مواد اصلی این کیک شامل آرد، آب لیمو تازه، تخم مرغ، شیر و شکر می باشد که می توانید باب طبع خود برخی از مقدار مواد آن را کم و زیاد کنید. می توانید به جای شکر از پودر قند نیز استفاده کنید و بعد از آماده شدن کیک، بر روی آن کمی پودر قند بریزید.
کیک پودینگ لیمویی یک دسر خوشمزه و محبوب در تمام مهمانی ها و مجالس می باشد. می توانید این دسر را برای انواع دورهمی های دوستانه و خانوادگی در منزل طبخ و آماده کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید.
مواد لازم
- آرد: ۵۰ گرم
- شیر: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شکر: نصف پیمانه
- کره: ۶۰ گرم
- وانیل: یک قاشق غذاخوری
- آب لیموترش: یک چهارم پیمانه
- نمک: نصف قاشق چایخوری
مراحل
- گام 1
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را در دو ظرف جداگانه جدا کنید.
- گام 2
زرده تخم مرغ را هم زده و خوب مخلوط کنید.
- گام 3
سپس شیر، کره، شکر و آب لیمو تازه را به زرده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.
- گام 4
آرد الک شده و نمک را نیز به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه و هم بزنید.
- گام 5
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم زده تا کف کند.
- گام 6
سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط زرده اضافه و ترکیب کنید.
- گام 7
فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده تا گرم شود.
- گام 8
کاسه های کوچک مخصوص فر را با کمی کره و یا روغن چرب کنید.
- گام 9
سپس نصف کاسه های فر را از مایه کیک پودینگ پر کنید.
- گام 10
کاسه ها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.