چهارشنبه, خرداد ۱۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    کاهش رغبت مردم به خرید شیرینی/ ضرورت ساماندهی واحد‌های تولید شیرینی خانگی

    رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی با تاکید بر لزوم ساماندهی واحد‌های تولید شیرینی خانگی، نسبت به ایجاد رونق در بازار پایان سال نسبت به سال گذشته ابراز امیدواری کرد.

    توسط پروانه خانی
    دی ۲۷, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاهش ۷۰ درصدی فروش شیرینی
    علی بهره‌مند ، در خصوص شرایط بازار در صنف قنادی گفت: وضعیت بازار بعد از شب یلدا با آرامش نسبی همراه بوده است و در حال حاضر، همکاران ما در صنف قنادی، شیرینی و کافه قنادی تولید خود را دارند و فروش هم در بازار وجود دارد.
    رئیس اتحادیه قنادی شیرینی و کافه قنادی با تاکید اینکه در تامین نیاز بازار مشکلی وجود ندارد، افزود: در تهیه مواد اولیه با افزایش قیمت روبرو شدیم و دولت قول‌هایی درباره تأمین روغن داده بود که مقداری هم در اختیار اتحادیه قرار گرفت و بین واحد‌های صنفی توزیع شد و با توجه به اینکه رتوزیع روغن همچنان در حال انجام است، روند به سمتی است که وضعیت عادی شود و خوشبختانه نسبت به هفته‌های پیش شرایط بهتر شده است.
    وی در ادامه به افزایش قیمت شکر اشاره و تصریح کرد: شکری از طرف دولت در اختیار اتحادیه قرار نگرفته است و واحد‌های تولیدی باید آن را از بازار آزاد تهیه کنند.
    بهره‌مند با یادآوری اینکه بسیاری از اصناف بازار شب عید سال گذشته را از دست دادند، گفت: بسیاری از اصناف در جریان شیوع کرونا آسیب دیدند و متاسفانه ما نیز زیان انباشته داشتیم، اما امیدواریم با توجه به وضعیت فعلی کرونا و کاهشی که در آمار ابتلاء و مرگ و میر اتفاق افتاده است، بازار پایان سال نسبت به سال گذشته بهتر باشد.
    رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی، میزان تولید در پایان امسال را بهتر از سال گذشته پیش بینی کرد و افزود: گرچه نسبت به سال گذشته شرایط بهتری را برای بازار می‌توان پیش‌بینی کرد، اما در مقایسه با سال‌های پیش از کرونا، بازار خوبی نخواهیم داشت؛ مردم نسبت به گذشته رغبتی به مصرف شیرینی ندارند از طرفی کوچک شدن سفره‌های مردم نیز باعث ریزش مشتریان در این بازار شده است؛ در واقع کمتر شدن قدرت خرید خانواده‌ها و شیوع کرونا تاثیر منفی در بازار داشته است.

     

    وی در خصوص استفاده از بستر‌های نوین بازاریابی و فروش با انتقاد از نبود زیرساخت‌ها و قوانین کافی اذعان داشت: استفاده از بستر دیجیتال در حوزه کسب و کار بسیار خوب و مفید است و ما در اتحادیه بر این موضوع تاکید داریم، اما به دلیل نبود کنترل و قوانین کافی در این فضا با مشکلات متعددی رو به رو می‌شویم که متاسفانه به دلیل نداشتن دسترسی به عرضه کننده محصول در این فضا، نمی‌توانیم مشکلات و مسائل ایجاد شده را پیگیری و رسیدگی کنیم.
    بهره‌مند از مردم خواست با نیاز خود را از واحد‌های دارای پروانه کسب و معتبر تامین کنند و قبل از اقدام به خرید در فضای مجازی با رصد کامل از صحت و درستی آدرس و مشخصات عرضه کننده محصولات اطمینان حاصل کنند.
    رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی در خصوص تولید و عرضه شیرینی خانگی گفت: در این خصوص باید حتماً نظارت و ساماندهی انجام شود متاسفانه بر واحد‌های تولید شیرینی‌های خانگی کنترلی وجود ندارد و هیچ کدام از واحد‌های نظارتی بر فرایند تولید و عرضه محصولات نظارتی ندارند؛ و این باعث می‌شود تا سوء استفاده زیادی از عبارت «شیرینی خانگی» صورت گیرد، به طوری که با ساختن یک صفحه در فضای مجازی و ارائه عکس‌های خوب و مناسب که با واقعیت در تضاد هستند محصول خود را به فروش می‌رسانند، در حالیکه محصول عرضه شده نه تنها از نظر کیفیت و بهداشت استاندارد‌های لازم را ندارد که هزینه و مبالغ هنگفتی را نیز به مصرف‌کننده تحمیل می‌کند.
    وی در پایان به موضوع ساماندهی واحد‌های تولید شیرینی خانگی پرداخت و گفت: ما مخالفتی با تولید و فروش این نوع محصولات نداریم، اما قانونی در این زمینه برای اتحادیه تبیین شده است و لازم است قانون و دستورالعمل از طرف اتاق اصناف و یا مجلس در این خصوص مصوب شود تا بتوانیم با ساماندهی او نظارت بر این واحدها، سلامت و کیفیت محصول را تأیید کنیم.

    سرویس خبری :‌اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری میزان
    برچسب ها: امنیت غذاییتغدیه سالمشیرینی و شکلاتکروناکسب و کار
    پست قبلی

    تاکید وزیر تجارت عراق بر استفاده از ظرفیت‌های کشت فرامرزی ایران در عراق

    پست بعدی

    وقتی صدای دامدار به گوش مسئولان نمی‌رسد/ گلایه دامداران از توزیع قطره چکانی خوراک دام

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ضعف سامانه بازارگاه باعث ایجاد فساد در توزیع خوراک دام می‌شود

    وقتی صدای دامدار به گوش مسئولان نمی‌رسد/ گلایه دامداران از توزیع قطره چکانی خوراک دام

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    پیشنهاد نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی برای کاهش قیمت حبوبات

    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۴
    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    تولید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تسریع رشد، افزایش مقاومت و بهبود عملکرد گیاه کلزای ایرانی

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.