سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چه کسانی نباید چای بنوشند؟

    چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا است و به‌طور معمول به‌عنوان یک گزینه سالم شناخته می‌شود. اما آیا برای همه مناسب است؟ تحقیقات نشان می‌دهد که برای برخی افراد، مصرف چای می‌تواند تأثیرات منفی داشته باشد. در اینجا به بررسی گروه‌هایی می‌پردازیم که باید مراقب مصرف چای باشند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    چای، از جمله نوشیدنی‌هایی است که خواص بسیاری برای سلامت دارد؛ از کاهش استرس گرفته تا تقویت سیستم ایمنی و کمک به هضم غذا. اما همان‌طور که مصرف چای می‌تواند مفید باشد، در برخی موارد ممکن است به سلامت برخی افراد آسیب برساند. در این مقاله به بررسی گروه‌هایی می‌پردازیم که باید مراقب مصرف چای خود باشند.

     

    1. زنان باردار: محدودیت در مصرف کافئین

    یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در چای، کافئین است. این ماده می‌تواند تأثیرات مختلفی بر بدن داشته باشد و برای برخی افراد مضر باشد. زنان باردار باید بیشتر از سایر افراد مراقب میزان کافئینی باشند که مصرف می‌کنند، زیرا مصرف زیاد کافئین ممکن است بر روی رشد جنین تأثیر بگذارد و خطر سقط جنین را افزایش دهد.

    حتی چای‌هایی که به‌عنوان «بدون کافئین» شناخته می‌شوند، مقدار کمی کافئین دارند که در صورت مصرف زیاد می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین، زنان باردار باید میزان مصرف چای را به حداقل برسانند و از مشاوره پزشک برای تعیین مقدار ایمن کافئین استفاده کنند.

     

    2. افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی: افزایش فشار خون و ضربان قلب

    چای می‌تواند تأثیراتی بر سیستم قلبی عروقی داشته باشد، به‌ویژه برای کسانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند. مصرف کافئین موجود در چای ممکن است موجب افزایش فشار خون و ضربان قلب شود که این مسئله برای افرادی که مشکلات قلبی دارند، می‌تواند خطرناک باشد. همچنین، در برخی افراد، مصرف کافئین می‌تواند منجر به اختلالات در ریتم قلب و تشدید بیماری‌های قلبی عروقی شود.

    افرادی که به مشکلات قلبی مبتلا هستند، باید با احتیاط بیشتری چای بنوشند و در صورت نیاز با پزشک خود مشورت کنند تا از خطرات احتمالی جلوگیری کنند.

     

     

    3. افراد مبتلا به رفلاکس اسید یا سوزش سر دل: تحریک معده و افزایش اسید

    اگر شما دچار مشکلات گوارشی مانند رفلاکس اسید یا سوزش سر دل هستید، ممکن است مصرف چای برایتان مناسب نباشد. کافئین موجود در چای می‌تواند باعث شل شدن دریچه مری و معده شود که این امر می‌تواند موجب افزایش بازگشت اسید به مری و بروز سوزش سر دل شود. علاوه بر کافئین، تانن‌ها (ترکیبات موجود در چای) نیز می‌توانند معده را تحریک کرده و باعث ایجاد علائم رفلاکس اسید شوند.

    افرادی که از سوزش سر دل رنج می‌برند، باید مصرف چای را کاهش دهند یا از نوشیدنی‌های بدون کافئین استفاده کنند.

     

     

    4. افرادی که دچار کمبود ویتامین B1 یا آهن هستند: تأثیر بر جذب مواد مغذی

    چای به‌ویژه در صورتی که در مقادیر زیاد مصرف شود، می‌تواند بر جذب برخی مواد مغذی تأثیر بگذارد. تانن موجود در چای می‌تواند جذب ویتامین B1 (تیامین) و آهن را در بدن کاهش دهد. بنابراین، اگر شما دچار کمبود ویتامین B1 یا آهن هستید، باید مراقب مصرف چای باشید.

    مصرف زیاد چای در این شرایط می‌تواند باعث تشدید کمبود این مواد مغذی شود، که به نوبه خود مشکلات بیشتری برای سلامتی ایجاد می‌کند. در چنین مواردی، توصیه می‌شود مصرف چای را به حداقل برسانید و اگر نیاز به مکمل دارید، با پزشک خود مشورت کنید.

     

    5. افرادی که در معرض اضطراب هستند: اثرات کافئین بر سیستم عصبی

    کافئین موجود در چای می‌تواند بر سیستم عصبی تأثیر بگذارد و در برخی افراد موجب تشدید اضطراب، بی‌قراری و مشکلات خواب شود. اگر شما دچار اضطراب یا اختلالات خواب هستید، مصرف زیاد چای می‌تواند علائم شما را بدتر کند.

    افرادی که به مشکلات اضطرابی مبتلا هستند، بهتر است مصرف چای خود را محدود کنند یا از انواع بدون کافئین آن استفاده کنند.

    چای با تمام فواید خود، برای همه مناسب نیست. افرادی که مشکلات خاصی از جمله بیماری‌های قلبی، رفلاکس اسید، اضطراب یا کمبود ویتامین دارند، باید در مصرف چای دقت کنند. در صورتی که شرایط خاصی دارید، بهتر است قبل از مصرف چای، با پزشک خود مشورت کنید تا از عوارض احتمالی آن جلوگیری کنید و سلامتی خود را حفظ نمایید.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: استرسبیماریچایکافئین
    پست قبلی

    تشکل‌ها برای توزیع گوشت قرمز و سفید اعلام آمادگی کردند

    پست بعدی

    روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا؛ انتخابی سالم‌تر برای آشپزی و حفظ سلامت

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا؛ انتخابی سالم‌تر برای آشپزی و حفظ سلامت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن از ۱۰ خرداد

    آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن از ۱۰ خرداد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی بالاتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.