جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    4 دسر ساده و خوشمزه مناسب دیابتی ها

    یاد بگیرید که چگونه دسرهای خوشمزه و مناسب دیابت درست کنید تا هوس شیرینی خود را بدون به خطر انداختن سلامتی خود ارضا کنید. در این مقاله، ملاحظات تغذیه‌ای کلیدی برای ایجاد این خوراکی‌ها، مانند استفاده از مواد کم قند، انتخاب کربوهیدرات‌های مناسب و متعادل کردن پروتئین و چربی‌ها را کشف خواهید کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۲۸, ۱۴۰۲
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آیا خوردن دسر و میوه بعد از غذا صحیح است؟

    دیابت یک بیماری مزمن است که با سطح غیر طبیعی گلوکز خون مشخص می شود. انسولین هورمونی است که سطح گلوکز خون را تنظیم می کند و در بیماران دیابتی، انسولین یا وجود ندارد یا بی اثر است. خوشبختانه دیابت با درمان مناسب و تغییر سبک زندگی قابل کنترل است؛ تغذیه سالم نیزبخش مهمی از روش های مدیریت دیابت را تشکیل می دهد.

    آموزش تغذیه می تواند به بیماران کمک کند تا از یک برنامه غذایی سالم و متعادل پیروی کنند که افزایش سطح گلوکز خون را به حداقل می رساند. تا حد امکان محدودیت ها را با اعتدال جایگزین می کند تا بیماران دیابتی بتوانند آزادانه تر غذا بخورند.

    برخی از غذاها سطح گلوکز خون را به سرعت افزایش می دهند. غذاهای پر کربوهیدرات، قند و کالری می توانند سطح قند خون را سریعتر افزایش دهند و همچنین باعث افزایش سطح قند خون می شوند.

    دسرها به طور کلی همه خطوط قرمز را رد می کنند: کربوهیدرات بالا، شکر و کالری. این بدان معنا نیست که بیماران دیابتی نمی توانند دسر بخورند. انتخاب بهتر مواد تشکیل دهنده و کنترل سهم به بیماران دیابتی امکان می دهد هر از گاهی از دسر لذت ببرند.

     

     

    اهمیت انتخاب مواد اولیه در تهیه دسر دیابتی

    مدیریت تغذیه برای دیابت شامل همه موارد مرتبط با غذاها می شود، از جمله خواندن برچسب غذا هنگام خرید مواد غذایی، برنامه ریزی وعده های غذایی، زمان هایی که باید در بیرون از خانه غذا بخورید، شمارش کربوهیدرات ها، دانستن درشت مغذی ها تا بتوانید وعده های غذایی متعادل تهیه کنید.

    در اینجا برخی از ملاحظات تغذیه ای اصلی وجود دارد که باید هنگام انتخاب دسرهای مناسب دیابت در نظر بگیرید:

     

     

    مواد کم شکر و در عین حال شیرین

    دسر اساساً باید شیرین باشد. معمولاً شیرینی دسرها از قندهای افزوده حاصل می شود که در دیابت باید کنترل شود.

    قندهای اضافه شده شامل شربت ذرت با فروکتوز بالا، عسل، شهد آگاو و ملاس است که معمولا در میان وعده های بسته بندی شده یافت می شود. قندهای افزوده به طور طبیعی در غذاها یافت نمی شوند، اما در طول فرآوری به غذاها اضافه می شوند.

    برخی از غذاها مانند شیر و میوه ها به طور طبیعی حاوی قند هستند و میوه های مختلف دارای شاخص های گلیسمی متفاوتی نیز هستند.

    شاخص گلیسمی شاخصی است برای تعیین اینکه یک غذای خاص با چه سرعتی گلوکز خون را افزایش می دهد. شاخص گلیسمی بالا نشان می دهد که غذاها سطح گلوکز خون را به سرعت افزایش می دهند.

    انجمن دیابت آمریکا (ADA) نشان می دهد که بیشتر میوه ها دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند. مصرف یک تکه کوچک میوه کامل یا ۱/۲ فنجان سالاد میوه را برای دسر توصیه می کند.

    میوه های خشک مانند خرما و کشمش و برخی میوه های تازه مانند خربزه و آناناس نسبت به اکثر میوه ها مانند سیب، توت، هلو و پرتقال دارای شاخص گلیسمی بالاتری هستند.

    در صورت خرید میوه های کنسرو شده یا یخ زده به یاد داشته باشید که برچسب ها را بخوانید و آنهایی را انتخاب کنید که قند اضافه ندارند.

    فراموش نکنید که قبل از اضافه کردن هر دسر جدید به رژیم غذاییتان، حتما با پزشک مشورت کنید.

     

    انتخاب کربوهیدرات مناسب

    کربوهیدرات ها جزء ضروری رژیم غذایی هستند. آنها منبع اصلی دریافت انرژی روزانه هستند و در دیابت، هدف اجتناب از کربوهیدرات نیست، بلکه انتخاب کربوهیدرات های پیچیده غنی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است.

    ADA کربوهیدرات ها را بر اساس ترجیح مصرف به سه گروه دسته بندی می کند:

    • سبزیجات کامل، فرآوری نشده و بدون نشاسته: این سبزیجات دارای نشاسته کم و فیبر بالا هستند، بنابراین سطح گلوکز خون را به حداقل می رساند. برخی از غذاهای این دسته عبارتند از کاهو، خیار، کلم بروکلی، گوجه فرنگی و لوبیا سبز.
    • غذاهای کامل و با حداقل فرآوری شده کربوهیدرات: این دسته شامل کربوهیدرات های نشاسته ای مانند میوه ها، غلات کامل، لوبیا، عدس و سبزیجات نشاسته ای از جمله ذرت، نخود سبز و سیب زمینی شیرین است.
    • غذاهای کربوهیدراتی تصفیه شده و بسیار فرآوری شده و آنهایی که شکر اضافه دارند: شما باید کمتر از این غذاها بخورید که شامل نوشیدنی های شیرین، غلات تصفیه شده و شیرینی هایی مانند آب نبات، کیک و کلوچه می شود.

    هنگام تهیه دسرهای مناسب دیابت، می توانید کربوهیدرات ها را از دو دسته اول انتخاب کنید که گزینه های پر فیبر و مواد مغذی هستند.

     

     

    تعادل با پروتئین و چربی

    اگرچه منابع قند طبیعی و کربوهیدرات ها از ویژگی های اصلی دسرهای مناسب دیابت هستند، اما متعادل کردن دسرها با منابع پروتئینی و چربی می تواند دسرها را سیر کننده تر و مغذی تر کند.

    ترکیب پروتئین (مانند محصولات شیر) و منابع چربی (مانند آجیل و دانه ها) طعم و مشخصات مواد مغذی دسر شما را فوق العاده می کند.

     

     

    4 دسر مناسب دیابت که باید امتحان کنید

    اکنون که آموخته اید هنگام تهیه یا انتخاب دسرهای مناسب دیابت به چه نکاتی توجه کنید، در اینجا چند دسر جذاب آورده شده است:

     

    1. سیب دارچینی پخته شده

    شیرینی طبیعی سیب همراه با دارچین دسری لذیذ و کم قند ایجاد می کند.

    1. یک سیب متوسط را به صورت حلقه ای برش دهید.
    2. دارچین آسیاب شده را به سیب ها اضافه کنید.
    3. یک ظرف پخت را با کره یا روغن نارگیل چرب کنید.
    4. اجازه دهید 20 تا 25 دقیقه، تا زمانی که سیب ها کاراملی شوند، بپزند.

     

    2. پارفه توت ماست یونانی

    درست کردن دسر با انواع توت ها می تواند پیشنهاد جذابی برای شما باشد. توت مورد علاقه خود را انتخاب کنید، به عنوان مثال، توت فرنگی، زغال اخته و تمشک یا آنها را مخلوط کنید.

    1. 1 فنجان ماست یونانی را به یک کاسه اضافه کنید.
    2. 1 فنجان توت و 0.25 فنجان آجیل خرد شده (اختیاری) را به آن اضافه کنید.
    3. مواد را در کاسه مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
    4. سپس ظرف را در یخچال بگذارید و خنک سرو کنید.

     

    3. اسموتی موز کاکائویی

    اسموتی ها مخصوصا برای تابستان های گرم عالی هستند. این دستور، شیرینی موز رسیده را با کاکائو ترکیب می کند.

    1. دو عدد موز رسیده را به مخلوط کن اضافه کنید.
    2. ۱ فنجان شیر بادام یا شیر نارگیل شیرین نشده به آن اضافه کنید.
    3. 0.25 فنجان ماست یونانی ساده و 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده به آن اضافه کنید.
    4. همه موارد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و کرم رنگ شود.

     

    4. موس آووکادو

    اگر یک دسر خامه ای و سبک می خواهید، موس آووکادو را امتحان کنید.

    1. پوست و هسته 1 آووکادوی رسیده را جدا کنید. میوه را به مخلوط کن اضافه کنید.
    2. 0.25 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده، 0.25 فنجان شیر بادام یا نارگیل شیرین نشده و کمی نمک به آن اضافه کنید.
    3. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
    4. ترکیب را داخل ظرف ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد و سفت شود.
    5. روی آن را با توت های تازه یا آجیل خرد شده تزئین کرده و سپس سرو کنید (اختیاری).

    به یاد داشته باشید، کنترل سهم برای اعتدال بسیار مهم است. می توانید میزان استفاده از کربوهیدرات ها را در دسرهای خود بررسی کنید و مصرف خود را بر اساس ارزش های غذایی تنظیم کنید.

    اینکه فرد چه مقدار کربوهیدرات می تواند بخورد بر اساس نیازها و نیازهای منحصر به فرد آنها است. برای راهنمایی در مورد تغذیه خود باید با پزشک و متخصص تغذیه خود مشورت کنید.

    سرویس خبری:آشپزی

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آشپزیدسردیابت
    پست قبلی

    فیبر رژیمی موجود در قارچ به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند

    پست بعدی

    قیمت انواع میوه و صیفی اعلام شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    توصیه‌های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

    قیمت انواع میوه و صیفی اعلام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    امسال تولید کلزا کمتر از ۲۷۰ هزارتن خواهد بود

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

    تصمیم‌گیری درباره اقدامات فناورانه نباید امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار دهد

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    عرضه بسته‌های یک کیلوگرمی شکر بدون درج قیمت+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    یک بام و دو هوای مسئولان در تامین برق چاه‌های آب کشاورزی

    یک بام و دو هوای مسئولان در تامین برق چاه‌های آب کشاورزی

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.