پنجشنبه, آبان ۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    چرا قیمت گوشت میلیونی شد؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ترخیص بخشی از نهاده‌های دامی از ۷ مهر ماه

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ایران قادر به تامین کل زعفران دنیاست

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    قیمت هرکیلو دام به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ایران در جمع ۳ کشور برتر تولیدکننده پسته جهان

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    صادرکنندگان برنج هندی به دنبال مشتریان دانه‌درشت

    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    تخصیص تسهیلات هدفمند برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در لرستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    گوشت عامدانه گران می شود؟ | دو اظهارنظر متفاوت از افزایش قیمت ها

    در هفته‌ها و ماه‌های اخیر، قیمت گوشت در بازار داخلی روندی رو به رشد و در عین حال نوسانی را تجربه کرده است. این نوسانات باعث شده تا هر بار بحث‌ها و ادعاهای مختلفی درباره دلایل افزایش قیمت مطرح شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش دوباره قیمت گوشت بازار را در وضعیت پرنوسانی قرار داده است. در حالی که برخی عوامل واردات را مقصر می‌دانند، گروهی دیگر از اختلال در نظام تأمین و توزیع سخن می‌گویند؛ اما آنچه مسلم است، گرانی گوشت هر روز بیش از پیش بر دوش مصرف‌کنندگان سنگینی می‌کند.

    الله‌یار ولی‌زاده، رئیس اتحادیه صنعت دامپروری کشور در اظهارنظری به رسانه‌ها گفت: دست‌های پشت پرده عامدانه قیمت گوشت را در مغازه‌ها بالا می‌برند تا زمینه واردات گوشت فراهم شود. این اقدامات موجب برهم خوردن تعادل بازار و فشار بیشتر بر تولیدکنندگان داخلی شده است.

    با این حال، برخی کارشناسان این ادعا را رد کرده‌اند. در همین زمینه منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور، نظر متفاوتی ارائه داده و گفت: بازاری به بزرگی بازار ایران همواره برای تأمین نیاز خود باید از منابع داخلی و در عین حال از منابع خارجی نیز بهره بگیرد.

    وی با اشاره به اینکه تولید گوشت در کشور تحت تأثیر مجموعه‌ای از عوامل مختلف قرار دارد، بیان کرد: در برخی فصول سال به‌طور طبیعی کسری‌هایی در عرضه ایجاد می‌شود. در سال‌های گذشته، دولت برای جبران این کسری‌ها اقدام به واردات گوشت منجمد می‌کرد که این واردات همواره در محدوده مشخص و کنترل‌شده انجام می‌شد.

    پوریان با تأکید بر تأثیر خشکسالی و افزایش قیمت نهاده‌های دامی در کاهش تولید داخلی، تشریح کرد: در سال‌های اخیر، خشک شدن مراتع و بالا رفتن هزینه نهاده‌های دامی موجب شد محدودیت‌ها و مشکلاتی در تولید داخلی گوشت به وجود آید و همین مسأله، ضرورت واردات را برای تأمین نیاز بازار بیشتر کرد. بنابراین، واردات صرفاً برای جبران کمبودها صورت می‌گیرد و این‌گونه نیست که عده‌ای بخواهند با کاهش عرضه داخلی، زمینه واردات بیشتر را فراهم کنند.

    او با بیان اینکه واردات گاهی برای تنظیم بازار در بازه‌های زمانی خاص انجام می‌شود، توضیح داد: در مقاطعی ممکن است نوساناتی در قیمت یا کمیت عرضه رخ دهد که برای کنترل این شرایط، واردات گوشت، چه به‌صورت منجمد و چه گرم، انجام می‌شود تا تعادل در بازار حفظ شود. هدف اصلی در این سیاست‌ها، تأمین کافی و پایدار گوشت است و نباید به این اقدامات نگاه سوء‌ظن‌آمیز داشت.

    وی درباره ساختار بازار گوشت خاطرنشان کرد: در این حوزه، بخش‌های مختلفی از تولید تا توزیع فعال‌اند. تولیدکنندگان، کشتارگاه‌ها و واحدهای توزیعی هرکدام نقش متفاوتی دارند و طبعاً هزینه‌ها و قیمت‌های آن‌ها نیز متفاوت است. به همین دلیل، قیمت نهایی گوشت فقط به نرخ فروش دام زنده محدود نمی‌شود؛ زیرا فرآیندهایی مانند کشتار، حمل‌ونقل، قطعه‌بندی و توزیع نیز هزینه‌بر است و بر قیمت نهایی تأثیر می‌گذارد.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: همشهری

    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمت گوشتگرانی گوشتگوشت
    پست قبلی

    صادرات تخم‌مرغ با هدف حمایت از تولیدکنندگان انجام می‌شود

    پست بعدی

    بازدید همسران سفیران ۲۰ کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران
    اخبار اقتصاد و بازار

    نجات “طلای سرخ” از دام خام‌فروشی: راهبردهای نوین برای بازیابی جایگاه جهانی زعفران ایران

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۷, ۱۴۰۴
    0

    زعفران ایران ، مشهور به "طلای سرخ"، بیش از ۹۰ درصد تولید جهانی این ادویه گران‌بها را به خود اختصاص داده...

    بیشتر بخوانید
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    چرا قیمت گوشت میلیونی شد؟

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ترخیص بخشی از نهاده‌های دامی از ۷ مهر ماه

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بازدید همسران سفیران ۲۰ کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)

    بازدید همسران سفیران ۲۰ کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)

    پر بازدیدها

    پیش بینی تولید ۵۰ هزار تن میگوی پرورشی در سال ۱۴۰۴

    پیش بینی تولید ۵۰ هزار تن میگوی پرورشی در سال ۱۴۰۴

    مهر ۲۰, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    گوشت قرمز نرخ مصوبی ندارد

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    تاب‌آوری نظام غذایی ایران در سه دهه گذشته/ میانگین خودکفایی غذایی کشور حدود ۷۰ درصد

    تاب‌آوری نظام غذایی ایران در سه دهه گذشته/ میانگین خودکفایی غذایی کشور حدود ۷۰ درصد

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    فلفل‌ سبز؛تند اما دوست داشتنی برای قلب و مغز

    فلفل‌ سبز؛تند اما دوست داشتنی برای قلب و مغز

    مهر ۱۳, ۱۴۰۴
    یک درصد عوارض واردات نهاده دامی به بخش دام داده شد

    یک درصد عوارض واردات نهاده دامی به بخش دام داده شد

    مهر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.