سه شنبه, خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    ۹۰ درصد تولید ماهیان گرم آبی اصفهان از منابع آبی خرد حاصل می شود

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان، گفت: در زمان حاضر حدود ۹۰ درصد تولید ماهیان گرم آبی و ۵۰ درصد تولید ماهیان سرد آبی استان ازمنابع آبی خُرد حاصل می شود که این ظرفیت با توجه به مساله کم آبی باید تقویت و ترویج شود.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۲۷, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت

    محمدرضا عباسی روز چهارشنبه ، افزود: این منابع که حجم زیادی از آبهای شیرین و قابل دسترس از جمله چشمه ها، استخرهای آبیاری کشاورزی و قنوات استان را شامل می شود بطور متوسط با دبی بیـن ۵ تا ۲۰ لیتر در ثانیه بیشتر برای فعالیت کشاورزی از آنها استفاده می شود.

    وی افزود: این در حالی است که در ورودی بیشتر این استخرهای کوچک و بزرگ امکان ذخیره آب از قبل موجود بوده و یا امکان احداث چنین استخرهایی وجود دارد؛ از این رو می توان با اندک تمهیدات و تغییرات در تاسیسات این استخرها (از جمله نصب توری درورودی و خروجی ، تنظیم ارتفاع آب در استخر که حداقل ۷۰ – ۵۰ سانتی متر آب در هنگام تخلیه در استخر باقی بماند) برای پرورش انواع آبزیان گرم آبی (کپور ماهیان) یا سردآبی ( قزل آلا ) بصورت تلفیقی با فعالیت های کشاورزی سود جست.

    به گفته وی، هر استخر ذخیره آب کشاورزی با مساحت متوسط هزار متر مربع در مناطق مستعد و شرایط معمول می تواند با توجه به میزان دبی و دمای آب و مساحت استخر، ماهی دار شده و منشاء تولید ۲ تا ۱۰تن انواع ماهیان گرم آبی ( کپور ماهیان) یا سردابی (ماهی قزل آلا) باشد.

    شناسایی افزون بر سه هزار استخر ذخیره آب کشاورزی در استان

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با بیان شناسایی بیش از سه هزار استخر ذخیره آب شناسایی شده در سطح استان؛ افزود: با تامین نهاده ها و حمایت بیشتر از استخرداران بطور مستقیم یا از طریق ایجاد تعاونی های کوچک و اصلاح و مرمت و تجهیز این استخرها می توانیم در آینده شاهد تولید قابل ملاحظه ای از انواع ماهیان از این استخرها باشیم.

    آبزی پروری در منابع خُرد آبی، سودآور و کاربردی

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان، با تاکید بر سودآوری  و کاربردی آبزی پروری در منابع خرد آبی، افزود: بهره وری از منابع آبی خرد کشاورزی، بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی،افزایش مصرف ماهی کشاورزان، کاهش استفاده از سموم و کود های شیمیایی، افزایش درآمد اقتصادی کشاورزان، غنی شدن زمین های کشاورزی و حاصلخیزی آنها بدلیل خروج آب غنی شده از استخرهای پرورش ماهی حاوی مواد آلی و معدنی از فضولات ماهیان و پس مانده های غذایی و افزایش محصولات زراعی را از مهمترین مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی است.

    وی آبزی پروری خرد یا آبزی پروری در روستا را در تحقق امنیت غذایی و تقویت معیشت جوامع روستایی موثر دانست.

    تولید بیش از هزار تن آبزیان در منابع آبی خُرد اصفهان

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان افزود: طرح پرورش «کپور ماهیان» در استخرهای ذخیره آب کشاورزی از سال ۱۳۷۴ در بسیاری از استان ها از جمله اصفهان به صورت ترویجی به اجرا در آمده است.

    به گفته وی، در ۱۰ سال نخست پروژه با تحویل بچه ماهی رایگان به استخر داران و سایر فعالیت ها و برنامه های ترویجی از جمله سرکشی ادواری به استخرداران، آموزش و راهنمایی آنها (ارائه جزوه و بروشورهای لازم) و در سال های بعدی(مشارکت استخرداران در خرید بچه ماهی) و ایجاد الگوهای ترویجی، تولید در این استخرها ادامه پیدا کرد.

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان افزود: اهداف این پروژه با توجه به ظرفیت خوبی در شهرستان های مستعد گرم آبی استان (حدود ۱۵ شهرستان) محقق شد، بطوریکه براساس آمار، تولید از ۵۰ تن در سال ۷۵ به بیش از هزار تن در سال ۹۸ رسید.

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان ادامه داد: هر ساله در سه ماهه اول سال، این استخرها با فراخوانی شیلات استان و با تامین بچه ماهی توسط بخش خصوصی و تشکل ها با نظارت کارشناسان استان ماهی دار می گردند.

    امکان تولید انواع ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی استان

    به گفته عباسی، استخرهای دومنظوره (استخرذخیره آب کشاورزی که به منظور پرورش ماهی نیز از آن استفاده می شود)، بیشتر در ۲۴ ساعت از آب چاه یا سایر منابع پر شده و برای مصارف کشاورزی تخلیه می شود، از این رو پرورش« کپور ماهیان» در آنها بیشتر  و مربوط به گونه های کپور معمولی(آمور) و کپور علفخوار بوده است.

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان افزود: طبق تجربه پرورش دهندگان، درصد رها سازی بیشتر به گونه آمور که دارای رشد و بازارپسندی بهتری است اختصاص داده می شود (بصورت ۶۰تا ۷۰ درصد آمور و۳۰ تا ۴۰ درصدکپور معمولی).

    وی افزود: در استخرهایی که یک هفته و یا بیشتر ماندگاری آب داشته باشند و رشد جلبک در آنها مشهود باشد در حدود ۵ الی ۱۵ درصد ماهی  کپور نقره ای علاوه بر کپور معمولی (آمور)برای رها سازی به این استخرها توصیه شده است.

    مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان افزود: در شرایط دمایی منبع آبی بین ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد، امکان تولید ماهیان گرمابی (کپور و آمور) وجود دارد، در شرایط معمولی بدون هوادهی درهرمترمربع استخر ۲ قطعه و در صورت استفاده از سیستم هوادهی وافزایش اکسیژن آب، امکان تعدادبیشتر تا ۱۰ قطعه وجود دارد.

    عباسی ادامه داد: استخرهای ذخیره آبی که منبع آبی آنها کمتر از ۲۰ درجه و بین ۱۴ تا ۲۰ درجه می باشد، در صورت داشتن آب دائم (حداقل ۵  لیتر در ثانیه) بر روی استخر همچنین استفاده آن در کشاورزی، امکان تولید ماهی قزل آلا وجود دارد.

    وی گفت: با تعویض آب بیشتر و با بکاربودن انواع روشهای هوادهی وافزایش اکسیژن آب استخرها، ماهی دارکردن (تعداد بچه ماهی ۴ تا هشت قطعه در هر متر مکعب) و اجرای الگوهای ترویجی،می توان تولید در واحد حجم استخرهای ۲ منظوره را افزایش داد.

    وجود انواع آب‌های شیرین و لب شور در استان اصفهان، شرایط مناسبی را برای پرورش انواع مختلف آبزیان فراهم و وجود مناطق چندگانه گرم، سرد و معتدل در این منطقه برای توسعه صنعت تولید آبزیان وضعیت خوبی را مهیا کرده است.

    بر مبنای آمار و ارقام موجود بخش شیلات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، در سال ۹۲ چهار هزار و ۸۸۶ تن انواع آبزیان خوراکی در استان به دست آمد و این رقم در سال گذشته به ۱۰ هزار و ۲۲۰ تن افزایش پیدا کرد.

    سرویس خبری:دام طیور وابزیان

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: آبزیاندام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    پرداخت تسهیلات کشاورزی در خراسان جنوبی ۴۲ درصد افزایش یافت

    پست بعدی

    تمام میگوی پرورشی با برند ایران صادر می شود

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد
    اخبار دام طیور و آبزیان

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    عیسی گلشاهی معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان شیلات گفت: با افتتاح پروژه ها حدود ۹ هزار و ۹۴۶...

    بیشتر بخوانید
    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    ۶۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور هرمزگان حضور دارند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    با تلاش محققان کشور حاصل شد : ساخت دستگاهی برای شمارش لارو میگو با خطای ۵ درصد

    تمام میگوی پرورشی با برند ایران صادر می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    لزوم ایجاد صنایع فرآوری دانه‌های روغنی در استان کرمان/ کنجد ما به یزد می‌رود

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    پتانسیل تولید یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن خرما در کشور وجود دارد

    پتانسیل تولید یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن خرما در کشور وجود دارد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    چهار رقم جدید گندم و سورگوم معرفی شد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.