جعفر جورابلو روز دوشنبه به رسانه ها افزود: انگور مورد نیاز برای تهیه این میزان کنسانتره از کشاورزان استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خوزستان و سمنان خریداری شد.
وی بیان کرد: ۶ هزار و ۱۰۰ تن انگور برای تبدیل به کنسانتره به کارخانه فرآوری محصولات کشاورزی در شاهرود منتقل و به یکهزار و ۳۵۰ تن کنسانتره تبدیل شد و تاکنون از این مقدار ۲۰۰ تن کنسانتره انگور تولید شده در سال جاری به روسیه و ترکیه صادر شد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی استان سمنان، زمان آغاز تولید کنسانتره انگور را از ابتدای مرداد ماه اعلام کرد و گفت: در ادامه فعالیت کارخانه سیب درختی درجه ۳ از کشاورزان و باغداران شروع شده است که تا پایان آذرماه ادامه خواهد یافت.
بخشی از محصولات کنسانتره میوه تولیدی این اتحادیه به خارج از کشور صادر و بخش دیگری به واحدهای تولیدی آبمیوه داخل کشور اختصاص می یابد.
استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی با ۴۵ هزار بهره بردار در بخش های مختلف دارد.
سرویس های خبری:بین الملل