دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    کمبود گوجه نداریم/ رب توسط تولیدکنندگان دپو می‌شود

    عضو هیات مدیره فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی گفت: تولیدکنندگان رب تصوری از آینده قیمت گوجه فرنگی ندارند و این احتمال را می‌دهند که قیمت گوجه در ماه‌های آینده افزایشی شود از این‌رو رب تولید و آن را دپو می‌کنند تا بتوانند در آینده با قیمت روز آن را عرضه کنند.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دبیرسندیکای صنایع کنسرو ایران: کارخانجات رب گوجه را گران نکرده اند

    رسول قملاقی با اشاره به دپو کردن رب گوجه فرنگی از سوی تولیدکنندگان، گفت: رب از ابتدای سال جاری تا به امروز 30 تا 40 درصد افزایش نرخ را تجربه کرد این در حالیست که در حجم تولید گوجه فرنگی کاهشی نداشتیم.

    وی با بیان اینکه کارخانه‌داران گوجه فرنگی را کیلویی 4 هزار و 600 تومان از کشاورزان خریداری می‌کنند، گفت: تولیدکنندگان رب تصوری از آینده قیمت گوجه فرنگی ندارند و این احتمال را می‌دهند که قیمت گوجه در ماه‌های آینده افزایشی شود از این‌رو رب تولید و آن را دپو می‌کنند تا بتوانند در آینده با قیمت روز آن را عرضه کنند.

    قملاقی با اشاره به بالا بودن سرمایه در گردش تولید رب، خاطر نشان کرد: کارخانه‌‌ای با ظرفیت تولید روزانه هزار تن رب حداقل به سرمایه در گردش 4.5 میلیارد تومان برای خرید گوجه نیاز دارد.

    به گفته این فعال اقتصادی؛ کارخانه‌های بزرگ گوجه را از کشاورزان پیش خرید می‌کنند.

    عضو هیات مدیره فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ادامه داد: تولید رب برای مصرف تابستان فله‌ای و در زمستان به صورت اسپتیک تولید می‌شود تا ماندگاری آن بالا برود. کارخانه‌های کوچکی که سرمایه در گردش لازم را ندارند برای تامین مواد اولیه با مشکل مواجه خواهند شد.

    وی با بیان اینکه هزینه گوجه یک قوطی رب 800 گرمی حدود 24 هزار و 500 تومان می‌شود، افزود: 5 هزار تومان هزینه قوطی، 500 تومان هزینه شیرینگ (بسته‌بندی) و با احتساب سایر هزینه‌های سر بار قیمت یک قوطی گوجه حدود 30 تا 31 هزار تومان برای تولیدکننده تمام می‌شود؛ احتساب 12 درصد هزینه توزیع و 14 درصد سود در واحدهای خرد در نهایت رب باید قوطی 35 تا 38 هزار تومان بفروش برسد.

    وفور عرضه گوجه در یک  ماه آینده

    مصطفی دارایی‌نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان در پاسخ به این پرسش که این نگرانی در بین کارخانه‌داران رب گوجه فرنگی ایجاد شده است که ممکن است عرضه گوجه در ماه‌های آینده تقلیل پیدا کند در نتیجه اقدام به عرضه قطره ‌چگانی رب می‌کنند؟ افزود: در حال حاضر رب کازرون و دزفول در بازار موجود است و در ماه‌ آینده گوجه ورامین سپس قزوین در بازار عرضه خواهد شد از آنجایی‌که کرایه حمل بار از این مناطق به تهران کم است احتمال کاهش نرخ گوجه فرنگی در ماه‌های آینده وجود دارد از این‌رو کارخانه‌داران نگرانی از بابت کمبود گوجه نباید داشته باشند.

    به گفته این فعال صنفی؛ در یک هفته اخیر روزانه کارخانه‌های رب 150 تن گوجه از میدان میوه و تره بار کیلویی 5 هزار و 100 تومان خریداری می‌کنند.

    دارایی‌نژاد با اشاره به صادرات رب، گفت: رب را به‌ صورت اسپتیک تولید و آن را به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان صادر می‌کنند از این‌رو عرضه آن را در بازار داخلی کاهش می‌دهند تا بتوانند نرخ آن را تصاعدی کنند.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاررب گوجه فرنگیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاوررزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    مدیرجهاد کشاورزی شهرستان پردیس: ۱۸ تن زردآلو در هر هکتار برداشت شد

    پست بعدی

    ۳۰ درصد از اراضی آبی مجهز به سامانه‌های نوین آبیاری هستند/ خاموشی ۵ ساعته چاه‌های کشاورزی

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    همزمان با دهه فجر انجام می‌شود افتتاح و بهره‌برداری ۴۹ طرح کشاورزی در خوزستان

    ۳۰ درصد از اراضی آبی مجهز به سامانه‌های نوین آبیاری هستند/ خاموشی ۵ ساعته چاه‌های کشاورزی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.