چهارشنبه, خرداد ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    کدام داروهای گیاهی و مکمل‌ها در کاهش وزن تاثیر دارند؟

    اولین بررسی جهانی داروهای مکمل (مکمل‌های گیاهی و غذایی) کاهش وزن طی ۱۶ سال با ترکیبی از ۱۲۱ آزمایش کنترل شده با دارونما ازجمله بررسی نزدیک به ۱۰ هزار بزرگسال نشان می‌دهد که استفاده از این مواد بر اساس شواهد موجود قانع‌کننده نیست.

    توسط صبا ژاله خاکی
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کدام داروهای گیاهی و مکمل‌ها در کاهش وزن تاثیر دارند؟

    به نقل از یورکالرت، یافته‌های دو مطالعه که در کنگره اروپایی در مورد چاقی (ECO) در سال جاری برگزار شد، نشان می‌دهد، اگرچه برخی از مکمل‌های گیاهی و غذایی از نظر آماری کاهش وزن بیشتری نسبت به دارونما نشان می‌دهند، اما برای سلامتی مفید نیستند و محققان می‌گویند: برای ایمنی طولانی مدت آنها تحقیقات بیشتری لازم است.
    اریکا بسل، محقق ارشد این تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا اظهار کرد: «مکمل‌های گیاهی و غذایی که برای کاهش وزن تبلیغ می‌شوند، بسیار محبوب هستند اما بر خلاف داروها شواهد بالینی برای ایمنی و اثربخشی آنها قبل از ورود به بازار لازم نیست. ارزیابی دقیق ما از بهترین شواهد موجود نشان می‌دهد که شواهد کافی برای توصیه این مکمل‌ها برای کاهش وزن وجود ندارد. حتی اگر اکثر مکمل‌ها برای مصرف کوتاه‌مدت ایمن به نظر برسند اما از نظر بالینی برای کاهش وزن مناسب نیستند.»
    محققان در مورد مکمل‌های کاملا گیاهی یا ترکیبی از گیاهان به عنوان ماده فعال و مکمل‌های غذایی حاوی ترکیبات جدا شده طبیعی از گیاهان و محصولات حیوانی مانند الیاف، چربی‌ها، پروتئین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها که می‌توان به صورت قرص، پودر و مایعات خریداری کرد، گزارش‌هایی ارائه کردند.
    بین سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۶، ۱۰۰۰ مکمل غذایی روزانه برای کاهش وزن در فهرست کالاهای درمانی استرالیا بدون ارزیابی اثربخشی آنها ثبت شده است. مکمل‌ها توسط حامیان مالی (که کالاهایی را وارد، صادر یا تولید می‌کنند) بدون تایید ادعاهای تاثیرگذاری آنها به افراد فروخته و به بازار عرضه می‌شوند. سالانه فقط ۲۰درصد از داروهای فهرست جدید مورد بررسی قرار می‌گیرند تا مطمئن شوند که اهداف موردنظر را برآورده می‌کنند. در بعضی از کشورها، تنها نیاز این است که مکمل‌ها حاوی مقادیر قابل قبولی از محصولات غیر دارویی باشند.
    تخمین‌ها حاکی از آن است که ۱۵درصد از آمریکایی‌هایی که سعی در کاهش وزن دارند، مکمل کاهش وزن را که ۴۱ میلیارد دلار صنعت جهانی در سال ۲۰۲۰ بود را امتحان کرده‌اند. باوجود محبوبیت روزافزون ۱۶ سال از آخرین بررسی ادبیات علمی در مورد همه مکمل های گیاهی و غذایی می‌گذرد.
    داروهای گیاهی برای کاهش وزن موثر نیستند
    محققان استرالیایی برای ارائه شواهد بیشتر، بازنگری اصولی بر روی تمام آزمایش‌های تصادفی با مقایسه اثر مکمل‌های گیاهی با دارونما بر کاهش وزن تا اگوست ۲۰۱۸ انجام دادند. داده‌های ۵۴ مطالعه شامل ۴۳۳۱ بزرگسال دارای اضافه وزن یا چاقی سالم در سن ۱۶ سال یا بیشتر مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت. در این تحقیق کاهش وزن حداقل ۲.۵ کیلوگرم (۵.۵ پوند) از نظر بالینی معنی‌دار در نظر گرفته شد. همچنین طراحی مطالعه، گزارش و ارزش بالینی را بررسی کردند.
    مکمل‌های گیاهی موجود در تجزیه‌و تحلیل شامل چای سبز، گارسینیا کامبوجیا و جوزالجنان یا منگوستن هندی (میوه‌های گرمسیری)، لوبیای سفید، افدرا (محرکی که متابولیسم را افزایش می‌دهد)، انبه آفریقایی، چای گیاهی یربامیت، انگور قرمز (که معمولا در طب سنتی هند استفاده می‌شود)، ریشه شیرین بیان و گل‌مندی بود.
    تجزیه‌وتحلیل نشان داد که تنها یک عامل منفرد، لوبیای سفید از نظر آماری اما نه از نظر بالینی، کاهش وزن بیشتری نسبت به دارونما دارد (منفی ۱.۶۱کیلوگرم، ۳.۵Ibs).
    علاوه بر این، برخی از ترکیبات انبه آفریقایی، انگور، گل‌مندی و جوزالجنان نتایج امیدوارکننده‌ای را نشان دادند اما در کمتر از سه آزمایش و اغلب با روش تحقیق یا گزارش ضعیف مورد بررسی قرار گرفتند و یافته‌ها باید با احتیاط تفسیر شوند.

    مکمل‌های غذایی برای کاهش وزن موثر نیستند
    یک بررسی اصولی جدید تا دسامبر ۲۰۱۹ و ۶۷ آزمایش تصادفی نتایج اثر مکمل‌های غذایی حاوی ترکیبات جدا شده طبیعی با دارونما برای کاهش وزن در ۵۱۹۴ فرد سالم دارای اضافه وزن یا چاق (۱۶ سال یا بیشتر) را مقایسه کرد.
    مکمل‌های غذایی موجود در تجزیه وتحلیل شامل کیتوزان (قندی پیچیده از لایه‌های سخت خارجی خرچنگ دریایی، خرچنگ و میگو که ادعا می‌شود از جذب چربی یا کربوهیدرات جلوگیری می‌کند)، گلوکومانان (یک فیبر محلول که باعث احساس سیری می‌شود)، فروکتان‌ها (کربوهیدرات متشکل از زنجیره‌های فروکتوز) و اسید لینولئیک مزدوج (که ادعا می‌شودترکیب بدن را با کاهش چربی تغییر می‌دهد) بودند.
    نتایج تجزیه وتحلیل نشان داد که کیتوزان (منفی ۱.۸۴ کیلوگرم)، گلوکومنان (منفی ۱.۲۷ کیلوگرم) و اسید لینولئیک مزدوج (منفی ۱.۰۸ کیلوگرم) از نظر آماری اما نه از نظر بالینی کاهش معنی‌داری نسبت به دارونما دارند.
    برخی از مکمل‌های غذایی ازجمله سلولز اصلاح شده (به گفته محققان، فیبر نخی که در معده گسترش می‌یابد تا احساس سیری ایجاد کند) و عصاره آب پرتقال خونی نتایج امیدوار کننده‌ای را نشان می‌دهد اما فقط در یک آزمایش مورد بررسی قرار گرفت و قبل از توصیه آنها برای کاهش وزن به شواهد بیشتری احتیاج است.
    بسل می‌گوید: «مکمل‌های گیاهی و غذایی ممکن است به عنوان یک راه حل سریع برای مشکلات وزن به نظر برسد، اما مردم باید آگاه باشند که ما واقعا در مورد آنها اطلاعات زیادی نداریم. مطالعات بسیار کمی با کیفیت بالا در مورد برخی مکمل‌ها و با داده‌های کمی در مورد اثربخشی طولانی مدت انجام شده است. علاوه بر این، بسیاری از آزمایش‌های کوچک و طراحی ضعیفی دارند و برخی از ترکیب مکمل‌های مورد بررسی را گزارش نمی‌دهند. رشد زیاد در این صنعت و محبوبیت این محصولات فوریت انجام مطالعات دقیق‌تر را برای اطمینان منطقی از ایمنی و اثربخشی آنها در کاهش وزن بیان می‌کنند. »

    سرویس های خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
    پست قبلی

    کشاورزی با بحران روبرو است

    پست بعدی

    البرز از ظرفیت بالایی برای تولید داروهای گیاهی برخوردار است

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دهلران؛ بهره برداری از نخستین مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی

    البرز از ظرفیت بالایی برای تولید داروهای گیاهی برخوردار است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    مجلس مخالفت کرد؛ افزایش قیمت کالاهای اساسی در راه است؟

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    خرید حمایتی مرغ به بیش از ۲۱ هزارتن رسید

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.