دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کاملینا، دانه روغنی کم‌توقع اما نیازمند معرفی

    معرفی گیاهان جدیدی که بتواند در شرایط خشکسالی عملکرد اقتصادی و رضایت‌بخش داشته باشد، از راهکارهای منطقی برای رفع چالش‌‍های پیش‌روی آب و کشاورزی است و رقم «سهیل» از دانه روغنی «کاملینا» در ردیف همین گیاهان اقتصادی، سازگار و دارای تناوب مناسب کشت با غلات قرار دارد.

    توسط آتنا نوریانی
    دی ۲۲, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشت کاملینا در مزارع خراسان شمالی آغاز شد

    گیاه دانه روغنی کاملینا یا «Camelina sativa» بر اساس نتایج پژوهش‌ها احتیاج آبی بسیار کمی داشته و در برابر سرمای بهاره مقاومت بیشتری نسبت به سایر گیاهان دانه روغنی به خصوص کلزا دارد.

    همچنین بر اساس آنچه که در کتاب «کاملینا، گیاهی کم‌توقع و سازگار» طی سال ۱۳۹۸ از سوی دانشگاه رازی منتشر شد، این گیاه از مقاومت بالایی در برابر آفت‌های رایج در دانه‌های روغنی مانند سوسک‌های گرده‌خوار برخوردار است.

    خواص و کاربردهای کاملینا در این کتاب اینگونه توصیف شده است که «روغن آن دارای مقادیر بالایی از امگا ۳ است که باعث پیشگیری از سرطان و چاقی می‌شود؛ در صنعت به عنوان سوخت زیستی، تولید رزین، واکس‌ها و همچنین برای تولید لوازم آرایشی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد».

    علاوه بر آن در ادامه کاربردهای این گیاه نوشته شده است: «در کارخانه‌های روغن‌کشی برای جلوگیری از فساد و اکسیداسیون و افزایش ماندگاری روغن، اقدام به افزودن آنتی‌اکسیدان صنعتی می‌کنند که برای سلامت انسان بسیار خطرناک است؛ این در حالی است که کاملینا به دلیل داشتن آلفاتوکوفرول و ویتامین  E بالا، که از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است، نیاز به هیچگونه افزودنی برای ماندگاری ندارد».

    «حسین رستمی احمدوندی» عضو هیئت علمی و استادیار معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در مورد دیگر کاربردهای این گیاه می‌گوید: این گیاه دارای مزیت نسبی به کلزا از جمله نیاز کم به آب و مواد مغذی، سازگاری به شرایط نامطلوب محیطی و مقاومت به آفت‌هاست و می‌تواند با شرایط محیطی سرد و خشک خود را سازگار کند؛ هرچند که در مناطق گرم نیز یافته شده است.

    وی اضافه کرد: این گیاه با برخورداری از ۲۸ تا ۴۰ درصد روغن، غنای اسیدهای چرب اشباع‌نشده (حدود ۹۰ درصد)، طول دوره رشد بسیار کوتاه، سازگاری خوب با زمین‌های حاشیه‌ای و سیستم‌های زراعت کم‌نهاده اخیرا مورد توجه قرار گرفته است.

    وی در مورد یکی دیگر از کاربردهای روغن کاملینا بیان کرد: این روغن را می‌توان برای تولید بیودیزل و سوخت تجدیدپذیر موتور جت نیز استفاده کرد؛ همچنین روغن و کنجاله آن دارای مصارف صنعتی دیگری از جمله ساخت چسب، رزین، روکش و جلادهنده اجسام است.

    «دانیال کهریزی» استادتمام گروه تولید، ژنتیک و گیاهی دانشگاه رازی و مجری طرح ملی و به‌نژادگر کاملینا نیز در مورد کاربردهای این دانه روغنی بیان کرد: روغن کاملینا خوراکی و منبع بالقوه خوبی از «ALA» بوده که یک پیش‌ماده برای اسید چرب امگا ۳ و موثر در سلامت انسان است.

    به گفته وی در برخی از کشورهای اروپای‌شرقی از روغن این گیاه در طب سنتی برای درمان سوختگی، زخم، التهاب چشم و همچنین درمان زخم معده و به عنوان یک داروی مقوی استفاده می‌شود.

    مجری طرح ملی و به‌نژادگر دانه روغنی «کاملینا»: این گیاه به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای کشت در مناطق سرد، کم‌آب و در شرایط تغییر اقلیم توصیه می‌شود

    وی اضافه کرد: این گیاه به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای کشت در مناطق سرد، کم‌آب و در شرایط تغییر اقلیم توصیه می‌شود.

    وی اظهار داشت: این گیاه تا قبل از دهه ۴۰ میلادی در اکثر مناطق اروپا و روسیه کشت می‌شد و بعد از جنگ جهانی دوم اغلب توسط سایر گیاهان پربازده از لحاظ عملکرد، جایگزین شد.

    وی ادامه داد: افت سطح زیرکشت این گیاه در اروپا به دنبال اعمال یارانه‌ها برای برخی دانه‌های روغنی مانند کلزا سرعت بیشتری گرفت اما توجه به روغن‌های گیاهی غنی از امگا ۳ طی سال‌های اخیر باعث شد که این گیاه بار دیگر در کانون توجه قرار بگیرد؛ به خصوص اینکه این گیاه می‌تواند با حداقل هزینه و نهاده ورودی، عملکرد اقتصادی داشته باشد.

    چندین استان غربی ایران تا سال ۲۰۳۰ دچار خشکسالی می‌شود

    عضو هیئت علمی و استادیار معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور می‌گوید: ما در حال سپری کردن یک بحران کم‌آبی در منطقه هستیم و بر اساس پیش‌بینی‌های فائو، تا سال ۲۰۳۰ چندین استان غربی کشور دچار خشکسالی می‌شود.

    «رستمی احمدوندی»  ادامه داد: از طرفی نیز به دلیل استفاده از شیوه‌های نادرست آبیاری و محصولات پرمصرف، بیش از ۷۰ درصد آب مصرفی در بخش کشاورزی به هدر می‌رود و به نظر می‌رسد طی سال‌های پیش‌رو اصلاح الگوی کشت به یک اجبار تبدیل شود.

    وی افزود: وابستگی ۹۰ درصدی کشور به روغن‌های وارداتی، افزایش سرانه مصرف روغن در کشور، خروج بیش از چهار میلیارد دلار ارز از کشور به صورت سالانه برای واردات روغن، کاهش ۶۰ درصدی تولید روغن طی ۴۵ سال اخیر از جمله موضوعات قابل تامل در سیستم کشاورزی و صنایع غذایی کشور است.

    وضعیت تولید روغن نباتی در ایران و لزوم کشت دانه‌های روغنی

    احداث و بهره‌برداری از کارخانه‌های روغن‌کشی از دانه‌های روغنی در ایران بیش از ۷۰ سال سابقه دارد و اولین کارخانه روغن‌کشی در سال ۱۳۱۷ در ورامین تاسیس شد؛ ظرفیت و تعداد کارخانه‌های روغن‌کشی و روغن نباتی از سال ۱۳۳۰ به سرعت توسعه پیدا کرد و در دهه هفتاد به اوج رسید؛ تا جایی که اکنون تامین روغن نباتی مورد نیاز کشور روندی صعودی و سریع دارد و به همین دلیل وابستگی شدید به واردات با نوسان بسیار همراه است.

    بیشترین مقدار تامین روغن کشور در سال ۱۳۸۱ با مقدار حدود ۱.۳ میلیون تن بوده و مصرف سرانه روغن نباتی در کشور از ۲.۷ کیلوگرم در دهه ۱۳۴۰ به ۱۶ کیلوگرم در دهه هشتاد رسیده که بالاتر از میانگین جهانی است.

    در حال حاضر در بخش صنعت روغن‌کشی و روغن نباتی ۲۸ کارخانه فعال است که ظرفیت آنها از دانه‌های روغنی سه میلیون تن بوده و این در حالی است که در بخش کشاورزی تولید دانه‌های روغنی پس از برنامه‌های چهارم و پنجم توسعه باید به ۶۰۰ هزار تن برسد.

    بنابراین پرواضح است که تقاضا در بازار در حوزه دانه‌های روغنی بسیار بیشتر از تولید است به طوری که ۹۰ درصد دانه‌های روغنی مورد نیاز کشور وارداتی است و این موضوع به عنوان بزرگترین سرشکستگی در بخش کشاورزی کشور تلقی می‌شود.

    «کهریزی» نائب رئیس انجمن علمی بذر کشور و به‌نژادگر دانه روغنی «کاملینا» می‌گوید: نیاز کشور به روغن خوراکی سالیانه بیش از یک و نیم میلیون تن بوده و داشتن گیاه دانه روغنی سازگار با اراضی دیم کشور بسیار ضروری است.

    به گفته وی کشت کاملینا طی سال‌های گذشته صرفا جهت بررسی سازگاری آن بود و این موضوع با زیر ۵۰ هکتار در هر سال تا ۱۳۹۹ ادامه داشت اما برنامه جهاد کشاورزی برای سال زراعی ۱۴۰۰ کشت در سطح سه هزار هکتار بود تا در صورت موفقیت در سال‌های بعدی افزایش یابد.

    وی این موضوع را هم یادآوری کرد که قیمت جهانی دانه کاملینا حدود ۱۰ دلار برای هر کیلوگرم آن است و روغن این گیاه هم بر حسب برند و کیفیت آن با نرخ ۲۰ تا ۳۵ دلار عرضه می‌شود.

    وی به تاییدیه‌های بین‌المللی روغن و کنجاله کاملینا و مصرف آن در تمامی سنین اشاره کرد و افزود: روغن کاملینا پس از گذشت بیش از دو سال بدون نگهدارنده و در شرایط دمایی اتاق نیز تغییری نشان نداده است.

    نائب رئیس انجمن علمی بذر کشور بیان کرد: عملکرد کاملینا در شرایط بهینه دیم به طور متوسط بین هزار و ۲۰۰ تا هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار گزارش شده و تراکم بذر، زمان کشت و نوع خاک از عوامل موثر روی عملکرد آن است.

    وی اضافه کرد: این گیاه دانه روغنی در صفر درجه سانتی‌گراد جوانه می‌زند و گیاهچه آن برخلاف کلزا و کتان تا ۲۰ درجه زیر صفر را تحمل می‌کند و در مقابل یخ‌زدگی مقاوم است.

    «کهریزی» نیاز آبی کاملینا را از ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی‌متر عنوان کرد و اظهار داشت: بر اساس برآوردهای اقتصادی، کشت یک هکتار کاملینا حداقل پنج میلیون سود خالص نصیب کشاورزان می‌کند اما دیم‌کاران حتما باید به عوامل موثر روی عملکرد این گیاه و نتایج پژوهش‌ها توجه خاص داشته باشند.

    تصور سنتی نسبت به زراعت دیم جزو موانع پیش‌رو است

    اکنون و در شرایطی یافته‌های پژوهشی و بستر توسعه کشت دیم در ۱۶ استان کشور مهیاست که به نظر می‌رسد تصور سنتی روستائیان و کشاورزان نسبت به زراعت دیم جزو موانع پیش‌رو در سطح کشور باشد.

    رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور نیز با تاکید بر توسعه کشت دیم با هدف تامین امنیت غذایی و افزایش بهره‌وری آب در بخش کشاورزی می‌گوید: متاسفانه باورهای نادرستی چون «دیمی بودن این شیوه زراعت»، «پایدار نبودن زراعت» و اینکه «تولید اقتصادی دیم فقط در سال‌های پرباران امکان‌پذیر است» در افکار عمومی وجود دارد که باید از طریق فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اصلاح شود.

    «خشنود علیزاده» افزود: متاسفانه برخی از کشاورزان با همان نگاه سنتی تصور می‌کنند که زراعت دیم تابع اصول خاصی نیست و دقت در آن معنایی ندارد؛ عمق این باور و تصور ناصحیح نیز تا جایی است که در لفظ عامیانه هرچیز غیراصولی و غیرقانونمند را دیمی اطلاق می‌کنند.

    وی تاکید کرد: زراعت دیم با استفاده از آب باران یا «آب سبز» به دنبال تولید محصول اقتصادی و تامین امنیت غذایی است که از سطح معاش یک بهره‌بردار در دورافتاده‌ترین روستاها تا سطوح گسترده در برخی مناطق جهان را شامل می‌شود.

    وی اظهار داشت: واقعیت این است که دانش انباشته قابل توجهی برای زراعت برخی محصولات در شرایط دیم در کشور و دنیا وجود دارد ولی انتقال و مدیریت دانش موجود در این زمینه از خود دانش مهمتر است و تولید در این شرایط بدون جریان اصول دیم‌کاری در سطح بهره‌برداران قابل تصور و توصیه نیست؛ به خصوص در محیط خشک و نیمه‌خشک، کوچکترین جزئیات در زراعت دیم اهمیت صدچندان پیدا می‌کند و اثر متقابل بین اجزا از نقش تک‌تک اجزا بیشتر می‌شود.

    رقم جدید گیاه دانه روغنی کاملینا در بیست و ششمین جلسه کمیته ملی معرفی رقم در تاریخ ۲۴ آبان ۱۳۹۶ با ویژگی سازگاری با شرایط اقلیم‌های مختلف کشور و با نام «سهیل» معرفی شد و از «دانیال کهریزی» به جهت معرفی این رقم به عنوان هفتمین رقم بخش خصوصی و اولین رقم گیاه دانه روغنی کاملینا قدردانی شد.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    صادرات محصولات کشاورزی ایران به کشورهای آسیای مرکزی سابقه‌ای ۲۵ ساله دارد

    پست بعدی

    صادرات دام زنده متوقف نشده است

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    فریبرز عباسی افزود: مجلس برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در قانون بودجه امسال بیش از هفت‌هزار میلیارد ریال تصویب کرده که...

    بیشتر بخوانید
    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    زنگ خطر جدی برای امنیت غذایی ایران؛ ذخایر ژنتیکی دامی کشور به دلیل کمبود نهاده کشتار می‌شود

    صادرات دام زنده متوقف نشده است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.