سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    کشاورزان در انتظار بهبود شرایط صادرات

    گرانی نهاده‌های کشاورزی و افزایش هزینه تولید کیوی به عنوان یک محصول ارز آور گلایه کیوی کاران را به دنبال داشته و آنها خواستار بهبود شرایط صادرات این محصول از سوی دولت هستند.

    توسط فاطمه خداویردی
    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    گروه استان‌ها- رضا اکبری: کیوی یکی از میوه‌های خوشمزه و پرطرفدار فصل زمستان و سرشار از انواع ویتامین، مواد مغذی و معدنی مورد نیاز بدن است. درخت کیوی نخستین بار در سال ۱۳۴۷ وارد ایران شد و کاشت آن در سال ۱۳۵۶ پس از آزمایش‌های پژوهشی روی این گونه در ایستگاه تحقیقات کشاورزی رامسر آغاز شد.

    ایران بعد از چین، ایتالیا و نیوزیلند با تولید ۳۸۰ هزار تن کیوی و صادرات ۱۷۶ هزار تن این میوه چهارمین تولید کننده این میوه در دنیا محسوب می‌شود و استان گیلان با تولید ۲۲۰ هزار تن کیوی، قطب تولید این محصول در کشور است.

    شهرهای آستارا، تالش و رودسر از مناطق اصلی کشت و تولید کیوی در گیلان هستند اما تولید این میوه خوشمزه و نگهداری و عرضه آن به بازارهای داخلی و خارجی مشکلات خاص خود را دارد و علاوه بر تولید در بخش‌های نگهداری و صادرات مشکلاتی وجود دارد و لازم است زنجیره تولید نگهداری و صادرات تکمیل شود. مشکلات کیوی کاران موضوع تازه ای نیست که مسئولان آن را ندانند بلکه سال‌ها است که این قشر زحمت کش، دشواری‌های زیادی را متحمل می‌شوند.

    «محمد مهدی برومندی» معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی در سفر خود به استان گیلان با اشاره به ظرفیت‌های عظیم استان گیلان در حوزه کشاورزی، اظهار کرد: کشاورزی استان گیلان در حوزه اقتصادی کشور نقش مهمی ایفا می‌کند.

    وی با بیان اینکه تولید ۳۸۰ هزار تن کیوی در کشور، گفت: ایران چهارمین کشور تولید کننده کیوی در جهان محسوب می‌شود که از این میزان یک درصد در سایر استان‌ها و مابقی در استان‌های گیلان و مازندران تولید می‌شوند.

    معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: در سال گذشته ۱۷۶ هزار تن کیوی به کشورهای مقصد صادر شده است.

    کشاورزان در انتظار بهبود شرایط صادرات

    صادرات کیوی نیازمند ساماندهی

    یکی از باغداران رودسری با اشاره به وضعیت تولید کیوی، اظهار کرد: وضعیت تولید امسال مطلوب بود اما بازار تولیدکنندگان را اذیت کرد.

    جواهر دشتی با اشاره به وجود ۱۳۵۰ هکتار باغ کیوی و ۴۳۰۰ بهره بردار در رودسر، افزود: گرانی نهاده‌های کشاورزی و افزایش چند برابری نرخ کودهای شیمیایی و همچنین عدم تخصیص یارانه از سوی دولت مشکلات کیوی کاران را دوچندان کردهگرانی نهاده‌های کشاورزی و افزایش چند برابری نرخ کودهای شیمیایی و همچنین عدم تخصیص یارانه از سوی دولت مشکلات کیوی کاران را دوچندان کرده است به نوعی که تولید کننده ناچار است نهاده‌های کشاورزی و کود را با قیمت سرسام آور از بازار آزاد تهیه کند.

    وی با تأکید بر لزوم اعلام تعرفه سردخانه‌ها و نظارت دقیق بر روند اجرای آن از سوی سازمان‌ها و مسئولان مربوطه، ادامه داد: کیوی یکی از میوه‌هایی است که می‌تواند ارزآوری بسیاری برای کشور داشته باشد و لازم است که صادرکنندگان این میوه پرطرفدار حمایت شوند.

    جواهر دشتی اضافه کرد: در تلاشیم تا در رودسر شرکت تعاونی کیوی کاران را با هدف توسعه صادرات و حذف واسطه از تولید تا عرضه تأسیس کنیم تا این تعاونی دست تولید کننده را بدون واسطه در دست بازار بگذارد.

    وی ادامه داد: کیوی در بازارهای داخلی طالب ندارد و لازم است مسئولان برای تقویت و بهبود شرایط صادرات این محصول چاره‌ای اساسی بیاندیشند.

    بهبود روند صادرات با روی کار آمدن دولت سیزدهم

    یکی از سردخانه داران گیلان با اشاره به بهبود روند صادرات با روی کار آمدن دولت سیزدهم در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ظرفیت سردخانه من ۵ هزارتن است و کیوی در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ روز برای عرضه به بازار داخلی و خارجی از این سردخانه خارج می‌شود.

    ادیب شربتی با اشاره به تعامل بین تولید کنندگان و سردخانه داران، افزود: بارها شده که ما نیز محصولات تولیدی باغداران را به بازارهای مختلف معرفی کرده و در خصوص فروش محصولات آنها را راهنمایی می‌کنیم تا ضرر نکنند.

    وی با بیان اینکه علاوه بر نگهداری از کیوی، بسته بندی هم در سردخانه انجام می‌شود، ادامه داد: بیشتر کیوی‌ها به کشور روسیه صادر می‌شود و عرضه این محصول در بازار داخلی آن چنان رونق ندارد.

    شربتی اضافه کرد: باید دولت قیمت ثابتی برای عرضه تولیدات کشاورز اعلام کند تا کشاورزی که با زحمت بسیار محصول خود را به ثمر می‌رساند دچار ضرر مالی نشود.

    کشاورزان در انتظار بهبود شرایط صادرات

    شناسه دار کردن باغات کیوی در دست اقدام است

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان این استان را قطب تولید کیوی در کشور عنوان و اظهار کرد: امسال بیش از هشت هزار باغدار گیلانی در شش هزار و ۴۱۴ هکتار باغ موفق به برداشت ۲۲۰ هزار تُن کیوی شدند که ارزش اقتصادی آن رقمی برابر با سه هزار و ۸۰ میلیارد تومان بود.

    صالح محمدی به فعالیت ۸۵ سردخانه در گیلان اشاره کرد و افزود: نگهداری کیوی شرایط خاصی را می‌طلبد و به همین دلیل ۷۰ درصد سردخانه‌های گیلان مناسب نگهداری این محصول است.

    وی با اشاره به وجود ۱۴ سردخانه در رودسر، ادامه داد: تالش یکی از قطب‌های تولید کیوی در گیلان دارای ۴۳ سردخانه با ظرفیت نگهداری ۹۸ هزار تن کیوی است که از ۱۲۰ هزار تن تولید کیوی در این شهرستان ۸۵ هزارتن آن صادر می‌شود.

    محمدی با بیان اینکه تالش، رودسر، آستارا، آستانه اشرفیه و رشت شهرستان‌های تولید کننده کیوی در گیلان هستند، تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد محصول کیوی تولید شده گیلان به کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان، هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شودبیش از ۵۰ درصد محصول کیوی تولید شده گیلان به کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان، هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه شناسه دار کردن باغات کیوی یکی از برنامه‌های در دست اقدام این سازمان است، گفت: کیوی یکی از محصولات کشاورزی گیلان است که سالانه با صادرات این محصول ارز زیادی وارد کشور می‌شود.

    محمدی اتوماسیون آبیاری باغات کیوی، هرس به موقع در تابستان و زمستان و آبیاری باغات را در کیفیت کیوی تأثیرگذار دانست و افزود: شرایط مطلوب و مساعد آب و هوایی، به عمل آمدن سریع محصول و سودآوری بالا برای تولیدکنندگان از جمله مهم‌ترین دلایل رونق تولید این محصول در استان گیلان است.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد: در حال حاضر ۱۸ هزار تن کیوی در سردخانه‌های استان گیلان موجود است که طی روزهای آینده این میزان نیز صادر می‌شود.

    باغداران کیوی چشم انتظار همت مسئولان هستند تا علاوه بر تأمین نهاده‌های کشاورزی و کودهای شیمیایی با قیمت مناسب شرایط را برای تولید بهتر این محصول ارز آور کشور فراهم سازند اما نباید غافل بود که تأمین کودهای شیمیایی باید بر اساس استانداردهای جهانی باشد تا مشکل برگشت خوردن برخی محصولات کشاورزی صادراتی ایران و توقف صادرات کیوی به هندوستان بار دیگر دامان گیر کشاورزی ایران نشده و محصولات کشاورزی با دقت و حساسیت بیشتر و مطابق با استانداردهای کشور هدف صادرات تولید و شرایط بهتری در آینده فراهم شود.

    از سوی دیگر امروزه تجارت برای آنهایی که به شیوه سنتی عمل می‌کنند بسیار سخت شده و برای از دست ندادن بازارهای هدف صادرات باید بسترسازی مناسب از سوی دولت برای تولید محصولات با کیفیت در دستور کار قرار گیرد و شناسنامه دار شدن زنجیره تولید تا صادرات گامی مؤثر در راستای بهبود وضع صادرات محصولات گیاهی است تا دیگر هیچ بهانه‌ای برای برگشت زدن این محصول و سایر محصولات گیاهی وجود نداشته باشد.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصادرات محصولات کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    هشدار درباره اتخاذ سیاست‌های نادرست در واردات کالاهای اساسی

    پست بعدی

    شفاف سازی درج قیمت کالا، طرحی که آنچنان شفاف نیست

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    شفاف سازی درج قیمت کالا، طرحی که آنچنان شفاف نیست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.