محمد جواد ایزدیان روز پنجشنبه افزود: تولید ذرت علوفه ای اهمیت زیادی دارد و از این طریق بخشی از نهاده های دامی دامداران تامین می شود.
وی اضافه کرد: چهار هزار هکتار از اراضی شهرستان جغتای زیر کشت ذرت علوفه ای رفته بود که به طور میانگین در هر هکتار ۳۵ تن محصول برداشت شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی جغتای گفت: ذرت علوفهای برداشت شده در داخل شهرستان مصرف و مازاد آن به سایر شهرستان ها ارسال میشود.
شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است و سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.