به گزارش ایفتاتی آی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را در تاریخ۱۴ و ۱۵ بهمن سال ۱۳۹۹ با همت دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، برگزار خواهد نمود .
گفتنی است دبیرخانه علمی کنگره تا تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۹۹ آماده پذیرش مقالات خواهد بود .
همچنین محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به شرح ذیل می باشد :
- کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
- امنیت و ایمنی مواد غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنیسازی مواد غذایی
- نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای گوشتی
- صنایع فرآوردههای غلات
- صنایع بستهبندی مواد غذایی
- صنایع فرآوردههای لبنی
- صنایع فرآورده های روغن
- تراریختگی
- سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
شایان ذکر است علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به آدرس http://ifstacongress27.ir مراجعه فرمائید.
همجنین جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ ( دبیرخانه کنگره ) تماس حاصل نمایید.