایی به ۴ مولفه اشاره کرد: ۱- بحث فراهمی است که بتوانند تامین یا تولید کنند­ ۲- دسترسی است، اگر مردم از لحاظ توانمندی اقتصادی­ قابلیت خرید مواد غذایی را نداشته باشند برای نیاز خود، به امنیت غذایی دست پیدا نکردیم ۳- بحث سلامت است، غذایی که کشوری تولید یا وارد می‌کند باید غذایی باشد که از سلامت برخوردار باشد ۴- بحث پایداری است یعنی اگر بخواهیم به یک امنیت غذایی پایدار دست پیدا بکنیم باید به گونه‌ای نباشد که یک سال نیازمان را تامین کنیم و سال دیگر در اثر مشکلات دچار مشکل تامین بشویم.
    وی درباره وضعیت کشورمان در این زمینه گفت: ما در زمان پیروزی انقلاب ۳۶ میلیون جمعیت داشتیم و ۲۵ میلیون تن تولیدات غذایی مان بوده، در ۴۴ سالی که از انقلاب می‌گذرد تولید بخش­ کشاوررزی ۵ برابر شده الان ۱۲۵ میلیون تن تولید بخش کشاورزی است­ و این میزان در طول این مدت، حدود ۴۰ درصد آن ناشی از افزایش سطح زیر کشت بوده ولی بیش از ۶۰ درصد آن ناشی از رسوخ دانش و فناوری بوده است.
    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: در شرایط موجود ما حدود ۸۰ درصد از نیاز مردم را تامین می‌کنیم، اگر­ بخواهیم آمار نسبتا دقیقی بدهیم برای حدود ۲۰ درصد سالیانه بنا به توان و تصمیمات دولت‌ها بین ۱۰ تا ۱۶ میلیارد دلار ارز کشور خارج می‌شود.
    وی درباره محصولات وارداتی گفت:­ تقریبا حدود ۲۰ و چند درصد از این ارز فقط صرف واردات روغن می‌شود، متاسفانه یکی از مشکلاتی که داریم میزان مصرف روغن در کشور  بالاست ۲۳ تا ۲۴ کیلوگرم­ میزان سرانه مصرف ماست، سالیانه بیش از ۲ میلیون تن نیاز به روغن داریم که تنها ۷ درصد از این میزان در داخل تولید ­می شود و بالغ بر ۹۰ درصد باید وارد کنیم البته خوراک دام و طیور ، کنجاله‌ها و دانه‌های روغنی هم هست این‌ها مجموعا ۵۰ درصد از بخشی از واردات ما را در حوزه مواد غذایی به خود اختصاص داده است.
    در موضوع برنج هم ما در سال‌های متفاوت بین ۲ تا ۲ و نیم میلیون تن در نوسان تولید داشتیم و میانگین تقریبا سالی یک میلیون تن واردات برنج داریم که این قسمت عمده از واردات ماست­ ­یک بخشی هم محصولات فناورانه هست.
    خیام نکویی درباره چالش‌های تامین محصولات راهبردی در کشور و رسیدن ­­به مرز خودکفایی، ­تاکید کرد: حقیقتا چالش‌های زیادی فراروی خودمان داریم ما کشور خشک و نیمه خشکی هستیم و میزان بارندگی مان در طول ۳ دهه گذشته از ۲۵۰ میلی متر به ۲۲۰ میلیمتر کاهش پیدا کرده به سمت خشکسالی بیشتر می‌رویم و شاهد تغییر اقلیم هستیم در دنیا که کشور ما را متاثر کرده، هر یک درجه سانتی گراد­ که ­دمای زمین افزایش می‌یابد­ بطور متوسط ۱۰ تا ۱۵ درصد محصولات کشاورزی کاهش پیدا می‌کند و در داخل کشور هم منابع آب کاهش پیدا کرده از منابع خاک مان هم استفاده درستی نکردیم و خاک به طرف فقر پیش رفته خاک‌های ما آن غنی سازی لازم را ندارد لذا ما مولفه‌های زیادی داریم که میزان تولیدمان را در آینده کاهش می‌دهد­ در حالی که روند رشد جمعیت مان­ ۱۴۳۰ از ۸۷ میلیون فعلی به ۱۰۳ میلیون نفر می‌رسد و ما برای ۱۰۳ میلیون نفر جمعیت حداقل ۱۷۵ تا ۱۸۰ میلیون تن نیاز داریم یعنی باید ۵۵ میلیون تن به تولید فعلی مان اضافه بشود.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: فارس
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربرنجروغن مصرفیصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیوارداتوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    نخستین همایش ملی افزایش بهره‌وری کشاورزی دیم توسط فائو برگزار شد

    پست بعدی

    ۳ میلیون تن بیشتر از سال گذشته گندم داخلی خریداری شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۳ میلیون تن بیشتر از سال گذشته گندم داخلی خریداری شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید گندم در خوزستان به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسید

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    میزان ذخایر گوشت منجمد سردخانه ها به ۴۵ هزارتن رسید

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.