چهارشنبه, آذر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازار نهاده دامی طی ۲۰ روز آینده به آرامش می‌رسد

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    کمبود مواد اولیه عامل اصلی کاهش توزیع قارچ

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    کمبود مواد اولیه عامل اصلی کاهش توزیع قارچ

    رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از کاهش ۵۰ درصدی توزیع قارچ خبر داد و گفت: ورودی قارچ تهران از ۵۰ تن به ۲۵ تن در روز کاهش یافته است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کمبود نهاده های دامی، دامداران طی یک ماه اخیر به خرید کاه و کلش گندم روی آوردند که این امر منجر به افزایش قیمت هرکیلو کلش از ۳ به ۱۲ هزارتومان شد که این امر رشد چشمگیر مواد اولیه تولیدکنندگان قارچ را به همراه داشت.

    به گفته وی، کمبود نهاده های دامی منجر به کمبود و گرانی مواد اولیه کمپوست واحدهای قارچ شد که این امر تولید قارچ را کاهش داد، درحالیکه قارچ یکی از سالم ترین پروتئین های گیاهی سفره خانوار است که با استمرار این روند طی یک تا ۲ ماه آینده با کمبود مواجه می شویم.

    رجبی ادامه داد: با توجه به شرایط خشکسالی، پیشنهاد واردات کاه گندم را داده ایم، اما مسئولان سازمان حفظ نباتات متاسفانه با قوانین ۵۰ سال گذشته اصرار دارد بیماری گوناگون در کلش وجود دارد که واردات می تواند آسیب وارد کند که عدم سازوکار مناسب در این خصوص زنگ خطری برای صنعت قارچ محسوب می شود.

    رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ متوسط تولید ماهانه قارچ را ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن اعلام کرد و افزود: بنابر آمار در شرایط کنونی تولید به کمتر از ۱۲۰ تن رسیده و با استمرار این روند به کمتر از ۸۰ تن در ماه خواهد رسید.

    به گفته وی، برآوردها حاکی از آن بود که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۲۰ هزارتن برسد که با وجود کمبود مواد اولیه پیش بینی می شود که تولید حداکثر به ۱۵۰ هزارتن برسد.

    رجبی از کاهش ۵۰ درصدی توزیع قارچ خبر داد و گفت: توزیع روزانه قارچ ورودی تهران از ۵۰ تن به ۲۵ تن کاهش یافته است که با استمرار این روند امکان کنترل قیمت در بازار وجود ندارد.

    وی قیمت هرکیلو قارچ کیفی درجه یک سرمزرعه را ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزارتومان و برای مصرف کننده ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: عرضه با نرخ های بالاتر گرانفروشی است.

    این مقام مسئول با بیان اینکه ۲ هزار واحد دارای مجوز پرورش قارچ در کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: در حال حاضر واحدها با ۷۰ درصد ظرفیت کار می کنند که با استمرار کمبود مواد اولیه ظرفیت واحدها به کمتر از ۵۰ درصد می رسد و بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد واحدها دچار چالش می شوند که این امر تهدیدی برای نیروی کار این صنعت است چراکه طبق آمار ۱۵ هزار نیروی ثابت در این صنعت اشتغال دارند.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها: بازارخشکسالیقارچقیمت
    پست قبلی

    پشت پرده گرانی گوشت در ایران چیست؟/ قیمت گوشت منجمد به 700 هزار تومان رسید

    پست بعدی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    جواد باقری امروز ۱۱ آذرماه در بازدید از فروشگاه‌های توزیع گوشت خیابان استقلال مشهد، درباره پخش گزارشی در صدا و...

    بیشتر بخوانید
    ایران واردات گوشت گاو برزیلی را ممنوع کرد

    پشت پرده گرانی گوشت در ایران چیست؟/ قیمت گوشت منجمد به 700 هزار تومان رسید

    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ثبت موجودی شالیکوبی‌ها؛ عمده پرونده‌های برنج مازندران

    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    ایجاد زنجیره تولید تا مصرف راه حلی برای کاهش ۳۰ درصدی قیمت

    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    پر بازدیدها

    سیستان در آستانه فروپاشی دامداری

    سیستان در آستانه فروپاشی دامداری

    آذر ۲, ۱۴۰۴
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    امارات و عراق بزرگترین مقاصد صادراتی گوجه‌فرنگی

    آذر ۱۰, ۱۴۰۴
    ضرورت انتقال کشت محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف

    ضرورت انتقال کشت محصولات برداشت شده به مکان‌های مسقف

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    زرنام و زرکام برگزیده جوایز صنعتی و صادراتی البرز شدند

    زرنام و زرکام برگزیده جوایز صنعتی و صادراتی البرز شدند

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    آبان ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.