دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    «گنج پنهان و تنگه احد» ۲ عنوان و افتخار مهم و بزرگ اعطایی رهبر معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان است؛ دولت برای استخراج و بهره برداری از این گنج پنهان همتی مضاعف بکارگرفته و موفقیت بیشتر و آینده‌ روشن این استان نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همکاری و همراهی عموم مردم است.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۲۴, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    دشت و دریا و کوهستان سیستان و بلوچستان سرشار از منابع و معادن خدادادی و گنج پنهان ایران اسلامی است، و مرزهای طولانی زمینی و دریایی و هوایی نیز این استان را به تنگه احد ایران عزیز تبدیل کرده است.

    سراسر این استان به واقع گنجی بزرگ و پنهان است که در صورت بهره برداری بهینه نه تنها این منطقه بلکه استانهای همجوار را نیز به توسعه و پیشرفت می رساند.

    اراضی کشاورزی، باغات میوه های گرمسیری، دریای بیکران و نعمت های فراوان نهفته در آن،  معادن گوناگون، مرزهای طولانی و مبادلات تجاری با کشورهای دور و نزدیک، مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، صنایع در حال ساخت فولاد و شیمیایی، واردات، صادرات، ترانزیت، وجود بنادر و اسکله های بزرگ و فعال برای پهلوگیری کشتی های پهن پیکر؛ هر کدام از آنها گنج بزرگ و نهفته در سیستان و بلوچستان برای ایران اسلامی است.

    وقتی رهبر معظم انقلاب با شناخت عمیقی که از این منطقه دارند آن را گنج پنهان نامیدند نشان می دهد که در صورت همکاری و همراهی و سرمایه گذاری نیروهای بومی در کنار تلاش، همت و عنایت دولت می توان این منطقه را به مرکز توسعه تجارت، ترانزیت، گردشگری و کشاورزی و صنعتی تبدیل کرد.

    برداشت ۵۰ هزار تن موز، ۲۰ هزار تن انگور یاقوتی و هزاران تن سایر محصولات کشاورزی گوشه ای از غنای اقتصادی سیستان و بلوچستان است.

    هرگاه کشور با مشکل کمبود کالا و محصولی روبرو می شود سیستان و بلوچستان برای حل آن وارد صحنه می شود، برنج، گوشت، سیب زمینی، گوجه فرنگی و سایر نیازها در حرکتی سریع از اراضی و مرزهای این استان تامین می شود.

    کاشت محصولات خارج از فصل و برداشت دو بار محصول در سال از دیگر نعمات خدادادی به این استان است که در برهه های مختلف به کمک سایر استانهای کشور آمده است.

    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    استاندار: نگاه و توجه خاص مجموعه دولت و نظام به استان مثال زدنی است

    استاندار سیستان و بلوچستان در نشست شورای اداری این استان گفت: امروز تعدد مسوولان، تامین اعتبارات مورد نیاز سیستان و بلوچستان، توجه ویژه رهبر معظم انقلاب و مصوبات پی‌درپی که برای توسعه استان و حذف شاخص محرومیت صورت گرفته فرصت مناسبی است که باید از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
    حسین مدرس‌خیابانی اظهار داشت: بحث امنیت که رهبر معظم انقلاب فرمودند«چیزی واجب تر از آن برای هیچ کشوری نیست»امروز به برکت جهاد شبانه روزی مجموعه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی در این استان با وجود همه تلاش‌هایی که دشمنان خبیث در مرزهای شرقی می‌کنند و رسالتی که آمریکا در منطقه دارد در بهترین حالت ممکن حفظ شده است.
    وی افزود: بابت حفظ این امنیت پایدار شهدای زیادی را تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده‌ایم و به برکت خون همین شهدا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسیر اعتلا و پیشرفت را طی کرده و پرچم را به دست صاحب اصلی آن یعنی امام زمان (عج) خواهد سپرد.

    استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: آنچه که تکلیف داریم برای حفظ امنیت؛ ایجاد اشتغال و معیشت مردم است و دولت برای حفظ امنیت پایدار، تامین معیشت و اشتغال را  بویژه در منطقه استراتژیک شرق کشور فوق‌العاده دارای اهمیت می داند.

    وی بیان کرد: برای تامین معیشت و اشتغال مردم در دو محور اصلی حرکت می‌کنیم، یکی پروژه‌های زیربنایی و دیگری طرح‌های اقتصادی و اشتغالزایی است.
    مدرس خیابانی گفت: ایجاد اشتغال پروژه‌های عمرانی اهمیت فراوانی دارد، که هم اینک ۱۵ هزار نفر در پروژه های عمرانی استان مشغول به کار هستند.

    وی تصریح کرد: برای چهار هزار و ۹۷۰ نفر با اجرای طرح جهاد آبرسانی در سیستان و بلوچستان شغل ایجاد شده که بخش عظیم طرح یعنی آبرسانی به ۲ هزار روستا به این استان اختصاص دارد.

    مدرس خیابانی افزود: سال گذشته ۶۳ کیلومتر از جاده های سیستان و بلوچستان به بزرگراه تبدیل شده و امسال ۲۴۰‌ کیلومتر دیگر دو بانده خواهد شد.

    استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: تا آخر تیرماه سالجاری با پیگیری‌های انجام شده مردم خاش صدای سوت قطار را خواهند شنید و تا پایان سال ۱۴۰۲ ریل به چابهار خواهد رسید.

    وی خاطرنشان کرد: ۱۲ واحد مرغداری در هفته دولت در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی می‌شود و ۳۰ مرغداری دیگر نیز در حال ساخت است.

     

    مدرس خیابانی با اشاره به معادن بزرگ سیستان و بلوچستان افزود: اولین شمش طلای تفتان تا یک سال دیگر ساخته می‌شود.

    وی  تصریح کرد: پروژه انتقال آب آشامیدنی از کارواندر به خاش تا آخر سال به اتمام می رسد.

    استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: پروژه گازرسانی به ۹۳ روستای شهرستان خاش که در دهه فجر با حضور رییس جمهور آغاز شد؛ هم اینک گازرسانی و خط لوله ۶۳ روستا به اتمام رسیده ضمن اینکه با تلاش فرماندار و نماینده مردم خاش یک متمم نیز به این قرارداد اضافه شده که بر اساس این متمم گاز رسانی از ۹۳ به ۱۲۰ روستا افزایش یافته است.
    وی ابراز امیدواری کرد: با روند پیش رو تمامی این روستاها تا هفته دولت و نیمه اول سال گازرسانی می شوند.

    مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با ایجاد قرارگاه تولید دانش بنیان بتوانیم از ظرفیت جوانان استان بخوبی استفاده کنیم.

    وی ادامه داد: تمام مدیران ما امروز از جنس مدیران جهادی و میدانی هستند که در همه شهرها و پروژهای سیستان و بلوچستان حضور فعال دارند.

    استاندار سیستان و بلوچستان اذعان کرد: به برکت حضور رئیس‌جمهور و اعطای اعتبارات سفر، تمام پروژه‌های متوقف استان آغاز شده اما باید با سرعت بیشتری پیش رود.

    مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: امروز به برکت جهاد شبانه روزی و جانفشانی نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بر خلاف همه تنش آفرینی های دشمنان در مرزهای شرقی؛ امنیت در این استان حفظ شده است.

    وی ادامه داد: ظرفیت های فراوانی داز جمله معادن عظیم، پهناور بودن استان، مرز، اقتصاد دریا پایه، جمعیت جوان و انرژی‌های بادی و خورشیدی در استان وجود دارد که تلاش می‌کنیم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    میوه های گرمسیری گنج خدادادی به سیستان و بلوچستان 

    سیستان و بلوچستان با داشتن آب و هوایی مناسب مهد میوه‌های گرمسیری کشور است.

    در حالی که اغلب این میوه ها با قیمت های گزافی از کشورهای خارجی وارد می‌شوند سیستان و بلوچستان می تواند به تنهایی نیاز داخلی به این میوه‌ها را تامین کند.

    موز، انبه، چیکو، پاپایا، گواوا، نارگیل، آناناس، کنار، تمرهندی، بیدام، فالسا، جم (جمبولان) و سیتاپل و سپستان از جمله میوه‌های گرمسیری سیستان و بلوچستان هستند .

    نزدیکی به دریای عمان و اقیانوس هند در کنار همجواری با کشورهای آسیایی سبب شده تا این منطقه مستعد ترین نقطه کشور در زمینه تولید انواع محصولات گرمسیری باشد.

    سیستان وبلوچستان با حدود ۹ هزار هکتار سطح زیرکشت میوه های گرمسیری سالانه حدود ۱۲۵ هزارتن انواع محصولات گرمسیری تولید وروانه بازارهای مصرف داخل وخارج ازاستان می کند.

    استانی که به کویری و گرم شهرت دارد از داشتن میوه های سردسیری نیز بهره مند است، کوه آتشفشان نیمه فعال تفتان و آب و هوای سرد اطراف آن سبب شده تا شهرستانهای خاش، تفتان و میرجاوه از نعمت باغات زردآلو، سیب، انار، انجیر، هلو و انگور بهره مند شوند.

    تولیدات این منطقه نه تنها نیاز داخل استان را تامین می کند بلکه به سایر استانهای کشور نیز ارسال می شود.

    انگور یاقوتی شمال و مرکز استان به عنوان زودرس ترین انگور کشور تاکنون توانسته بخشی از نیاز کشور را تامین کند بطوریکه امسال تاکنون ۲۰ هزار تن انگور از باغات استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

     

    چابهار و گنج بزرگ سیستان و بلوچستان

     وجود بنادر و اسکله های بزرگ شهید بهشتی و شهید کلانتری با ظرفیت پهلوگیری کشتی های پهن پیکر و توان سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن تخلیه و بارگیری کالا، منطقه آزاد، کارخانه ها و مجتمع های بزرگ از جمله فولاد و صنایع شیمیایی که در حال ساخت است، مرز رسمی ریمدان، مبادلات گسترده تجاری با کشورهای مختلف، ورود و انتقال کالاهای ترانزیتی، اجرای خط ریلی چابهار- زاهدان- خراسان که به گفته دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا خط ریلی چابهار- راسک- هرمزگان- بوشهر- خوزستان- عراق از جمله برنامه های آینده پیش بینی شده است،  انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار، ساخت بزرگراه چابهار- ایرانشهر- زاهدان- میلک در مرز افغانستان گوشه ای از ظرفیت ها و توانمندیهای جنوب استان بویژه بندر چابهار است.

    همت دولت انقلابی و مردمی سیزدهم برای عمران و آبادانی کشور سیستان و بلوچستان را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار داده و استخراج گنج های بزرگ و پنهان این استان، منطقه شرق و جنوب شرق کشور را متحول و دگرگون خواهد کرد.

    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    سیستان و بلوچستان رنگین کمان معدنی

    سیستان و بلوچستان از منظر ساختار زمین شناسی خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است بطوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی در کشور ۲۵ نوع آن در ۳۳۰ معدن سیستان و بلوچستان یافت می شود.

    این استان دارای یکی از بزرگترین ذخیره گاه های سنگ های تزیینی ساختمانی و نمای کشور است.
    به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ذخایر قطعی سنگ های تزئینی و نما شامل گرانیت، مرمر ، تراورتن و مرمریت یافت شده این استان  ۲۳۶ میلیون و ۶۴۹ هزار تن است.
    معادن طلای میرجاوه، تفتان و بزمان از دیگر توانمندیهای سیستان و بلوچستان است و تاکنون مجوز ساخت سه کارخانه فرآوری طلا در مناطق یادشده صادر شده است، از دیگر ظرفیت ها و ذخایر معدنی کشف شده در این استان شامل مس، آنتیموان، تیتانیوم، سنگ آهن و آهن پلاسری، روی، سرب، منگنز، کرومیت، قلع، تنگستن و کانسارهای غیرفلزی نظیر تالک، منیزیت، گل سفید، فلدسپات، کائولن، سیلیس و سنگهای ساختمانی بویژه گرانیت  است که بستری مناسب برای سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد کرده است.
    استان سیستان و بلوچستان سومین پهنه کرومیتی خاورمیانه را دارد.

     

    شیلات، گنج دریایی سیستان و بلوچستان

    اراضی و اقلیم مناسب در سواحل جنوبی برای توسعه فعالیتهای شیلاتی  و صیادی ( پتانسیل حدود ۱۴۰ هزار تن  صید انواع ماهی)، اراضی مستعد پرورش میگو و توسعه صنایع وابسته (بالغ بر ۴۲هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو  در ۲۲ سایت مطالعه شده با تولید بیش از یک هزار و ۷۱ تن میگو در سطح  زیر کشت ۳۹۴ هکتار)، وجود هشت بندر صیادی، بالغ بر ۲ هزار و ۳۹۹ فروند شناور صیادی با ۲۳ هزار و ۵۹۵ نفر صیاد در منطقه چابهار و کنارک ،۲۹ کارخانه کنسرو سازی، ۲۳ واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی و  میگو، ۲۳ واحد سردخانه و انجماد، ۳۶ واحد یخسازی و ۸ واحد شناورسازی از جمله ظرفیت های شیلاتی و دریایی جنوب سیستان و بلوچستان است.

     

    سیستان و بلوچستان سرزمین گنج بزرگ است

    دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع مدیران این استان گفت: سیستان و بلوچستان سرزمین یک گنج بزرگ بوده و مهم این است که مسوولان بتوانند این گنج را استخراج کنند و نفع این گنج به مردم برسد.

    سرلشکر سید یحیی رحیم‌صفوی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان از طرفیت ترانزیتی بسیار خوبی برخوردار است گفت: اگر محور ترانزیتی جنوب به شمال و راه آهن بندرعباس به بندر انزلی و آذربایجان وصل شود سالی ۶ تا ۵۰۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از ترانزیت خواهیم داشت.

    وی با بیان اینکه مرز یک امتیاز و فرصت مناسبی است اظهارداشت: ما با پاکستان و افغانستان مکمل فرهنگی، تمدنی، اقتصادی و امنیتی هستیم.

    وی ادامه داد: خدا را شاکریم که یک وحدت و انسجام بسیار خوبی در سیستان و بلوچستان بر قرار بوده و این مهم یک نعمت بزرگی است و در میان مجموعه لشکری و کشوری، علمای شیعه و سنی وحدت و انسجام از نظر معنوی و کاری اتفاق افتاده است.

    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    تنگه احد از امن ترین مناطق کشور است

    توصیف «تنگه احد» برای سیستان و بلوچستان از سوی رهبر معظم انقلاب نشان دهنده نقش مهم و قابل توجه این استان در امنیت کشور است.

    اگر تا چند سال پیش مهمترین دغدغه مسوولان و مردم موضوع امنیت بود اکنون به شکرانه تلاش نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی و اطلاعاتی این استان از امنیت بالایی برخوردار شده است بگونه ای که دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در نشست با مدیران سیستان و بلوچستان گفت: این استان از امنیت خوب و کاملی برخوردار است.

    سرلشکر صفوی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه قدس جنوب شرق، ۴۰ سال است که دارند امنیت را برقرار می‌کنند من از اول انقلاب درگیر با مسائل امنیتی سیستان و بلوچستان بودم و امروز خیالم راحت شد که یکی از امن‌ترین استانهای کشور این استان است.
    وی ادامه داد: این امنیتی که شما نیروهای مسلح ، ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروهای قهرمان انتظامی، مجموعه اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایجاد کردید زمینه توسعه همه جانبه را فراهم خواهد کرد و باید گفت اکنون همه چیز برای توسعه همه جانبه سیستان و بلوچستان فراهم است.
    دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: دو عامل اصلی وجود دارد اول وجود منابع و سرمایه گذاری که این برنامه‌ها را اجرایی و اقدام کنیم ای کاش آنچه می دانستیم عمل می‌کردیم،  آنقدر که حرف میزنیم عمل نمی‌کنیم ما بیشتر اهل سخنرانی هستیم در حالی که ما  و شما ستون اجرایی کشوریم و باید عمل کنیم.

    وی ادامه داد: به فضل الهی سیستان و بلوچستان از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار بالایی در بحث حمل و نقل بین المللی محور جنوب – شمال از چابهار به آسیای میانه، از چابهار به اورآسیا و از چابهار به افغانستان برخوردار است.

    سرلشکر صفوی گفت: هر چقدر برای تسریع در تکمیل خط ریلی چابهار – زاهدان – میلک تلاش شود بسیار مثمر ثمر خواهد بود وامیدواریم حوزه حمل و نقل علاوه بر ترانزیت ریلی جاده چابهار به زاهدان چند بانده شود.

    وی تصریح کرد: امیدوارم که چهره این منطقه تا چند سال آینده در بخش اشتغالزایی و توسعه و پیشرفت نه تنها برای خود استان یک تغییر و تحولی عظیم داشته باشد بلکه بتواند به استان‌های همجوار مثل هرمزگان، کرمان و خراسان جنوبی در سطح پیرامونی تاثیرگذار باشد.

    وی تاکید کرد: البته خود مردم و مسوولان سیستان و بلوچستان و سرمایه گذاران بومی این استان در تحقق این مساله نقش بسیار مهمی دارند.

    گنج پنهان و آینده روشن سیستان و بلوچستان

    دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: سیستان وبلوچستان باید از استان‌های کشورهای مجاور ما در همه ابعاد بسیار پیشرفته تر باشد و این دولت این کار را انجام خواهد داد.

    وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان با چهار کشور همسایه است با ۲ کشور حدود یک‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرز خشکی و با کشور عمان و فجیره امارات مرز آبی دارد که این یک ظرفیت بی نظیر برای توسعه و پیشرفت این نقطه از ایران اسلامی است.

    سرلشکر صفوی تصریح کرد: اقتصاد دریا پایه اساس پیشرفت آینده اقتصاد ایران است و باید بر روی این مساله سرمایه گذاری جدی صورت گیرد.

    وی با اشاره به اقتصاد صادراتی افزود: کشورهای افغانستان و پاکستان به همه چیز ایران وابستگی دارند می‌توانیم با ایجاد بازارچه‌های مرزی نه تنها برای کوله بری بلکه برای صادرات عمده و صنایع مشترک بین دو مرز و حتی منابع آبی مشترکی که داریم سرمایه گذاری کنیم.

    وی افزود: من با اطمینان  به شما می‌گویم با نگاه بسیار خوبی که رهبر معظم انقلاب، رییس جمهور، سپاه پاسداران انقلاب، مجلس شورای اسلامی و  قوه قضاییه به این استان دارند منابع خوبی برای آن در نظر گرفته شده است.

    سرلشکر رحیم‌صفوی بیان کرد: بحث دیگر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی  و نهادهای انقلابی در سیستان و بلوچستان بوده که بسیار دارای اهمیت است.

    وی افزود: دو مرحله وجود دارد که کشور از شرایط فعلی به شرایط مطلوب برسد یکی بهره گیری از ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان یعنی حوزه ژئوپلیتیکی دریای عمان و اقیانوس هند و دیگری هم حوزه ژئوپلیتیکی دریای خزر است.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: سیستان و بلوچستانصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانیگنج پنهان
    پست قبلی

    عجیب‌ترین فواید مصرف طولانی مدت چای

    پست بعدی

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: نخستین پارک علم و فناوری بخش کشاورزی فردا افتتاح می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وحید صباغ در گفت و گو، اظهار کرد: در گذشته حبوبات به صورت بهاره کشت می‌شد اما طی چند سال...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    توسعۀ فناوری‌های نوین کشاورزی؛ نیاز امروز حوزۀ تولید

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: نخستین پارک علم و فناوری بخش کشاورزی فردا افتتاح می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    اعتبار مقابله با سوسک سرخرطومی در کرمان کافی نیست/ردیابی ۵۰ هزار نخل از اول سال

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.