پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    آغاز توزیع مرغ منجمد برای تنظیم بازار + قیمت

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ بالاتر از ۲۲۰ هزارتومان گرانفروشی است

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    وزیر جهاد کشاورزی از بازنگری قیمت ۴ محصول لبنی خبر داد

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    هیچ کمبودی در بازار نیست/ با گران‌فروشی مرغ برخورد می‌شود

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    لبنیات بالاخره ارزان می‌شود؟ | پشت پرده دعوای دولت، دامدار و کارخانه‌ها

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    تامین گوشت در ماه‌های آتی دچار مشکل می‌شود

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دلالان وارد چرخه خرید و جمع آوری برنج از کشاورزان شدند

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه‌های شب یلدا در بازار

    رئیس اتحادیه قنادان: افزایش قیمت آرد شیرینی را گران نخواهد کرد

    قیمت شیرینی و کیک شب یلدایی تغییری نخواهد داشت

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    ۲۵۲ هزارتن هندوانه پاییزه برای تنظیم بازار شب یلدا به بازار عرضه می شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گذر از موانع صدور پروانه ساخت برای محصولات غذایی

    در نشست مشترک کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان، موضوع تجمیع پروانه‌های ساخت محصولات غذایی مورد بررسی قرار گرفت. این نشست با حضور رئیس سازمان غذا و دارو و رؤسای کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران، به میزبانی اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱, ۱۴۰۴
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گذر از موانع صدور پروانه ساخت برای محصولات غذایی

    در این جلسه، پس از طرح موضوعات تخصصی و ارائه پیشنهادات بخش خصوصی در حوزه مجوزها، با موافقت رئیس سازمان غذا و دارو تصمیمات مهمی برای تسهیل فرآیند صدور پروانه ساخت و کاهش موانع تولید اتخاذ شد.
    کیفیت محصولات غذایی رضایت‌بخش است
    سید یوسف قاضی‌عسگر، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان اعلام کرد که کیفیت محصولات غذایی مطلوب است و هیچ مشکل اساسی وجود ندارد. وی افزود: با توجه به نمونه‌های موفق و پیچیده انجام شده، می‌توان با تعامل با سازمان غذا و دارو، گام‌های مثبتی در تسهیل فرآیندهای مربوط به صنایع غذایی برداشت.
    قاضی‌عسگر همچنین تأکید کرد: این کمیسیون پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام خواهد داد و استارت اقدامات تسهیلی با همکاری نهادهای ذی‌ربط زده شده است.

    حذف موانع صدور پروانه ساخت
    مهدی پیرصالحی، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو کشور با تأکید بر حذف موانع و بخشنامه‌های مشکل‌ساز برای تولیدکنندگان و تمرکز بر ایمنی و سلامت محصولات، با این رویکرد موافقت کرد.
    وی بر ضرورت حفظ سلامت جامعه مصرف‌کننده تأکید کرد و مقرر شد الزام دریافت پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو صرفاً برای فرآورده‌هایی اعمال شود که استاندارد آن‌ها تدوین و ابلاغ شده است.

    لزوم نگاه جامع در حوزه سلامت و تولید
    رشید عزیزپور، رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران، بر بازنگری در سیاست‌های نظارتی و تسهیل فرآیندهای تولید و صادرات صنایع غذایی تأکید کرد و گفت: باید نگاه جامعی در حوزه سلامت، تولید و بازرگانی ایجاد شود تا هم حقوق مصرف‌کننده حفظ شود و هم فضای تولید رقابتی‌تر گردد. لازم است غذا نیز مانند دارو متولی واحد و وحدت رویه شود.
    وی افزود: اگر هدف ما صادرات‌محوری در صنایع غذایی است، باید مقررات، شیوه‌نامه‌ها و رویه‌ها بر اساس معیارهای جهانی بازنگری شوند و قید و بندهای داخلی مانع حضور بین‌المللی تولیدکنندگان نشود.

    ضرورت متولی واحد و کاهش موازی‌کاری‌ها
    مسعود بختیاری، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان، با اشاره به نقش بخش خصوصی در همراهی با سازمان غذا و دارو گفت: تفاهم‌نامه اخیر بین سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد ایران گام مثبتی است، اما کافی نیست. صنعت غذا باید یک متولی واحد داشته باشد و تعدد دستگاه‌های اجرایی در نظارت و ایمنی، به نفع مردم و محیط کسب‌وکار نیست.
    وی افزود: استفاده از ظرفیت قوانین موجود می‌تواند بدون تصویب قوانین جدید، موازی‌کاری‌ها را کاهش دهد. بختیاری همچنین بر هم‌افزایی دولت و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: تولید غذای سالم، ایمن و باکیفیت هدف مشترک است و همکاری هر دو طرف می‌تواند بار مسئولیت سازمان غذا و دارو را سبک‌تر کند.
    پیچیدگی صدور مجوزها مانع صادرات است.

    علی سرشوقی، نایب‌رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان، روند صدور مجوز تولید و صادرات محصولات غذایی را پیچیده دانست و گفت: برای هر طعم جدید در یک محصول، باید پروانه ساخت جداگانه دریافت شود که چندین ماه زمان می‌برد و فرصت‌های صادراتی را از بین می‌برد.
    وی افزود: پیشنهاد این است که پروانه ساخت بر اساس طبقه‌بندی اصلی محصول صادر شود و ترکیبات یا تغییرات جزئی در همان مجوز قید گردد تا نیاز به دریافت مجوز جدید برای هر طعم نباشد.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان

    برچسب ها: اصفهانسازمان غذا و داروصدور پروانه ساختصدور مجوزکیفیت محصولات غذایی
    پست قبلی

    گرانفروشی در بازار لبنیات نداریم

    پست بعدی

    خرید حمایتی پیاز با ۷ مرکز فعال و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    گلاب سیاه رونمایی شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گلاب سیاه رونمایی شد

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۴ همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری از گلاب سیاه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی...

    بیشتر بخوانید
    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    پشت این لقمه‌های کوچک، ‌فرصت‌های بزرگ نهفته است!

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    ارتقای جایگاه صنعت غذایی ایران در بازارهای جهانی

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    صنعت غذای ایران با کیفیت مشابه خارجی ارزان‌تر تولید دارد

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خرید حمایتی پیاز با ۷ مرکز فعال و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    خرید حمایتی پیاز با ۷ مرکز فعال و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    پر بازدیدها

    راه نجات پرتقال مازندران؛ از سورتینگ و برندینگ تا فروش مستقیم

    راه نجات پرتقال مازندران؛ از سورتینگ و برندینگ تا فروش مستقیم

    آذر ۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    عرضه نهاده دامی منجر به فروکش عطش بازار شد

    آذر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: انار ایران کاملاً ارگانیک است/در هیچ باغ اناری سم استفاده نمی‌شود

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: انار ایران کاملاً ارگانیک است/در هیچ باغ اناری سم استفاده نمی‌شود

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    همکاری‌های ایران و هند در تجارت کشاورزی و بهداشت گیاهی تقویت می‌شود

    همکاری‌های ایران و هند در تجارت کشاورزی و بهداشت گیاهی تقویت می‌شود

    آذر ۱۸, ۱۴۰۴
    کمبودی در عرضه قارچ نداریم؛ احتمال افزایش قیمت قارچ از نیمه دوم سال

    قارچ‌ها؛ دوست قلب شما؟ فواید تازه برای سلامت قلبی-متابولیک

    آذر ۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.