سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان

    یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید انواع محصولات دانش‌بنیان شده است و توانسته تا حد بسیاری تولیدات داخلی ماشین‌آلات صنایع غذایی را توسعه دهد و در سطح گسترده‌ای نیاز کارخانه‌های شیرینی و شکلات کشور را تامین کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۶, ۱۴۰۳
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان

    علی یادگاری، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره آغاز و چگونگی فعالیت‌های این شرکت، اظهار کرد: شرکت ما حدود ۳۰ سال است که طراح و سازنده ماشین‌آلات تولید شیرینی، شکلات و مواد غذایی و جزء اولین شرکت‌هایی است که ماشین‌آلات جدیدی را برای اولین بار در کشور طراحی کرده و به تولید انبوه رسانده و به کارخانه‌های شیرینی، شکلات و آبنبات عرضه می‌کند.

    مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص به‌کارگیری نخبگان و تحصیل‌کردگان دانشگاهی در این شرکت دانش‌بنیان، ضمن اشاره به این موضوع که تمام سعی این شرکت در بهره‌مندی از نخبه‌های دانشگاهی بوده است، تاکید کرد: نیروهای ما همگی متخصص و فارغ‌التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های برق و مکانیک هستند، اما از آنجا که استقبال جوانان امروزی از فعالیت‌های حوزه ماشین‌سازی اندک است، لذا این مقوله باید فرهنگ‌سازی شود و دانشگاه‌ها باید در ایجاد ارتباط دانشجویان با کارخانه‌های ماشین‌سازی و صنایع تلاش کنند.

    به گفته وی، اکثر دروس مطالعاتی در دانشگاه‌های کشور تئوری هستند و این عاملی می‌شود که دانشجویان زمان فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌ها نتوانند آموخته‌های خود را به‌صورت عملی به‌کار گیرند. به همین دلیل دانشگاه‌ها باید دانشجویان را به مراکز صنعتی و کارخانه‌ها متصل کنند.

    یادگاری درباره لزوم ایجاد رشته دانشگاهی ماشین‌آلات صنایع غذایی در دانشگاه‌های کشور افزود: البته انجمنی با عنوان «انجمن ماشین‌سازان صنایع غذایی ایران» در کشور وجود دارد که با طرح پیشنهادی مبنی بر ایجاد یک رشته دانشگاهی در این حوزه توانست رشته ماشین‌آلات صنایع غذایی را که در حال حاضر در دانشگاه تهران تدریس می‌شود، ایجاد کند، اما در هر صورت با توجه به نیاز کشور در زمینه تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی، این اقدامات بسیار اندک و البته قابل توسعه است.

    مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اعلام اینکه این شرکت تنها ماشین‌آلاتی که مربوط به صنایع غذایی، شیرینی و شکلات است را تولید می‌کند، درباره برنامه‌های این شرکت برای توسعه خط تولید و ایجاد اشتغالزایی، گفت: ما در حال توسعه خط تولید و افزودن چهار هزار متر به سالن مجموعه‌مان هستیم و قرار است تا پایان سال حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر نیروی متخصص جذب کنیم.

    وی درباره برنامه‌های جدید این شرکت دانش‌بنیان و تاثیراتی که بر اقتصاد کشور می‌گذارد، اظهار کرد: برنامه‌های جدیدی برای ساخت ماشین‌آلاتی مانند دستگاه‌های بسته‌بندی یک سر پیچ و دو سر پیچ آبنبات، تافی و شکلات که تا کنون با قیمت‌های زیادی از اروپا و چین به کشور وارد می‌شدند و با خروج ارز بسیاری از کشور هم همراه بود، داریم.

    به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، یادگاری در خصوص تاثیرات اجرایی شدن طرح توسعه خط تولید این شرکت و تاثیرات مثبتی که بر اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور ایجاد می‌کند، افزود: هدف از این طرح، افزودن ساخت ماشین‌آلات به خط تولید است. ما می‌توانیم مشابه همان ماشین آلمانی که به کشور وارد می‌شود را با قیمت یک بیستم بسازیم که البته منوط به دریافت تسهیلات و حمایت‌های مالی از نهادهای تامین مالی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی است. این امر نه تنها به ایجاد اشتغالزایی و تامین تولید داخلی کمک کرده، بلکه موجبات صادرات و ارزآوری بسیاری را برای کشور فراهم می‌کند.

    به گفته مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، صنعت شیرینی و شکلات همواره برای کشور ارزآور بوده است. حوزه ماشین‌آلات مانند حوزه نفت نیست که قیمت جهانی مشخصی داشته باشد. ماشین‌آلات همواره جزء ارزآورترین محصولات در دنیا است.

    یادگاری در پایان با اشاره به برخی چالش‌ها و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: دانش‌بنیان‌ها، نقش مهمی در تأمین نیاز داخل، اشتغال‌زایی و کمک به اقتصاد کشور برعهده دارند که نیازمند همکاری و تسهیل‌گری از سوی دولت و نهادهای مسؤول است. امیدواریم صندوق نوآوری و شکوفایی در این زمینه مساعدت و همکاری بیشتری با دانش‌بنیان‌ها داشته باشد. صندوق می‌تواند در مسیر کمک به توسعه تولید و صادرات محصولات دانش‌بنیان، نقش بسزا و مؤثری داشته باشد. پیشنهاد می‌کنم مسؤولان صندوق نوآوری و شکوفایی با سفرهای استانی بیشتر و بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرند.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: شرکت دانش بنیانصنایع غذاییماشین آلات
    پست قبلی

    امسال ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج تولید شد

    پست بعدی

    پرواز تورم مواد غذایی در کانادا

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    طعم‌دهنده نعنای تولید شده در این شرکت، با فرمولاسیون نانویی طراحی شده که موجب افزایش پایداری ترکیبات مؤثره، اثربخشی سریع‌تر...

    بیشتر بخوانید
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت‌های تولیدکننده ایالات‌متحده صعود کرد

    پرواز تورم مواد غذایی در کانادا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    تولید گوشت کشور مصرف سالانه بازار را پاسخ می‌دهد

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.