جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    کمبود سرمایه‌گذاری در کشاورزی و ضعف زیرساخت‌ها از موانع اصلی تأمین امنیت غذایی است

    سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، کمبود سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و ضعف زیرساخت‌ها را از موانع اصلی در تأمین امنیت غذایی در کشورهای در حال توسعه خواند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آمریکا، متهم ردیف اول استفاده از غذا به عنوان سلاح در جهان

    «عباس حاجی حسینی» یکی از اهداف اصلی جهادکشاورزی را تامین امنیت غذایی مردم جامعه ذکر کرد و افزود: امنیت غذایی به دسترسی پایدار تمام افراد به غذای کافی، سالم و مغذی برای تأمین نیازهای تغذیه‌ای و داشتن یک زندگی سالم گفته می‌شود که البته این امر برای سلامت عمومی، کاهش فقر و توسعه اقتصادی ضروری است.

    وی با اشاره به عوامل تهدیدکننده امنیت غذایی، اظهار کرد: مهاجرت روستاییان به شهرها و در نتیجه کاهش منابع انسانی، تغییرات اقلیمی، خشکسالی، کمبود منابع آب، جنگ‌ها، افزایش جمعیت، نابودی خاک‌های حاصلخیز، بیماری‌های دامی و آفات کشاورزی از مهم‌ترین تهدیدات در این حوزه هستند.

    حاجی حسینی، برخی اقدامات برای تأمین امنیت غذایی در سطح کشور با توجه به تهدیدات روز افزون این حوزه را شامل افزایش بهره‌وری کشاورزی، ترویج کشت گیاهان استراتژیک و کم آبخواه، آمایش سرزمین و مدیریت بهینه منابع آب خواند و افزود: البته اقداماتی مانند سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین، کاهش ضایعات غذایی، تقویت زیرساخت‌های ذخیره‌سازی و حمل‌ونقل و حمایت از کشاورزان از دیگر این راهکارها هستند.

    وی نقش تکنولوژی‌های نوین در تأمین امنیت غذایی را نیز یادآور شد و گفت: فناوری‌هایی مانند اصلاح ژنتیکی گیاهان، کشاورزی هوشمند، سیستم‌های آبیاری پیشرفته، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی می‌توانند تولید غذا را افزایش داده و هدررفت منابع را کاهش دهند.

    سرپرست جهادکشاورزی استان در ادامه با اشاره به تأثیر تغییرات اقلیمی بر امنیت غذایی، تصریح کرد: تغییرات اقلیمی باعث کاهش بارندگی، افزایش دما، گسترش آفات و بیماری‌ها و کاهش عملکرد محصولات کشاورزی شده و در دهه‌های اخیر امنیت غذایی را تهدید کرده است.

    وی کمبود سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و ضعف زیرساخت‌ها را از موانع اصلی در تأمین امنیت غذایی در کشورهای در حال توسعه برشمرد و ادامه داد: تغییرات اقلیمی، ناپایداری سیاسی، فساد اداری و نبود فناوری‌های پیشرفته نیز از دیگر موانع اصلی در این زمینه هستند.

    این مسئول بر لزوم اتخاذ تدابیر و سیاست‌های مقابله با کمبود منابع غذایی تاکید کرد و گفت: توسعه کشاورزی پایدار، اصلاح الگوی کشت، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، اصلاح الگوی مصرف، توسعه بانک‌های ژنی و بهبود نظام توزیع مواد غذایی از جمله سیاست‌های الزامی در این رابطه هستند.

    حاجی حسینی با مهم خواندن تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در زنجیره تأمین، در این رابطه بر رعایت استانداردهای بهداشتی، کنترل کیفیت در تمام مراحل تولید و توزیع، استفاده از روش‌های بسته‌بندی مناسب و افزایش نظارت‌های دولتی تاکید کرد.

    سرپرست جهادکشاورزی استان مصرف بیش‌ از حد منابع طبیعی، افزایش ضایعات غذایی، گرایش به غذاهای ناسالم و بهره‌برداری ناپایدار از منابع کشاورزی را از عوامل موثر بر کاهش دسترسی به غذای سالم و افزایش چالش‌های امنیت غذایی دانست و در پایان بر لزوم آمادگی در برابر بحران‌های غذایی تاکید کرد.

    حاجی حسینی در این خصوص، ایجاد ذخایر استراتژیک مواد غذایی، توسعه کشاورزی مقاوم در برابر تغییرات اقلیمی، بهبود مدیریت بحران و تأمین زنجیره توزیع کارآمد را از راه‌های مقابله با بحران‌های غذایی ذکر کرد.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: ایسنا

    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییتامین محصولات کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلی
    پست قبلی

    میزان تولید زعفران در لرستان سالانه ۴ تن است

    پست بعدی

    توزیع میوه‌های تنظیم بازار از ۲۲ اسفند تا ۱۵ فروردین

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. بازار روغن دو هفته قبل...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    توزیع میوه‌های تنظیم بازار از ۲۲ اسفند تا ۱۵ فروردین

    پر بازدیدها

    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    خبری از توزیع آرد در ۱۷ روز گذشته نیست/ خرید آرد در سامانه متوقف شد

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    خیار هم گران شد/ هر کیلو ۱۶ هزار تومان

    تولید ارقام جدید خیار در گلخانه‌ها ضروری است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    تولید دانه‌های روغنی در استان‌های کشور به تفکیک+ جدول

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ۳۵ درصد حبوبات از طریق واردات تامین می‌شود

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.