پنجشنبه, خرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    پشت پرده گرانفروشی نان چیست؟

    هموطنان از مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنند

    هموطنان از مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنند

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    اختصاصی ایفتاتی آی برگزاری هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین‌آلات و محصولات صنایع غذایی+فیلم و تصاویر

    اختصاصی ایفتاتی آی برگزاری هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین‌آلات و محصولات صنایع غذایی+فیلم و تصاویر

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی از طریق برگزاری نمایشگاه

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    استاد دانشگاه آزاد اسلامی با توضیح درباره محصول ورنالیزیشن گفت: این تکنولوژی جایگزین سرما برای غلات پاییزه می‌شود و به کشاورزان این امکان را می‌دهد که گندم و جو را در اسفند تا بهار کشت کنند و از مشکلات کم‌آبی و خشکسالی در مناطق مرکزی ایران عبور کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    کمیل سیدشوربلال، استاد دانشگاه آزاد اسلامی و مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش بنیان در گفت‌وگو ، از تولید محصولی خبر داد که امکان کشت غلات پاییزه در خارج از فصل را فراهم می‌آورد.

    وی با اشاره به اینکه این محصول هیچ نمونه مشابه خارجی ندارد، گفت: این فناوری می‌تواند مشکلات خشکسالی و کم‌آبی در مناطق مرکزی ایران مانند اصفهان و یزد را کاهش دهد.

    جایگزین سرما در غلات پاییزه با استفاده از محصول جدید

    این مسئول با اشاره به اینکه محصول تولیدی می‌تواند جایگزین سرما در غلات پاییزه شود، افزود: این محصول به کشاورزان این امکان را می‌دهد که کشت گندم و جو را در فصل بهار و بعد از اسفند ماه انجام دهند.

    وی همچنین اظهار داشت: این محصول با کاهش نیاز به آب، موجب افزایش بازدهی کشاورزی و کاهش مصرف منابع آب می‌شود.

    افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی عملکرد محصولات کشاورزی با استفاده از این محصول

    وی با بیان اینکه استفاده از این محصول می‌تواند عملکرد کشاورزی را بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش دهد، توضیح داد که این دستاورد موجب بهبود کیفیت و افزایش درصد پروتئین در غلات خواهد شد.

    سیدشوربلال همچنین تاکید کرد که این محصول در مناطق مختلف ایران، به ویژه در مواجهه با خشکسالی، کارایی بالایی دارد.

    تولید و تجاری‌سازی کودهای شیمیایی و هورمونی

    سیدشوربلال افزود: شرکت «سبز رویش» تولید و تجاری‌سازی کودهای شیمیایی و هورمون‌های کشاورزی را در دستور کار خود قرار داده است.

    وی همچنین اعلام کرد که محصولات این شرکت تمامی مجوزهای لازم را اخذ کرده و اکنون در بازار در دسترس هستند.

    این محصول هیچ مشابه خارجی ندارد

    وی با اشاره به تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ در انگلستان انجام شده، گفت: این محصول هیچ مشابه خارجی ندارد و مقالات ما در ژورنال‌های بین‌المللی به عنوان مرجع استفاده شده است.

    وی همچنین تأکید کرد که این محصول برای اولین بار در ایران تولید شده است.

    همکاری با جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی اصفهان برای اجرای طرح کشت خارج از فصل

    مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، از همکاری با جهاد کشاورزی و اتاق بازرگانی اصفهان در راستای اجرای طرح کشت خارج از فصل خبر داد. هرچند که به گفته او این طرح در سال‌های گذشته به مرحله اجرایی نرسید، اما این محصول اکنون در مزارع خصوصی با استقبال خوبی مواجه شده است.

    فرهنگ‌سازی در کشاورزی برای استفاده از محصولات نوآورانه

    سیدشوربلال با اشاره به استقبال کشاورزان از این محصول در مناطق مختلف ایران، بیان کرد: در بسیاری از مزارع خصوصی، کشاورزان از این محصول استفاده کرده و موفق به کشت در شرایط کم‌آبی شدند.

    وی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی برای گسترش استفاده از این تکنولوژی در کشاورزی تاکید کرد و گفت: این محصول می‌تواند در مناطقی مانند تبریز و شمال کشور که با مشکل سرما مواجه هستند، به عنوان راه‌حلی برای کشت خارج از فصل و افزایش بازدهی محصولات کشاورزی استفاده شود.

    پتانسیل صادرات این محصول به کشورهای دیگر وجود دارد

    سیدشوربلال با بیان اینکه در کشورهای دیگر ممکن است نیازی به کشت خارج از فصل نباشد، تصریح کرد: پتانسیل صادرات این محصول به کشورهایی که با مشکلات مشابه کم‌آبی و خشکسالی روبه‌رو هستند، وجود دارد.

    محصول جدید می‌تواند به کاهش مصرف آب در کشاورزی کمک کند

    این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه استفاده از این محصول می‌تواند نیاز به آب در کشاورزی را کاهش دهد، افزود: با استفاده از این تکنولوژی، کشاورزان قادر خواهند بود تا مصرف آب را به‌طور قابل‌ ملاحظه‌ای کاهش دهند، به‌ویژه در مناطقی که هنوز از روش‌های آبیاری غرقابی استفاده می‌شود.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: شرکت دانش بنیانکشت غلاتوزارت جهاد کشاورزى
    پست قبلی

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    پست بعدی

    هموطنان از مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    0

     جعفر گوهرگانی، مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی در جلسه تدوین ضوابط فنی و دستورالعمل‌های...

    بیشتر بخوانید
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    خرید دانه‌های روغنی به ۱۳۹ هزار تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هموطنان از مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنند

    هموطنان از مصرف قارچ‌های وحشی خودداری کنند

    پر بازدیدها

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی/ شرایط آرام در صنعت طیور با کنترل آنفلوآنزای پرندگان

    کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانون‌های تب برفکی/ شرایط آرام در صنعت طیور با کنترل آنفلوآنزای پرندگان

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    خرید دانه‌های روغنی به ۱۳۹ هزار تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری

    بیش از ۶۵۰ هزار تن کود یارانه‌ای در ۴۰ روز ابتدایی سال تأمین شد

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    برداشت گندم در خوزستان از ۷۰۰ هزار تن فراتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.