یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    اکوسیستم جنگلی ایران سیبل هزار و یک تهدید/از برنامه مدیریتی خبری نیست

    رئیس شبکه زیست محیطی استان مرکزی با اشاره به اینکه پوشش گیاهی در هر کشوری جزو سرمایه‌های ملی آن کشور بشمار می‌رود، گفت: بهره‌برداری نادرست از محصولات جانبی جنگل، معدن کاوی، زمین خواری، ویلاسازی، تخریب عرصه‌ها توسط جوامع روستایی، زغال‌گیری و تولید چوب، افزایش عرصه‌های مرتعی برای چرای دام، از جمله اقداماتی است که در کنار قاچاق چوب به جنگل‌ها آسیب وارد می‌کند.

    توسط آتنا نوریانی
    تیر ۱۵, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رشد ۲ برابری کشفیات چوب آلات جنگلی/ شگردهای قاچاقچیان تغییر کرده

    دکتر سیاوش آقاخانی  در خصوص مفهوم جنگل‌های ایرانی و تورانی و تفاوت آنها با دیگر انواع جنگل اظهار کرد: جنگل‌های ایران یکی از کهن‌ترین و دیرین‌ترین جنگل‌های جهان هستند و از لحاظ ارزش اکولوژیکی و محیط زیستی یکی از ارزشمندترین جنگل‌های جهان محسوب می شوند چرا که متعلق به دوران سوم زمین شناسی بوده و ارزش طبیعی و تاریخی جنگل‌های ایران خیلی بیشتر از ارزش چوبی است که در آنجا می‌بینیم که متاسفانه بریده شده و استخراج می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه جنگل‌های ایران به پنج منطقه اصلی و ناحیه رویشی تقسیم می‌شود، گفت: معروف‌ترین جنگل‌های ایران که برای عامه جا افتاده، جنگل‌های هیرکانی هستند که در یک منطقه‌ای واقع در قسمت جنوبی دریای خزر و در شهرستان مرزی آستارا قرار دارد. این جنگل ها متراکم‌ترین جنگل‌های ایران و چند طبقه هستند و با مفهوم جنگلی که در ذهن مردم است مطابقت دارند.

    او با اشاره به وجود جنگل‌های دیگری نظیر ارسبارانی، زاگرسی، خلیج عمانی در جنوب کشور و جنگل‌های ایرانی و تورانی گفت: جنگل‌های ایرانی و تورانی بسیار معروف هستند و با تمدن توران نیز ارتباط نزدیک داشته و به دلیل پیشینه خود در تاریخ طبیعی ایران از لحاظ تاریخی به عنوان جنگل‌های ایرانی و تورانی شناخته شده و وسیع ترین جنگل‌های ایران را در فلات مرکزی تشکیل می‌دهند و دامنه کشیدگی آنها از شمال غربی تا جنوب شرقی ادامه دارد.

    مدیرعامل سازمان مردم نهاد کیمیای سبز در خصوص مرز جنگل‌های ایرانی و تورانی با سایر جنگل‌ها گفت: نوع اقلیم و شرایط بارش و مقاومت بیشتر جنگل‌های ایرانی و تورانی نسبت به حداقل دمای محیطی و حداکثر ارتفاع طبیعی از سطح دریا، عوامل مهمی است که این جنگل‌ها را از جنگل‌های زاگرسی متفاوت کرده است. سازگارترین گونه‌ها در مناطق جنگلی ایرانی و تورانی وجود دارد و تنوع بسیار بالای این نوع جنگل‌ از نظر محیطی موجب شده تا سخت‌ترین شرایط بارشی را متحمل شوند.

    تفاوت جنگل‌های هیرکانی با ایرانی و تورانی

    وی به تفاوت جنگل‌های هیرکانی با ایرانی و تورانی پرداخت و افزود: جنگل‌های هیرکانی یا خزری یکی از کهن‌ترین جنگل‌های جهان هستند و گونه‌هایی نظیر راش، افرا، ممرز و … در آن وجود دارند و چوب‌بری پدیده غالب در این جنگل‌هاست، اما جنگل‌های ایرانی و تورانی ارزش چوبی ندارند، اما از لحاظ حفظ زیستگاه، بافت خاص، بالا نگه داشتن سطح آبهای زیرزمینی، تامین زنجیره غذایی گونه‌های جانوری اطراف خود، ایجاد سایه برای گونه‌های زیردرخت ارزش دارند و از این حیث بی‌نظیر هستند و مهمترین نقش آنها حفظ سطح آب‌های زیرزمینی و بالا نگهداشتن آن است.

    آقاخانی بیان کرد: متاسفانه طی سال های گذشته چرای مفرط دام، خشکسالی و پائین رفتن سطح آب‌های زیرزمینی استرس جدی به جنگل‌های ایرانی و تورانی وارد کرده و اگر طرح جامع مدیریت جنگل‌ها اتفاق نیفتد و اقدامات مدیریتی سازگار با طبیعت نظیر مبارزه بیولوژیک با آفات و بیماری‌هایی که به دلیل ضعف گونه‌های گیاهی شایع می شوند، اجرایی نشود و دستکاری‌های سازگار با طبیعت صورت نگیرد، آسیب جدی به اکوسیستم وارد خواهد شد.

    قاچاق چوب مهمترین عامل تخریب در جنگل‌های خزری و زاگرسی

    او در ادامه با اشاره به اینکه آسیب اصلی و مهمترین عامل تخریب در جنگل‌های خزری و زاگرسی قاچاق چوب است، افزود: چوب‌های ارزشمندی در این جنگل‌ها وجود دارد که به قیمت بالا فروخته می‌شوند و از آنجاکه سازمان جنگل‌ها طرح جایگزین تنفس جنگل‌ها را راه‌اندازی نکرده است، متاسفانه حفاظت از عرصه‌ها کاهش یافته و چوب‌بری افزایش پیدا کرده است، در صورتی که هیچ توجیه اقتصادی برای بریدن درختان جنگل‌های هیرکانی وجود ندارد چون ارزش تاریخی و اکولوژیکی زیادی دارند و در تولید محصولات جانبی و اسانس‌ها نقش بالایی دارند. آموزش و توانمندسازی جوامع محلی می‌تواند مانع از بین رفتن جنگل‌ها شود.

    از برنامه مدیریت اکوسیستم جنگلی ایران خبری نیست/منابع ملی و منافع ملی

    آقاخانی همچنین بهره‌برداری نادرست از محصولات جانبی جنگل، معدن کاوی، زمین خواری، ویلاسازی، تخریب عرصه ها توسط جوامع روستائی، برش تک پایه‌های موجود برای زغال‌گیری و تولید چوب و افزایش عرصه‌های مرتعی برای چرای دام را از دیگر اقداماتی بیان کرد که در کنار قاچاق چوب به جنگل‌ها آسیب وارد می‌کند و افزود: مهمترین عامل تخریب اکوسیستم‌های جنگلی ایران در پنج ناحیه رویشی کشور نداشتن برنامه مدیریت برای حفظ و نگهداری از آنهاست. این برنامه مدیریتی شامل تامین اعتبار، استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی اکوسیستم‌های طبیعی، آموزش و توانمندسازی مردم ساکن در حاشیه این پنج ناحیه رویشی و توجه به اکوتوریسم دوستدار طبیعت است. باید به مردم یاد داد که عرصه جنگلی را حفظ کنند تا معیشت بهتری در انتظار آنان باشد.

    این مدرس دانشگاه در پاسخ به این پرسش که فرهنگ‌سازی برای حفاظت از جنگل‌ها چگونه و به دست چه نهادهایی باید صورت گیرد و چرا این مسئله در بین مردم یک دغدغه اساسی نیست، اظهار کرد: متاسفانه کار کردن با مردم در حوزه آموزش و توانمندسازی به درستی صورت نمی‌گیرد. دولت توان نگهداری از منابع طبیعی و ملی را ندارد و این مردم هستند که باید در محافظت از عرصه‌های منابع طبیعی و محیط زیستی مشارکت کنند. حس تعلق مردم نسبت به اکوسیستم باید تقویت شود. زمانی می‌توان به منابع طبیعی، منابع ملی گفت که منافع ملی را در برداشته باشد و این نگاه در جامعه ایجاد شود که با حفظ این عرصه‌ها می‌توان منفعت ملی برد.

    تجربه موفق هند و ترکیه/کار درست را هم به درستی انجام نمی‌دهیم

    وی با تاکید بر اینکه باید از تجربه موفق کشورهایی نظیر هند و ترکیه الگوبرداری کرد، گفت: این دو کشور جوامع بومی و محلی را درگیر کار حفاظت از عرصه‌های طبیعی کرده و آنها از طریق تشکیل تشکل‌های محلی توانمند کردند. به گونه‌ای که یادگرفتند چگونه از توریسم، محصولات جانبی جنگل نظیر انواع شیره‌های گیاهی، گونه‌های دارویی تولید شده در حواشی جنگل یک چرخه اقتصادی ایجاد کنند و با بازاریابی و تبلیغات، جوامع محلی را بهره‌بردار کرده‌اند و بجای بریدن درختان جنگل تلاش کنند تا توریسم جذب کنند و با درآمد اقتصادی آن امرار معاش کنند تا با چوب بری و قاچاق چوب که آسیب زیادی را وارد می‌کند.

    آقاخانی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما حتی کار درست را به درستی انجام نمی‌دهیم در حالی که با تشکل‌سازی و مردم را کنار یکدیگر قراردادن می‌توان هم مانع از آسیب رسیدن به جنگل شد و هم درآمدزایی ایجاد کرد. سازمان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها نیز باید در این مسیر حرکت کنند و حفاظت از جنگل‌ها را در قالب تشکل‌های خرد محلی با اعطای تسهیلات با سود پائین و توانمندسازی صحیح و تشکیل صندوق های خرد محلی با شناسایی عرصه‌های طبیعی و احصای ظرفیت‌های اقتصادی عملیاتی کنند و اجازه دهند جوامع محلی بجای تخریب جنگل از منافع آن استفاده کنند.

    وی گفت: جنگل‌های استان مرکزی در دو ناحیه کوهستانی و بیابانی قرار دارند که بیشتر تیپ کوهستانی هستند و آخرین مطالعات انجام شده در خصوص وسعت جنگل‌های این استان بیانگر وجود افزون بر ۱۸ هزار هکتار اکوسیستم جنگلی است.

    وی در خصوص زنجیره‌ اکوسیستمی جنگل‌های ایرانی و تورانی گفت: این نوع جنگل‌ها حجم زیادی از گونه‌های گیاهی و جانوری را به یکدیگر وابسته کرده و بین آنها ارتباط وجود دارد. مثلا بذرهایی که گونه بنه و بادامی که تیپ غالب جنگل‌های ایرانی و تورانی در منطقه استان مرکزی هستند تولید می‌کنند حجم زیادی از جوندگان اطراف خود را وابسته کرده و یک اکوسیستم زنجیره‌ای ایجاد کرده است.

    آقاخانی با اشاره به اینکه استان مرکزی به عنوان یک استان دارای پوشش جنگلی شناخته نمی‌شود، اظهار کرد: این استان بیشتر به عنوان یک استان بیابانی شناخته می‌شود، اما با این وجود تیپ ارزشمندی از گونه‌ها در نقاط مختلفی نظیر شهرستان‌های ساوه، تفرش و … وجود دارد و در یکی از رویشگاه‌های ناحیه ایرانی و تورانی گونه هایی نظیر گونه بادامچه، بنه، انجیر وحشی و … مشاهده می‌شود که ارزش اکولوژیکی و ژنتیکی آنها بسیار زیاد است چرا که این گونه‌ها با شرایط سخت محیطی سازگارند.

    اشتباه سازمان پارک ها

    وی بیان کرد: یکی از ایراداتی که به سازمان پارک‌ها وارد است این است که گونه‌های ناسازگار با شرایط اقلیمی استان و گونه‌هایی که سازگار اقلیم مناطق دیگر کشور هستند را وارد فضای سبز شهری کردند که به دلیل عدم سازگاری از بین می‌روند و علاوه بر تحمیل هزینه‌های زیاد نمی‌توان سرانه پوششی فضای سبز را افزایش داد در حالیکه در این استان گونه‌هایی وجود دارند که با طبیعت و شرایط اقلیمی سازگار شدند و حتی بعضا نیاز به آبیاری و نگهداری آنچنانی ندارند و می‌توان با یک کار مطالعاتی دقیق از گونه‌های سازگار با هزینه کم نگهداری و مراقبت استفاده کرد تا در سخت‌ترین شرایط محیطی رشد کرده و منجر به توسعه فضای سبز شود.

    بی مهری به اکوسیستم های جنگلی استان مرکزی

    او تصریح کرد: کمترین توجه به عرصه‌های جنگلی استان مرکزی در جنوب شهرستان ساوه اتفاق افتاده است و حجم زیادی از گونه‌های طبیعی و عرصه‌های اکوسیستمی در مرز بین ساوه و تفرش مغفول واقع شده و نه مطالعه درستی در این عرصه‌ها صورت گرفته و نه برنامه دقیق حفاظتی برای آن تدوین شده است.

    رئیس شبکه زیست محیطی استان مرکزی با تاکید بر اینکه در حال حاضر اکوسیستم‌های جنگلی استان مرکزی توسط نهادهای متولی مورد بی توجهی قرار گرفته است، افزود: متاسفانه به دلیل بی تدبیری با صرف میلیاردها تومان هزینه، گونه های ناسازگار با اقلیم استان در نقاط مختلف کاشته می‌شود که به دلیل عدم سازگاری پس از مدتی خشک شده و از بین می‌روند در حالیکه با یک دهم این میزان هزینه می‌توان گونه‌های سازگار با طبیعت و اکوسیستم استان کاشت که نتیجه آن توسعه فضای سبز است. نباید در حق عرصه‌های طبیعی و جنگلی استان با بی‌تدبیری و بی برنامگی ظلم کرد.

    وی تصریح کرد: متاسفانه طرح جامعی برای جنگل‌های استان مرکزی وجود ندارد و تاکنون این طرح تهیه نشده است. در واقع به دلیل درگیری با موضوعاتی نظیر آلودگی هوا، صنایع و … داشته‌های ارزشمند استان را فراموش کرده ایم و این یک ظلم بزرگ در حق عرصه‌های طبیعی استان است.

    سرویس های خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنعت غذاوزارت جهاد كشاورزى
    پست قبلی

    دامداران فارس چشم‌انتظار یاری

    پست بعدی

    گرمای شدید و قطع برق بر تولید مرغ سایه انداخت/عرضه مرغ منجمد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    جعفر گوهرگانی، مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی در سومین جلسه هماهنگی تدوین دستورالعمل‌ها...

    بیشتر بخوانید
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مرغداران تخلف نمی‌کنند / همه فرایندها در سامانه ثبت می‌شود

    گرمای شدید و قطع برق بر تولید مرغ سایه انداخت/عرضه مرغ منجمد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    تنبیه نانوایان متخلف

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.