سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    «کنگر» و «ریواس» گیاهانی موثر در کاهش علائم آلرژی فصلی

    به گفته متخصص تغذیه در کردستان، آلرژی فصلی که در فصل بهار رخ می‌دهد و به عنوان تب یونجه هم شناخته می‌شود؛ واکنش سیستم ایمنی بدن در مواجهه با ورود آلرژن‌ها در هوای آزاد مانند گرده گل و گیاه و درختان در فصل بهار است.

    توسط صبا ژاله خاکی
    فروردین ۲۹, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    «کنگر» و «ریواس» گیاهانی موثر در کاهش علائم آلرژی فصلی

    سارا فوضی اظهار کرد: آلرژی پاسخ حساسیت بدن شما به آلرژن‌هایی مانند گیاهان، گرده گل‌ها و گرده شکوفه‌ها در فصل بهار است.
    وی در خصوص علائم آلرژی در بدن عنوان کرد: عطسه کردن، آبریزش بینی، آبریزش و خارش چشم، اختلال گوش، خستگی، تنگی نفس، سردرد و سرفه از جمله علائم آلرژی فصلی در فصل بهار است.
    فوضی افزود: بیشتر افرادی که مبتلا به بیماری آسم هستند ممکن است با شروع فصل بهار علائم آلرژی در آن‌ها تشدید شود.
    وی ادامه داد: از جمله دمنوش‌های موثر در کاهش علائم آلرژی در افراد می‌توان به دمنوش چای سبز، دمنوش پونه، دمنوش گل گاوزبان و دمنوش بابونه اشاره کرد که در صورت مصرف تنوع این دمنوش‌ها به کاهش علائم آلرژی در فصل بهار کمک می‌کنند.
    فوضی بیان کرد: از جمله مواد غذایی حاوی اسید چرب امگا 3 که به کاهش علائم آلرژی و کاهش هجوم آنتی‌بادی‌ها به بدن کمک می‌کنند می‌توان به مصرف ماهی، فرآورده‌های دریایی، مصرف گردو، تخم کتان، کتان و روغن کتان اشاره کرد.
    وی عنوان کرد: شیرین‌بیان و ریشه شیرین‌بیان هم یکی از دمنوش‌های بسیار موثر در کاهش التهاب سیستم تنفسی است که باعث کاهش آلرژی‌های غذایی در افراد نیز می‌شود.
    فوضی افزود: آلرژی‌ها اکثر اوقات در فصل بهار به ویژه زمانی اتفاق می‌افتد که سیستم ایمنی بدن شما یک ماده هوازی بی‌خطر را شناسایی و سپس با انتشار هیستامین‌ها و سایر مواد شیمیایی به جریان خون به این ماده آلرژن واکنش نشان می‌دهد؛ این مواد شیمیایی علائم یک واکنش آلرژیک را تولید می‌کنند و منشا مشترک این قضیه می‌تواند علائمی باشد که معمولا به صورت عطسه و سرفه در فصل بهار رخ می‌دهد.

    وی در خصوص علت بوجود آمدن آلرژِی در فصل بهار عنوان کرد: وجود درختان، گل‌ها و گیاهان درفصل بهار منشا اصلی بوجود آمدن آلرژی در افراد هستند و زمانیکه افراد در معرض هوای آزاد قرار می‌گیرند ممکن است علائم آلرژی در آن‌ها تشدید شود.
    فوضی در ادامه سخنان خود با اشاره به تاثیر مواد غذایی در کاهش علائم آلرژی در افراد اظهار کرد: معمولا مصرف سبزیجاتی همچون اسفناج، کلم بروکلی و سبزیجات برگ سبز می‌توانند به کاهش التهاب‌ها و کاهش علائم آلرژی در افراد کمک کنند.
    وی تصریح کرد: آنتی اکسیدان‌ها دارای آنزیم‌ها، املاح و ویتامین‌های ضروری هستند که سبب سلامت سیستم ایمنی و تنفسی در افراد می‌شوند و سیر یکی از ترکیباتی است که آنتی بیوتیک طبیعی را در خود دارد و باعث کاهش عفونت و آلرژی در افراد می‌شود.
    فوضی یادآور شد: از دیگر مواد غذایی موثر در کاهش علائم آلرژی می‌توانیم به مواد غذایی غنی از پروبیوتیک‌ها اشاره کنیم که در واقع باکتری‌های سالم فلور روده هستند و بعضی از محصولات لبنی که با باکتری‌های پروبیوتیک غنی شده‌اند؛ می‌توانند به کاهش آلرژیک فصلی در افراد کمک کنند و همچنین مصرف شیر کم‌چرب می‌تواند به کاهش آلرژی غذایی و فصلی در افراد کمک کند.
    به گفته وی مصرف مرکبات و ترکیبات حاوی ویتامین c مانند لیمو ترش، لیمو شیرین، کیوی و مصرف قارچ خوراکی پرورشی نیز می‌توانند در کاهش علائم آلرژی در افراد موثر باشند.
    سارا فوضی اذعان کرد: یکی از نکاتی که در بحث آلرژی‌ها بسیار مهم است جدا از مباحث پزشکی پرداختن به تغذیه مناسب افراد مبتلا به آلرژی و تغذیه‌هایی که به تشدید آلرژی در افراد منجر می‌شود؛ است.

    آیا رژیم غذایی سبب تشدید علائم آلرژی در افراد می‌شود؟
    وی ادامه داد: محصولات لبنی، تخم‌مرغ، توت‌فرنگی، بادمجان، گوجه فرنگی، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده باتوجه به شرایط فصل بهار می‌توانند باعث تشدید آلرژی در افراد شوند.
    فوضی خاطرنشان کرد: یکی از نکاتی که در بحث آلرژی‌ها توجه به آن بسیار مهم است؛ حذف کوتاه مدت و یا طولانی مدت ترکیبات غذایی از رژیم و برنامه غذایی است که مصرف آن سبب تشدید علائم آلرژی در افراد می‌شوند و حذف آن‌ها به کاهش علائم آلرژی در افراد کمک خواهد کرد.
    وی اظهار کرد: وجود رنگدانه‌های طبیعی نارنجی، بنفش و قرمز در میوه‌ها و سبزیجاتی همچون انار، زرشک، یاقوتی، کلم بنفش و هویج می‌توانند به کاهش علائم آلرژی در افراد کمک کنند.
    فوضی ادامه داد: ماست یکی از ترکیبات لبنی تخمیری است که سبب کاهش علائم آلرژیک در افراد می‌شود.
    به عقیده وی، کمبود ویتامین d3 در بهار و زمستان سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن افراد می‌شود و اشخاص بیش از پیش مستعد آلرژی‌های فصلی و غذایی هستند و می‌بایست سطح سرمی ویتامین d در بدن را به وسیله آزمایش خون کنترل کرد و اگر سطح سرمی ویتامین d از رنج استاندارد آن پایین‌تر بود با مصرف مکمل‌های رژیمی ویتامین d می‌توانیم به کاهش این ویتامین محلول در چربی کمک کنیم و کاهش ویتامین d3 یکی از مواردی است که باعث ایجاد افزایش آلرژی‌های فصلی و علائم آلرژی‌های فصلی در فصل بهار در افراد می‌شود.
    فوضی ادامه داد: روی یکی از ترکیبات ریز مغذی بسیار مقوی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در افراد می‌شود و اشخاصی که دچار کمبود روی در بدن هستند علائم گوارشی و آلرژی‌های فصلی در آن‌ها تشدید می‌شود و ترکیباتی مانند کدو تنبل، گروه مغذها و یا خشکبار می‌توانند به کمبود روی در افراد کمک کنند، همچنین مصرف پروتئین گوشت قرمز در حد اعتدال در رژیم غذایی می‌تواند به کمبود ریزمغذی روی در افراد کمک و باعث کاهش علائم آلرژی در افراد شود.

    وی اضافه کرد: یکی‌دیگر از شیرین کننده‌های طبیعی برای مهار آلرژی فصلی عسل است و یکی از ترکیباتی است که آنتی بیوتیک طبیعی و خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتری دارد که در صورت مصرف اعتدال آن در رژیم غذایی سبب کاهش عوارض آلرژی فصلی در افراد می‌شود.
    به گفته این کارشناس تغذیه، آلرژی در واقع عکس‌العمل سیستم ایمنی هنگام ورود یک ماده خارجی به بدن است که با کاهش علائم آن می‌توانیم به این قضیه کمک کنیم.
    سارا فوضی عنوان کرد: یکی از موارد بسیار مهم در بحث آلرژی‌ها، حفظ وزن در حد طبیعی است؛ متاسفانه بسیاری از افرادی که دچار چاقی و اضافه وزن هستند بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به آلرژی‌های فصل بهار قرار می‌گیرند.
    وی بیان کرد: از گیاهان خودرو در کوه‌های زاگرس در فصل بهار میتوان به کنگر و ریواس اشاره کرد که به صورت غذاهای محلی مصرف می‌شوند و به کاهش علائم آلرژی در افراد کمک می‌کند و مصرف شربت ریواس هم از دیگر ترکیبات موثر در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی در افراد محسوب می‌شود.
    فوضی تاکید کرد: پیاز یکی از مواد غذایی غنی از کورستین است که آنتی اکسیدان غالب در آن خطر ابتلا به آلرژی‌های فصلی را کاهش می‌دهد و همچنین سیر با داشتن ترکیب عالی آلیسین و مصرف پیاز قرمز در رژیم غذایی به کاهش علائم آلرژی فصلی و کاهش شدت علائم تنفسی در افراد کمک می‌کنند.
    به گفته وی، مصرف آب آشامیدنی سالم در فصل بهار و در طول روز و براساس نیاز بدن باعث کاهش علائم آلرژی تنفسی و آلرژی فصلی در این فصل خواهد شد.

    نکاتی در خصوص کاهش علائم آلرژی فصلی
    سارا فوضی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: رعایت نظافت، استفاده از ماسک، قرار نگرفتن در معرض آلرژن‌ها، تمیز و پاک نگه داشتن محیط زندگی و قرار دادن ملافه‌ها در معرض نور آفتاب و حذف مواردی که سبب تشدید آلرژی‌ها هستند از جمله نکات مهم در بحث جلوگیری و کاهش علائم آلرژی است.
    وی ادامه داد: مصرف میوه‌ها و سبزیجات سالم به کاهش علائم آلرژی در افراد کمک می‌کند و البته برخی از میوه‌های فصل بهار همچون توت‌فرنگی، هلو و خربزه سبب تشدید علائم آلرژی فصلی در افراد می‌شود که در صورت تشدید آلرژی با مصرف این موارد بهتر است آن را برای یک دوره کوتاه و یا برای همیشه حذف و از سایر میوه‌های سالم و طبیعی در این فصل استفاده کرد.
    فوضی عنوان کرد: از مصرف غذاهای فرآوری شده مانند مصرف نمک، ادویه‌های تند و مصرف غذاهای کهنه و مانده و همچنین مصرف فست فودها و غذاهای آماده مانند سوسیس و کالباس پرهیز و با تغذیه سالم، با متناسب نگه‌داشتن وزن بدن، تقویت سیستم ایمنی بدن، مدیریت استرس، مدیریت خواب و مصرف مواد غذایی سالم و مناسب و متناسب با شرایط بدنی به کاهش علائم آلرژی در فصل بهار کمک کنیم.
    وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز آلرژی می‌توان به شست‌وشوی مکرر دست‌ها، عدم تماس دست‌ها با بینی اشاره کرد و مصرف دمنوش زنجبیل با عسل نیز به کاهش علائم آلرژی در افراد کمک می‌کند، همچنین ماساژ پیشانی با روغن بادام و استنشاق روغن اُکالیپتوس و نوشیدن آب هم دمای بدن و ولرم باعث کاهش آلرژی فصلی در افراد می‌شود.
    فوضی در پایان یادآور شد: چنانچه اگر با رعایت نظافت، رعایت اصول تغذیه، رعایت بهداشت فردی و حذف آلرژن‌ها در محیط اطرافمان حساسیت‌های فصلی کاهش پیدا نکرد بهتر است به پزشک مراجعه و ناچارا با مصرف داروها به کاهش آلرژی‌ها و عوارض ناشی از آن در فصل بهار کمک کنیم

    سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    پست قبلی

    توصیه‌هایی برای روزه‌داری در دوران کرونا

    پست بعدی

    از پیازهای انبار شده تا اشکی که برای کشاورزان باقی نماند

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ذخیره‌سازی پیاز در اصفهان با هدف عرضه تدریجی انجام می‌شود

    از پیازهای انبار شده تا اشکی که برای کشاورزان باقی نماند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.